שוב שלום

שוב שלום../images/Emo184.gif

אם כבר הצעתם לעזור, אז למה לא לנצל?!
סתם, חס וחסה! יש לי כמה שאלות, מקווה שתענו: 1. מתי התגרשו אלביס ופריסיליה? 2. מה התאריך לידה של ליסה מרי? 3. מה התאריך לידה של ריילי? 4. מי אבא של ריילי? הוא התחתן עם אמשלה? ואם כן, אז מתי? 5. מתי התקופה השמנה של אלביס? ולמה הוא נהיה כזה שמן? (ז"א ברור שמאוכל, אבל הוא לא הפסיק לטחון?) 6. מה ליסה מרי וריילי עושות בחייהן כיום? ואני צכה גם כמה תמונות: - אלביס כשהוא היה שמן - ליסה מרי וריילי (אם אפשר גם של אבאשלה) - במומלדת של אלויס השנה, הרא בגיא פינס תמונה שלו שעשו כל מיני מומחים יענתו בגיל "70", למישו יש אותה.? תודה רבה רבה רבה מראש לכל העונים!!

ועוד שאלה קטנטנה../images/Emo184.gif

בכמה סרטים הוא השתתף? ומה היה הראשון ומה האחרון? ואם אפשר גם שנים, זה יכול לעזור המון המון המון!

תמונות ועוד תשובות

אלביס השתתף בסך הכל ב- 31 סרטים ששניים מהם היו תיעוד של הופעות של אלביס: THAT'S THE WAY IT IS ו- ON TOUR שאר הסרטים היו סרטי קולנוע בכיכובו של אלביס, שלדעתי הטובים ביותר מהם הם "קינג קריאול" ו"רוק בבית הסוהר".
הסרט הראשון שאלביס שיחק היה LOVE ME TENDER
הסרט האחרון היה אחד משני סרטי התיעוד, לא זוכרת איזה מהם. לגבי השנים - ליאור
קצת פרטים כאן בבקשה
התמונות: שלושה דורות במשפחת פרסלי - פריסילה, ליסה מארי וריילי בתמונה ממגזין ווג אוגוסט 2004. הבעל הראשון של ליסה מארי והאבא של דניאל ריילי. בקישורים למטה: תמונה של אלביס עם ליסה מארי בת הארבע בזרועותיו. האלבום הראשון של ליסה מארי שיצא לפני קצת יותר משנה ונקרא Lights out (האלבום השני נקרא Dirty Laundry). התמונה המצורפת היא מההופעה האחרונה של אלביס ב- 26 ביוני 1977 באינדיאנפוליס.

ElvisAlive

New member
תיקון

אלביס שיחק ב-33 סרטים ושניים מהם הם הסרטים התיעודיים. On Tour הוא היה האחרון ומשנת 72. הסרט העליליתי הראחרון היה Change Of Habit משנת 69. וLove Me Tender הראשון משנת 56.

רוב התשובות נמצאות בפורום

אם תדפדפי בפורום תמצאי תמונות ותשובות לשאלות שלך. הנה כמה תשובות: 1. אלביס ופריסילה נישאו בתאריך 1 במאי 1967 2. ליסה מארי נולדה בתאריך 1 בפברואר 1968 3. לא יודעת - אני מניחה שניתן לברר. 4. דניאל ריילי (זה שמה המלא) נולדה מנישואיה הראשונים של ליסה מארי. לא זוכרת כרגע את שמו של האב. נדמה לי שהיו נשואים כמה שנים לפני שהתגרשו. אני אבדוק את הפרטים. 5. אלביס התחיל להראות נפוח פחות או יותר משנת 1972. השילוב הקטלני של תזונה לא נכונה של המון אוכל שומני ולא בריא ושימוש לא מבוקר בתרופות שונות, חיים לא נורמליים בדרכים בנסיעות מהופעה להופעה, שעות שינה לא נורמליות, חוסר בפעילות גופנית, כל אלה הם שגרמו לתופעת ההתנפחות הזאת. 6. ליסה מארי פצחה בקריירת שירה וכיום חובקת אלבום שני. בשני האלבומים השירים ברובם נכתבו והולחנו על ידה. ריילי מדגמנת כיום עבור ורסצ'ה (אם אני לא טועה). עוד מעט אצרף גם תמונות

וואי!! תודב רבה!!!!../images/Emo184.gif

אכן הסתכלתי בפורום לפני ששאלתי, אבל לא מצאתי תשובות, בגלל זה שאלתי אתכם! ושוב תודה רבה!!

