שוב שלום

102lior

New member
שוב שלום

רק רציתי לשתף אותכם במשהו אתמול הייתי בחנות חיות במערב ראשון והיו שם גורי כלבים פקינז, בולדוג צקפתי, משהו עם שם מוזר פינצ'ר ועוד משהו ששכחתי את שמו כל הכלבים האלה היו גורים קטנים הכייייייייייייי חמודים בעולם הפקינז חף את הראש לנסורת ועשה פרצוף הכי חמוד בעולם ודרך אגב אני עדיין מתלבט בין הבוקסר לרועה גרמני מה יהיה? אולי אני יקח את שניהם?

ניל´´י

New member
תבחר במה שתבחר.... אבל אל

תקח כלב מאחת מחנוית המחמד!!! אתה לא יודע איזה גור זה באמת, אינך בטוח מה מצבו הרפואי והנפשי, באיזה גיל הופרד מאימו ומשאר השגר... הטוב ביותר זה אם החלטתם לאמץ כלב רבגזעי לגשת לאחת העמותות או המכלאות העירוניות ואם החלטתם ללכת על כלב גזעי פנו לרכז הגזע ובקשו ממנו טלפונים של בעלי המלטות.

הדס100

New member
למה אתה קונה כלב

כשאפשר לאמץ בצער בעלי חיים, כלבים חמודים חסרי בית, ממש גועל נפש לעודד תעשיה של כלבים ואני אישית מתנגדת ליבוא ויצוא שלהם, מביאים סנברנרד, לצורך העניין, שסביבת המחיה שלו היא באקלים קר יותר, וכאן הוא פשוט סובל, ועוד לוקחים עליו 500 דולר, על התעודות. לדעתי פשוט אכזריות נטו. שלא לדבר על הכלבים המסכנים שנמצאים בתוך כלובים, (נכון, גם בצער בעלי חיים, אבל שם מגנים עליהם מפני הרחוב, לא עושים כסף עליהם). מזעזע.

lilithmm

New member
תבדוק באותה חנות...

כמה כלבים יש שם בפח זבל (אם נשארו). החנויות לא משקיעות בטיפול בכלבים חולים וככה מתים להם הרבה כלבים.

dark spy

New member
אני לא קונה בתיבת נוח

כי ראיתי שהם משאירים חמישה כלובים בכלוב עגול בקוטר של מטר או שניים בתוך הצרכים שלהם... אני מניח שגם הרבה חנויות אחרות ככה אבל...

למעלה