שוב שלום

sheda0ktana

New member
תעשי מזה משחק...

אפשר לעשות משחק "תעשה כמוני", אפשר לשחק במורה ותלמיד (ולהפוך את כל העסק לפנטזיה פרועה...) ואפשר בהומור - חכי לשיא הנשיקה, לשלב שבו את "נשאבת" לו לתוך הסימפונות, ואז תעשי תנועות של טובעת, כמובן שהוא יבהל וישאל מה קרה, אז תגידי לו "אתה שואב אותי! הצילו!" ומיד תתנפלי עליו בנשיקות חזרה..אחרי כמה וריאציות כאלה, אני חושבת שהוא יבין את המסר.

ככה..

ירח שלום, אני לא ממש יודע את הרקע, כמה זמן אתם יחד ומה מידת הפתיחות בניכם אבל אם לא נעים, סובלים.. לא תאמרי את תפסידי.. יוודא לבן הזוג שלך שלא נעים לך לשוחח על דברים מסויימים אז הוא יכעס.. מה עושים? יושבים איתו לשיחה ובכל מידת הפתיחות מסבירים לו כיצד את אוהבת.. כל בחורה או בחור מתנשקים אחרת.. יש לא מעט שיטות נשיקה (פחות לשון, יותר לשון, שפתיים, גלגולים וכיו"ב). זה הכל..

