שוב שלום...

שוב שלום...

שוב רוצה לדעת, מה עתיד הקשר שלי עם הבחור (עדיין אותו אחד) רוצה לדעת איך זה הולך (לפי הקלפים..) תודה וסליחה על הנודניקיות..

batgalim

New member
אסתר../images/Emo68.gif

אנא תני תזכורת לרקע שלך עם הבחור, וכן - האם משהו השתנה לאחר שפירשנו את הקלפים בפעם הקודמת?

אוקיי

הוא היה קצת תקוע על האקסית כי היא עזבה אותו ואז אני תפסתי מרחק ואז הוא התחיל לחזר במרץ. מאז הקשר מאוד הדוק. אבל יש עדיין משחקים שאני כבר מתה שיפסקו...

יצא לא כל כך ברור... אז אני אסביר

שוב: התחלנו לצאת לפני חודשיים וכל אותו הזמן הוא היה בקשר חלקי עם האקסית שלו. בסופו של דבר היא ניתקה איתו את הקשר והוא מאוד נפגע. אז אני תפסתי מרחק ואמרתי לו שזה נגמר. מאז הוא מחזר וצמוד אליי 24 שעות. יותר מאיי פעם. רוצה לדעת אם אני פתאום אתחיל לחזור לחבב אותו בגלויי הוא יחזור למשחקים או מה יהיה. מה יהיה בהמשך הקשר הזה? תודה

batgalim

New member
פריסה -

תשאלי - מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם איקס בחצי שנה הקרוב - פריסה קלטית 10 קלפים - ואנא רישמי לפי הסדר כולל העמדות של הקלפים.

אוקיי

(סיכום, יכולת, כיוון הרוח) תשע חרבות, (בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני) חמישה מטות (רוצה אבל פוחד) אביר החרבות, (עתיד קרוב, כארבעה חודשים) שני גביעים, (מה עוזר או בעד) אביר הגביעים, (עבר קרוב, כארבעה חודשים) נער המטות (זוית ראיה של החברה) צדק, (מה חוסם או נגד) חמישה גביעים (דימוי וזווית אישית) תשעה גביעים, (שיעור רוחני לשואל בהווה)שמונה מטות. הנה מקווה שזה בסדר... תודה

batgalim

New member
הי אסתר../images/Emo140.gif

מתנצלת על האיחור במתן התשובה, היה חג... את יודעת
ולפירוש: הקלפים מייעצים לך ללכת עם הלב ולתת לבחור צ'אנס להוכיח את עצמו. את רואה את חצי הכוס הריקה, ושוללת מראש משהו שיכול להיות יפה וטוב. הפוטנציאל מרמז על החששות שלך שלא יסתיימו, את תמשיכי ללכת עם תחושה של חוסר אמון בבחור, וזאת למרות שקלפי העתיד מראים שנכונו לך הפתעות. הוא באמת מעוניין בך וחש כלפיך רגשות חמים ואמיתיים. האם יכול להיות שדווקא הסביבה - חבריך או משפחתך, שוללים אותו לאור הזוגיות הקודמת שהיתה לו? נראה שאת שומעת למה שאומרים יותר מאשר לליבך... את חוששת ללכת עם הרגש שמא תפגעי ממנו, אך לפי מה שנראה - באם תתני לעצמך לזרום ותתני לדברים לקרות מאליהם - תוכלי לעמוד בכל ההתקפות נגד הקשר הזה, גם אם התחושות הן רק אצלך פנימה. לסיכום - קלפי העתיד מבשרים על קשר יפה והרמוני בינכם, אך הפוטנציאל מלמד על תחושות קשות שלך וחוסר אמון. באם ללכת איתו או לאו - הבחירה היא שלך.

למעלה