שוב שלום

שוב שלום../images/Emo24.gif

הפעם פרשתי מגן דויד בכדי לשאול את הקלפים האם אני אהיה בהיריון בחצי השנה הקרובה.. והנה התוצאה שיצאה לי בקלפי הניבויי קלף 4: 3 גביעים קלף 5: הקיסרית קלף 6: הקוסם כיצד אני יכולה להבין תשובה זאת? הקלפים האחרים שעלו בפריסה קלף 1: מוות קלף 2: 5 חרבות
קלף 3: 2 מטבעות
התבלתבלתי לגמרי

לא כ"כ מקובל שאלות של בריאות

אם כי דיי ברור בפריסה שהעלית שילוב הקיסרית + שלוש גביעים, שזה שילוב הקלפים העיקרי המקושר להריון...

צ ל י ל 8

New member
אה.. סליחה, בגלל שחילקת

את הפריסה לשניים, חשבתי שעשית 2 פריסות של 3 קלפים

ועוד דבר מה מוזר../images/Emo189.gif

שאלתי בסקרנות רבה, ונזקקתי לתשובת הקלפים, שאלתי:"האם הקשר הרומנטי ביני לבין ר' יוביל לחתונה
והתשובה שקיבלתי מלך המטות המייצג את מזל טלה, שזה במקרה המזל של חבר שלי
אני מקווה שהבנתי נכון את התשובה כחיובית, או שאני סובייקטיבית וככה אני רוצה שזה יראה, כי זה ממש מוזר שנפל לי קלף המייצג את המזל האסטרולוגי של אהובי
שולחת חיבוק ונשיקה לכולם
כמה כיף להתרווח כאן בפורום הזה.

למה קלף אחד?

קלף אחד יכול להגיד הרבה דברים.... צריך לפחות שתיים בשביל לדעת איזה כיוון הקלף מדבר בנושא השאלה. אישית לי מלך המטות לא אומר חתונה, יותר מדי לא-שקט, "קוצים בישבן".

אך בהקשר לשאלה שלי

זה כאילו הוא ייצג את הבן זוג שלי שהוא מזל טלה.. גם בספר הפרושים של הטארוט רשום:".........לעיתים מרמז הקלף על בן זוג או בת זוג ממזל טלה

בהנחה שאנחנו מסתפקים בקלף אחד

ותו לא אזי מלך המטות אמנם מייצג את מזל טלה (החבר שלך) אבל גם שעשועי מיטה, ולאו דווקא מחויבות זוגית. אבל באמת, למה קלף אחד ? מערכת היחסים שלך שווה קצת יותר לא ?! :)

למעלה