דעתי... ../images/Emo41.gifדי מומלץ לקרוא../images/Emo41.gif

קודם כל שלום לכולם... שמי עליסה (לפחות הוירטואלי...) ואנוכי צופה בפורום הנ"ל כבר כמה וכמה זמן טוב, גמרנו עם הוידויים המרתקים הלקוחים כאילו מפגישת א"א ונגיע לעיקר, או כמו שמכונה בפי כל- ה פ ו א נ ט ה חלקית- היה לי מישהו, לא נפלא במיוחד, אבל אחד כזה שלא ידע להתנשק, ודוקא בו החלטתי להשקיע קצת אולי קיויתי לרווחים אח"כ... ואולי כי היה לו קצת פוטנציאל (פירוט בקשר לסעיף מסובך זה יבוא אח"כ...) בקיצור, הוא באמת היה נורא, אולי בגלל שהייתי מס´ 5 בשבילו, והוא בעשיריה השניה שלי (כן, כן, אני עדיין סופרת, מן מנהג מגונה שכזה שפתחתי בשלהי כיתה ט´, כשחוויתי לראשונה את נפלאות הנשיקה הצרפתית (מה שאני לא יכולה להגיד בבטחה על האדם שהיה הראשון שלי, בנשיקות כמובן...) בקיצור, במקום לתת לו להוביל ולעשות שטויות נישקתי אותו קצת באגרסיביות (שאגב, אני אישית אוהבת לפעמים) והוא אמר- " טוב, אז את מנשקת אותי עכשיו...", או משהו בסגנון בכל מקרה.. אחרי כמה נשיקות כאלה וגיוונים שונים, הוא התחליל לקלוט את הפרנציפ כמובן שאני אוהבת שלכל אחד יש משהו אישי משלו ולא כולם מנשקים בדיוק באותה הדרך, כמו רובוטים אבל זה נחמד מאוד שיש גם כימיה,והבנה בתקשורת הבין מילולית, כשיש שיתוף מלא של שפתיים, לשון וגם קצת שיניים כשצריך וגם אצבעות... קצת אבל זה לקצת יותר מתקדמים.... ועכשיו בנוגע לחסרי הפוטנציאל... היה אחד כזה, מס.....א...... 4 שלי אני חושבת שזה פשוט היה נורא איתו, מין דחיפת לשון שכזאת והרבה רוק שאגב.. היתה לי תאוריה לגביו שכולו סיפרים, ושאני הייתי הנשיקה הראשונה שלו, מה שאגב התברר כתאוריה מופרכת לחלוטין ושהוא סתם נשקן גרוע (ככה אמרו גם חברות, שקיבלו אישור חריג להיות איתו
אחד החוקים הבסיסיים במערכת היחסים של עליסה עם חברותיה הוא- שלא מעברים בנים מתכון ידוע למריבות, חיכוכים וקנאויות אלא אם כן מדובר במצבים מיוחדים כמו אהבה רבה של החברה לאקס (ולא משנה אם אקס חבר או לא) או שאולי חוסר איכפתיות טואלי מצידי כלפיו, ואהבה גדולה כלפיה...
נמשיך... והיה גם אחד לא מזמן אח..... איזה נוסטלגיה לא כ"כ ישנה שהיה מדהים בכל דבר אחר אפילו מגע שלו ביד שלי היה גורם לי להגיע לשיאים חדשים (לאו דוקא אורגזמות) אבל בזה התמצא בערך מה שהיה ביננו.. ז"א משיכה מדהימה ובלתי מוסברת בקיצור... בכל מהשקשור בנשיקות.. לא ממש הסתדרנו הוא נורא מקובע.. היה שנה וחצי עם חברה ואח"כ איתי ככה שנשאר לו אותו סגנון ישן ומגעיל, וכמובן מלא רוק מה שאני ממממממממש לא אוהבת ובמקרה שלו... אז מתנשקים קצת פחות ומנסים להתרגל לצורה קצת אחרת... הוא פשוט לא היה מוכן ללמוד שום דבר חדש וזה די בעייתי ואני מצידי.. הייתי מוכנה לנסות, אבל הוא גם לא ממש שש ללמד, זה היה נורא אגואיסטי מצידו פשוט לצפות שכבמטה קסמים, אני אתאים את עצמי אליו קצת מתסכל... אבל השאר היה שווה את זה למרות שכשנורא נורא רוצים, אז מצליחים גם בזה להתגמש... ולפני שאני אשכח... היה גם אחד שהיה רק בשביל החירמונים, כשהיה לי רע (בךי הרצאות על זה שזה לא הפתרון, כלמדתי את זה בעצמי, אבל זה פשוט ריבאונד שהייתי צריכה כמה פעמים) ולא ממש היה לי אכפת ממנו, ככה שכשהוא פתח את הפה כמו בהמה לא היססתי ואמרתי לו לסגור קצת את הפה.... ככה זה כשלא ממש איכפת בקיצור- לדעתי פשוט לנסות לקחת פיקוד לנשק ולעשות לו דברים שאת היית רוצה שהוא יעשה לך ואם זה לא הולך... אז לומר לו בצורה סקסית, תוך כדי מעשה מה היית רוצה שהוא יעשה, תוך כדי ליווי תנועות ידיים מתאימות, בהתאם לצורך לדוגמא- אם הוא פותח פה גדול מידי- לסגור לו את הפה בעדינות עם היד תוך כדי ליטוף, ולהיג דלו בסקסית, תוך כדי שירבוב שפתיים- "השיניים שלך קצת בלחי שלי, תסגור קצת את הפה", קצת הומור בשילוב ארוטיות הוא מתכון מוצלח ואם הביעה היא לשונית- לשאוב לו את הלשון קצת, לנשק וללטף אותה עם הלשון שלך זה מתכון בדוק וחוץ מזה שאני תמיד בדיעה של פתיחות, במיוחד בעניין מיניות לא להתנשא- כי אז זה גורם לו לפחד יותר ולהיות הרבה הרבה פחות טוב להחמיא לו, ואז להעיר קצת, ומאוד חשוב סקסיות וחושניות, ואם אפשר אז גם קצת בהומור מקווה שעזרתי... מקווה להמשיך להשתמע.....

tsveeka

New member
החברה לימדה אותי

ירח אדום לפני החברה שלי הנוכחית לא ידעתי לנשק צרפתית, אמרתי לה זאת והיא לימדה אותי ומהר מאוד הצלחתי. לא תאמרי לפרטנר שלך, את עושה לו עוול. הוא אולי יודע שהוא לא נשקן גדול בלשון המעטה אז עיזרי לו. אולי כשהוא יידע לנשק אותך, זו תהייה חוויה כמו שזה עם החברה שלי ואני?

תודה לכולכם../images/Emo140.gif

אני עוד לא יודעת איך נעשה את זה, אבל משהו אני בטוח אעשה. תודה לכולם על התגובות!

lovely 1

New member
לדעתי אין "לא מנשק טוב" מה שיש

זה מנשק באופן שלא מתאים לי.... ועל זה אפשר לדבר. "אני יותר אוהבת X Y Z." ככה זה לא מעליב כי זה לא "הבעיה אצלך" אלא יש משהו שאני אוהבת אחרת (ואז גם אין דיון בכלל בבעיה אלא ברצונות. זה עשוי להתאים גם במקומות אחרים בקשר: במקום את/ה לא בסדר" "אני מעדיפ/ה ככה" בהצלחה.

למעלה