שוב שלום..

MetalRulez15

New member
שוב שלום.. ../images/Emo13.gif

רק רציתי לעדכן אתכם, ולהודות לכם... דברים פחות או יותר הסתדרו לעכשיו, זה ממש סיפור ארוך, בהזדמנות..
בינתיים אני אשאר בבית הספר שלי, אשאר עם החרבה(אבל אסור לי לישון אצלה..), ועם החברים הישנים ועם כל התחביבים, אני צריך להיות בארוחת ערב ביום שישי(שפעם הייתה בשעה מוקדמת ותמיד הייתי מגיע אליה ועכשיו היא בשעה יותר מאוחרת ולא תמיד יכלתי) אבל אני יכול לצאת לאן שאני רוצה, רק לא לבקש כסף מאבא\אמא בשביל לצאת בשבת... ועוד כל מיני, מן "סטטוס קוו" שיצרנו לנו, מקווה שהוא יחזיק מעמד(לא נראה ככה..
) בכל אופן תודה לכם, העצות שלכם באמת עזרו, ותודה גם לכל מי שפנה אלי במסרים.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif יששששששש... קולה כבוד../images/Emo70.gif

חחח... מניחה שגם לחברה זה פותר כמה בעיות

לילית3

New member
כל הכבוד. שמחה בשבילך שהסתדר לך

עם ההורים. זה הדבר הכי חשוב!!! למרות כל מה שאתה קורא כאן, ולמרות שאני לא בטוחה שאני צריכה לומר לך את זה, (אבל בכל זאת..) תנסה כל הזמן לזכור שהם עדין אוהבים אותך. ההתנהגות שלהם איננה נגדך כי אם בגלל דרך החיים האחרת שהם קבלו על עצמם. הלוואי שתסתדרו תמיד ותוכל לחיות איתם כמה שתרצה, בשמחה ובשלווה. לילה טוב

MetalRulez15

New member
היי, לפחות משהו טוב אחד יצא מזה

יש לי הודעה שנייה בעמוד הראשי, בשבוע! אני מוכשר

rigoletto111

New member
יכול להחזיק מעמד. תורת המשחקים!

בוא תבחן את זה לפי תורת המשחקים האופציה הכי טובה מבחינת ההורים - אתה בבית והופך לדוס. הבינונית : אתה בבית עם "סטטוס קוו" הכי גרוע: אתה בבית חילוני (לא מקובל עליך לחלוטין)/ לחילופין עוזב את הבית. מבחינתך : הכי טוב: אתה בבית בתור חילוני בינוני: אתה בבית עם סטטוס קוו גרוע : אתה עוזב את הבית/ אתה נשאר בבית דוס (לא מקובל עליך) מסתבר שהאופציה הכי טובה היא שאתה נשאר בבית עם סטטוס קוו. <אני לא מאמין שאני משתמש בשיטות האלו, אבל פה זה הולך> < Don't try these methods with Arafat. It doesn't work!0>

למעלה