כמה דברים
קודם כל, תודה לך וגם למנהל על המענה. דבר נוסף, ללמוד מהטלוויזיה זאת משימה בלתי אפשרית, זה כמו שתגיד לי לצפות בקלטות של מייקל ג`ורדן ואז אני אצא שחקן כדורסל. אי-אפשר ללמוד ענף ספורט/משחק באמצעים וירטואלים. לגבי אימונים, כפי שציינתי, היה לי בבית שולחן מגיל 9 ובזכות זה הגעתי לרמה יחסית סבירה, אבל בשלב מסוים אתה פשוט נתקע, כי אין מי שילמד אותך כל מיני טכניקות. לגבי ללכת למועדון, זה לא עסק כזה יקר, כי איפה שאני משחק עם חברים, גובים בסה``כ 40 ש``ח לשעתיים, מה שאומר שאם אני עם חבר, אז יוצא לי רק 20 ש``ח. הבעיה היא שאני משחק כל הזמן עם אותם שניים שלושה חברים ולכן אני לא מתקדם, מה עוד שהם משחקים פחות טוב ממני וזה כבר לא מאתגר. אני חושב שהפיתרון האידיאלי מבחינתי הוא למצוא שותף למשחק, שביליארד זה אצלו בנשמה ובהנחה שהמישהו הזה שחקן טוב ממני, אני רק אלמד. אין לי בעיית אגו, לא מפריע לי להפסיד, כי זה רק יעזור לי להתקדם. לגבי ההצעה של המנהל, זה נשמע כמו חלום טוב, שיהיה לי קשה להגשימו בזמן הקרוב. אם כבר הייתי עושה צעד כזה נועז, אז גם פה הייתי רוצה שותף, כי לטוס לחו``ל עם עוד מישהו, זה מגדיל את עוצמת החוויה. בכל אופן, אני חוזר ושואל, אם יש פה מישהו שאוהב ויודע לשחק ביליארד והוא תושב חיפה, אז אשמח להיות פרטנר למשחק, כי עם החברים שלי די מיציתי.