שוב שלום ..

שוב שלום ..

שלום לכולם. כהרגלי אני חוזרת , אמנם לעיתים רחוקות ( העומס הוא הסיבה העיקרית ) אבל אני כאן מדי פעם ואשמח אם למרות התדירות הנמוכה תקבלוני בברכה .. והכותרת : שבועות מטורפים . שבוע שעבר התחיל במחלה של הילדה . שבוע ימים המסכנונת עם חום גבוה דלקת גרון שפוכה .. ביביסיטר.. והמצפון חוגג למה הילדה עם ביביסיטר ואני בעבודה ? ! בסוף השבוע אני נדבקתי נפלתי למשכב 4 ימים חום גבוה גרון.. קמנו יום ראשון השמש מחייכת אמרתי לעצמי הללויה הסיוט עבר .. יום שני : שביתה בגן !!!! הילדה היתה איתי היום בעבודה ושרדה את זה בגבורה .. אבל מה יהיה מחר ? ! וקשה לי שלא להטריד את עצמי במחשבה איפה האבא ? ! לא מתעניין אפילו במחלה / שביתה למרות שאני ממש מקפידה לדווח !! איך אפשר להתנער עד כדי כך מאחריות ?! וכל שנותר הוא לצעוק הצילו !!!ולהתפלל לשבועות קלים יותר .

אל תצפי.........

מהאבא ליותר מידי ויסלחו לי הגברים בפורום אך גם אצלי - האב מעולם לא החסיר יום עבודה בגלל מחלת הבת ולדעתי - גם תפסיקי לדווח בקביעות - תשאירי אותו בחוסר ידיעה ירצה - יתקשר לברר לא ירצה - זה מה יש ועם זה צריך להתמודד (כמובן שאי הדיווח לא מתייחס חו"ח למקרים קריטיים) אז חזקי ואמצי והרבה בריאות

r e d head

New member
פעם אחת.....אני שמחה שהוא ...

לא לוקח את הילדה. גם זה קורה. הבת שלי איתי בליל הסדר. לא יכולה לדמיין ליל סדר בלי הבת שלי כשכל המשפחה וביחד היא במקום אחר.

רות 2

New member
ליל הסדר.....

שונאת את החג אוהבת את התחושה האביבית.. שונאת מצות וקניידלך.. אוהבת להקשות ולהחביא את האפיקומן.. שונאת לנקות ולסדר.. אוהבת את תחושת ההתחדשות... תכננתי יותר מידי מוקדם מה לעשות איפא איך העיקר לברוח רות הדיבילית לא לימדו אותך לא לתכנןן יותר מידי??????. אז הילדים אולי לא יהיו איתי השנה וזו תהה השנה הראשונה אבל גם זה עדיין לא בטוח ... אבל...........כמו תמיד ברגע האחרון הכל יהיה מאורגן ,נעים ,טעים,וחמים כי ככה זה אצל רות

r e d head

New member
../images/Emo25.gif סתם כי בא לי....

אולי תכניסי אותי גם לתוכניות שלך?

רות 2

New member
התוכנית הראשונה היא .....

קודם לממש את פגישת הבליינדט.....המוצעת על ידך !!!!!!!!!!!!! של תחשבי ששחכתי

ליל הסדר

החגים הם אחד המחירים שבחרנו (אני לפחות) לשלם בהחלטה לפרק את החבילה . לא שזה עוזר בהתמודדות אבל חייבים להשלים עם זה . אני מתמודדת עם זה ע"י זה שאני מנחמת את עצמי בכך שאני יודעת שלילדי טוב בחג גם עם אביהן..

למעלה