שוב שלום

ניקולי

New member
שוב שלום

אני מניחה שכבר אין כאן אף אחד... לא יכולתי כ"כ לרשום היום מאחר והייתי עסוקה איזה דבר זה אה?? אני בוכה שאף אחד לא נכנס וכשכולם נכנסים אני לא יכולה להכנס מצחיק לא??
בכל מקרה אני כאן

ניקולי

New member
אז זהו ש...

אין חדש תחת ה
הכל כרגיל ב"ה. כרגע אני בבית לבד כי הילדים הלכו לאבא שלהם ויהודה עובד ועוד מעט לי יש קלינטית (באפלציה) מיקי דרך אגב מתי אתה מתחיל טיפול??
מרינושקה מה איתך נש'ימה??? הכל בסדר?? מתחילה להתרגש?? רק מה תעשי לי טובה ממי הכל תקחי בסבבה אל תתרגשי יתר על המידה כי אחרת תהיה מה זה עצבנית..

מה קרה ממי ?

בא לך להפריד ביני לבין שערותיי ? מצטער נשמה... יש לי קשר רגשי עמוק אליהם...

שלום לך מתוקה שלי...

תגידי.... אפשר לומר לך גם מעל דפי הפורום ש.... אני אוהההההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבב
אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך על כל מה שאת... על הדאגה שלך... על היותך אחות, חברה, רעה, שותפה מושלמת....

black ross

New member
וי ../images/Emo99.gif איזה כיף לי ../images/Emo13.gif

גם אני מתה עלייך

ניקולי

New member
מיקי ושירן

קודם מיקי.. תשמע נשמה אני מניחה שיש לך כ"כ הרבה וממך תבוא הישועה (כסף) אז כן אני רוצה שתפרד מהשערות שלך ע"פ שאתה כ"כ קשור אליהן.. שערה שערה עם פינצטה אויש' זה כואב.. חחחחחחחחחחח
ולך שירנוש מתוקה שלי מה שלומך??? ת'געגעתי אלייך מאוד מאוד מאוד ועוד פעם מאוד... אני בדיעה של מיקי גם אני אוהבתתתתתתתתתתתת אותך מאוד!!

black ross

New member
אני חושבת שאיבדתי פעימת ../images/Emo23.gif

ניקולי מאמי לא יפה
את רושמת על אפילציה מתארת את הכאבים ופתאום ......... את מזכירה את השם שלי
ממש הבהלת אותי

חניתה100

New member
ניקול שירן ומיקי../images/Emo24.gif

גם אני יכולה להגיד ש........... אני אוהבת אותכםםםםםםםםםם
???

black ross

New member
מיקי ../images/Emo2.gif

אני ממש מתחילה לפחד ..... מה זה
נראה לי שהיצלחת לעצבן הרבה אנשים וכולם זוממים עליך
אני רק מזכירה כל קשר שלי למיקי הוא מקרי בהחלט
סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם מיקי אני מתה עלייך
אל דאגה אני אגן עלייך

הלוווווו

מה קרה כאן בהיעדרותי ? כולכם זוממות על השיערות שלי או מה ? אני מבקש שיערותיי הן שלי ורק שלי...

למעלה