שוב שלום../images/Emo13.gif
אז תודה שוב לכל המשיבים עם הלינקים המועילים- אין כמוכם. מאוד עזרתם לנו, יצרנו קשר עם מכלאה בלונדון ואנחנו מתחילים לדאוג לניירות ולאישורים לכלב, וגם לנו (האמת היא שאת הויזות בשבילנו העבודה שלו מסדרת, אבל זה גורם לי להרגיש שאני עושה משהו
). בנוסף מצאתי המון מידע שימושי על עלויות מחייה כלליות, וכמה טיפים טובים. תודה! חיטטתי קצת בארכיון (הגעתי עד דצמבר של שנה שעברה!) וחיפשתי הודעות שיוכלו לעזור לי, יש פה המון מידע וזה מעולה, אבל יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לחדד לי לגביהן: 1) האם ממשכורת נטו של 2000 פאונד לחודש אפשר לחיות? אני לא מדבר על לחסוך, אני מדברת על לחיות חיי יומיום בלי מותרות, רק שכ"ד וכו'- זה יהיה כך בחצי השנה הראשונה מהגעתנו, כיוון שאני לא אוכל לעבוד בפרק הזמן הזה (חופשת לידה
). 2) האם זה נכון שלא ניתן למצוא דירות בלונדון וסביבתה בפחות מ-1100-1000 פאונד לחודש? אם התשובה היא לא- איפה כן אפשר למצוא בפחות? אפילו לא המון פחות, משהו סביב ה800 (לא אעז ואומר 700) יהיה מספק. אנחנו מדברים על דירת 2BR. 3) האם משכורת של 35K ברוטו לשנה נחשבת למשכורת סבירה לזוג פלוס תינוק קטנטן? משהו שיאפשר לחיות בכבוד (וכל הדיסקליימרים מהסעיף הראשון). 4) האם מקומות כמו SURREY יהיו רלוונטיים מבחינת הירידה ביוקר השכירות מול נסיעות יומיומיות ללונדון? כמה בכלל אמורה נסיעה כזו לעלות?!
5) האם מישהו יודע פחות או יותר (הערכה כללית כמובן, וכל מקרה לגופו, וברור לי לחלוטין וגו') כמה בערך בערך מרוויח שם מהנדס? אחות? רופא? איש היי טק שאינו מנהל? 6) ושאלה אחרונה, מטופשת במיוחד, אבל בעלי ביקש שאשאל: אנחנו נקבל את הויזות ואישורי העבודה סביב סוף ספטמבר. הלידה צפויה בנובמבר בע"ה. הבוס שלו הציע שאטוס ואלד בבריטניה. אני מאוד נגד, והשיקול היחידי של הבעד הוא- האם זה יקנה לילד אזרחות? או שמא עלינו לחיות שם X זמן טרם הלידה ע"מ לממש את זה? מאוד מודה על כל תשובה שתוכלו לתת לי ושוב תודה על קבלת הפנים החמה והתשובות המועילות!
אז תודה שוב לכל המשיבים עם הלינקים המועילים- אין כמוכם. מאוד עזרתם לנו, יצרנו קשר עם מכלאה בלונדון ואנחנו מתחילים לדאוג לניירות ולאישורים לכלב, וגם לנו (האמת היא שאת הויזות בשבילנו העבודה שלו מסדרת, אבל זה גורם לי להרגיש שאני עושה משהו