שוב שלום

שוב שלום ../images/Emo98.gif

נסיתי מקודם לשים פה קובץ לניתוח ולא הלך לי. מקווה שהפעם זה יצליח. אם לא אשמח לקבל עזרה כי אני והמחשב לא כל כך מסתדרים.

איזה הבדל...

שלום לעדי (המגניבה?) מעניין שבערך בזמן דומה הגיע כתב היד שלך, וכתב יד של בחורה צעירה, בערך בגילך לאתר. מאוד מעניין לבצע ניתוח השוואתי בין שני הסגנונות. כתב היד שלך, למרות הנטייה שמאלה, (באיזו יד את כותבת? לא ציינת), זורם יותר, מקושר יותר - כלומר מעיד על יכולת אנליטית מפותחת. יש מרווח גדול בין השורות, מה שמעיד שאת טיפוס חברתי (רצון לתפוס כמה שיותר מהדף). את יודעת לתת מרחק לאחרים ומכבדת מאוד כשאת מקבלת יחס דומה. את לא רוצה 'שידבקו אליך'. יש לך 'נה' שמתחברות יפה לצורה הסימבולית של אוזן. לדעתי זה מראה על יכולת להקשיב לחברות ולאנשים שנפתחים ומספרים לך את צפונות ליבם. את טיפוס בוגר שמוכן לצאת לחיים. נראה שאת עוסקת בהרבה פעילויות ויודעת לבנות לעצמך סדר יום צפוף ומאתגר. עד כדי כך שלפעמים את צריכה הפסקה, ויש בך רצון לקצת יותר 'שקט'. בתוך המשפחה, נראה שאת רוצה קצת יותר מרחק. אולי בא לך לצאת מהבית ולהתקדם. הקשר עם אביך נראה קורקטי, הבסיס של ה'ל' קצר והיא נוגעת קלות בחלק העליון של השורה. ה'נ' קצרה עוד יותר מה שמעיד שאת בקשר דומה עם אימך. או בקיצור, את רוצה שההורים ירדו מעליך, קצת יותר. עד כמה קלעתי, אשמח לציון בין 9 ל-10

../images/Emo127.gif

תודה לך על הניתוח. אכן צדקת ברוב הדברים, למעט הקשר עם אבי ואמי. לא הייתי מגדירה את יחסי עם הורי קורקטי, למרות שאני מכבדת אותם מאוד ומשתדלת לדבר אליהם בנימוס, ולהיפך, אני בכלל לא רוצה שהם ירדו מעליי. כיף לי עם צומת הלב שאני מקבלת. לכן הציון שלי לך נע בין 8 ל-9 ככה. אגב, אני כותבת ביד ימין. אשמח לשמוע עוד דעות / ניתוחים (אני לא בדיוק יודעת מה המונח הנכון) לגבי כתב היד שלי.

nili6

New member
חסר

לדעתי את צריכה לציין האם את שמאלית או ימנית.

shamon51

New member
ניתוח נוסף

עדי, ראשית לא ברור לי כל כך מה את עושה במגמת תיאטרון הנושא של חשיפה ו"התערטלות" נפשית לא נראה ממש מתאים לך. אולי נושא של במוי או עיצוב או כתיבה לתיאטרון יכול להתאים. אנח מקווה שלא הלכת לזה רק בגלל שזה "אופנתי" כי נראה שמתאים לך דברים אחרים כמו: כלכלן, מדען, מתכנת מחשב, פסיכולוג מעצב, עורך/ במאי אומנות, ממציא, שופט שמעון

shamon51

New member
ועוד

טיפוס האידיאליסט, מתבוננת על הכל ממרחק, כביכול סנובית, חושבת על הדרך הנכונה והמושלמת שהכל היה יכול להיות. רצון לשלמות וביקורת עצמית חזקה נראה שהמציאות לא תמיד מתעלה לתקוותיה ועל כן יש לה רגעי משבר כשהדברים לא מתבצעים להבנתה. כאשר היא מתקרבת כבר, יחסיה עם הקרובים הם צמודים היא נקשרת חזק ולעיתים להיות קצת צמודה מדי. אך מתקשה בהבעת רגשות. מפעילה היטב את החשיבה עם אינטואיציה מה שיכול להביא תוצאות טובות בניתוח דברים ורעיונות. העצה שלי = תרגעי, העולם לא יהיה אף פעם מושלם והאנשים הם רק בני אדם עם הרבה חולשות אז תשאירי את ה"מבקר" הפנימי בבית וצאי לבלות עם כולם = הם יגלו אותך ואת תתראי שאפשר גם לבלות ולהנות
שמעון (1 כנף 9)

תודה ../images/Emo13.gif

צודק בהחלט. אני יודעת שאני מאוד ביקורתית כלפי עצמי ותמיד מנסה לשכנע את עצמי שאם משהו לא הצליח לי זה ממש לא סוף העולם. לא תמיד הולך לי... יש לי שאיפה גדולה מאוד שהכל יהייה מושלם. זה לא דבר טוב-אני יודעת. לכן אני באמת מנסה לשנות גישה.

למה הכוונה?

בתגובה הקודמת כתבתי שאני יודעת שאני ביקורתית כלפי עצמי. או שהתכוונת למשהו אחר?

קרןרווה

New member
במקרה הזה זה הנסיון לשמור על

ארגון יחד עם זוית שמאלית לדעתי הענייה

בקשר לתיאטרון

ממש לא הלכתי לזה בגלל שזה אופנתי. אפשר להגיד שבגלל שהרבה אנשים (יחסית) מהשכבה שלי במגמה רציתי לעזוב, כי זה הפך למקום שכמעט ולא עושים בו כלום. מעניין אותי לפי מה הסקת שהנושא לא מתאים לי. כלומר, יש אותיות מסויימות שהראו על כך?

shamon51

New member
תאטרון

השאלה היא מה מושך אותך במגמת התאטרון או מה חשבת שיקרה שם ?

אז ככה,

למשחק תמיד נמשכתי. לא יודעת למה אפילו. תמיד היה לי כיף לשבת מול המראה ולשחק מישהו שהוא לא אני, ולכן הלכתי למגמה מתוך מחשבה ששם אני אוכל לפתח את היכולות שאני חושבת שיש בי. (מה שלא כל כך קרה, אבל זה כבר סיפור אחר).

למעלה