שוב שלום

seeberger

New member
שוב שלום

אני מחפש מישהו\י שמכיר\ה ויודע\ת את שיטת מרוצללים ברמה טובה. מאזור חיפה והצפון. יש לי מספר שאלות ואני אשמח להתיעץ עם מישהו. שוב תודה

BluePrint

New member
שלום שוב.

אני לא מכיר את השיטה כי קראתי רק את התוכן המעניין שבספר, אבל אני בטוח שגם שחקני מרוצללים מאזור המרכז והדרום יוכלו לעזור אם תכתוב את השאלות כאן בפורום.

seeberger

New member
פעם שעברה התגובות היו די פושרות ובכל זאת...

בכל מקרה, אני פשוט לא ממש אוהד את השיח המקוונן. אבל נסתדר... מישהו פה אבל יכול לעזור לי, פשוט מלא זמן לא שיחקתי, אני רוצה לרוץ עם משחק, עם חברה שלא מכירים את השיטה, או בכלל, ואני באמת לא יודע איפה להתחיל... אז אם יש מישהו גם מהדרום והמרכז, או אפילו מהנגב, ויכול לעזור לי אני אודה לו...

BluePrint

New member
קח את זה כסוף שבוע.

(בו קורה ואנשים לא יושבים ליד המחשב כל הזמן) אם לא שיחקת פרק זמן ("מלא" זה בסמ"ק או קוב?) ואתה חוזר עם קבוצה של שחקנים מתחילים (או מתחילים במרוצללים), עזוב את השיטה ואל תתחיל. רפרף במקומות שנראים לך חשובים לפגישה המיועדת והשתמש בחוקים הבסיסיים ביותר וללא גינונים טכניים. אם לאחר מפגש או שניים הקבוצה עדיין מרוכזת במרוצללים התחל להוסיף את החוקים לאט לאט, ואולי יתמזל מזלך והשחקנים יגידו: "די, מספיק חוקים. בואו נתרכז במשחק" ויחסכו לך את העבודה.

למעלה