עוד תשובות

1. מתי התגרשו אלביס ופריסיליה?ב-1973 2. מה התאריך לידה של ליסה מרי?01.02.68 3. מה התאריך לידה של ריילי?נולדה באפריל '89 לא זוכרת יום 4. מי אבא של ריילי? הוא התחתן עם אמשלה? ואם כן, אז מתי? אבא של ריילי הוא זמר בשם דני קיו,הם התחתנו ונולדו להם 2 ילדים רילי הגדולה ויש להם עוד בן 12 בערך בשם בנג'ימין.התחתנו ב-88 והתגרשו לאחר כ-6 שנים. 5. מתי התקופה השמנה של אלביס? ולמה הוא נהיה כזה שמן? (ז"א ברור שמאוכל, אבל הוא לא הפסיק לטחון?)התחיל להשמין ב-75 בערך מהסיבות שאמא בריבוע ציינה. 6. מה ליסה מרי וריילי עושות בחייהן כיום?ליסה זמרת,ריילי בת 15 מדגמנת

../images/Emo6.gif לא שמתי לב ששאלה מספר 1

זה לגבי תאריך הגירושים, רשמתי תאריך נישואים
למעשה נפרדו ביולי 1972 והתגרשו ב- 9 באוקטובר 1973, זה התאריך בו הופיעו הזוג פרסלי בבית משפט כדי לסיים את נישואיהם באופן רשמי. אלביס התחיל להשמין הרבה לפני 1975, ברור שבשנה זו זה כבר היה מאוד מודגש. לקאת ההופעה הטלביזיונית בשנת 1973 ששודרה לכל העולם בלווין מהוואיי "אלוהה מהוואיי) אלביס נאלץ להיכנס למשטר של פעילות גופנית ודיאטה כדי להראות כמו שנראה בסופו של דבר. תקופה די קצרה לאחר ההופעה הזאת אלביס שוב חזר לממדיו הקודמים ואף המשיך לעלות במשקל ולתפוח.

ElvisAlive

New member
אממ

אלביס התחיל להשמין לפני 75. כבר בשנת 72 ב On Tour רואים שהוא כבר לא כמו שהיה ב That's Thw Way It Is ב-1970.

בילבי בבקשה רשימת הסרטים והשנה

הרשימה לפי סדר כרונולוגי: LOVE ME TENDER 1956 LOVING YOU 1957 JAILHOUSE ROCK 1957 KING CREOLE 1958 G.I.BLUES 1960 FLAMING STAR 1960 WILD IN THE COUNTRY 1961 BLUE HAWAII 1961 FOLLOW THAT DREAM 1961 KID GALAHAD 1961\2 GIRLS,GIRLS,GIRLS 1962 IT HAPPENED AT THE WORLDS FAIR 1962 FUN IN ACAPULCO 1963 VIVA LAS VEGAS 1963 KISSIN COUSINS 1963 ROUSTABOUT 1964 GIRL HAPPY 1964 TICKLE ME 1964 HARUM SCARUM 1965 FRANKIE AND JOHANNY 1965 PARADISE HAWAIIN STYLE 1965 SPINOUT 1966 DOUBLE TROUBLE 1966 EASY COME,EASY GO 1966 CLAMBAKE 1967 SPEEDWAY 1967 STAY AWAY, JOE ! 1967 LIVE ALITTLE, LOVE A LITTLE 1968 CHARRO 1968 THE TROUBLE WITH GIRLS 1968 CHANGE OF HABIT 1969 THATS THE WAY IT IS 1970 תיעודי חזרות באולפן וקטעי הופעות ELVIS ON TOUR 1972 תיעודי כמו הנ"ל בכבוד רב ליאור

מה שהתכוונתי לומר

זה שב-75 הוא היה מאוד שמן..אני יודעת שהתחיל להשמין לפני'75

או מיי גא"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo184.gif

שיההההההההההההההההה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לכולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עזרתם לי המונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|4u|

יש לי עוד שאלה../images/Emo184.gif

מישו יכול להגיד לי מתי הוא פגש את חברה שלו ג'ינג'ר משו וכמה זמן הם היו ביחד? וג- אם אפשר, תמונה שלה ושל הבית שלו בגרייסנלד.

למעלה