שוב שלום לכם

פתחת נושא שניראה לי שגודל השירשור

והתגובות של האנשים יכול להגיע לכמה דפים טובים. ואם כבר דיברת על נושא ההיכרויות אז הואילי נא ברוב טוב ליבך להפנות אותי למקום המתאים.

uvita

New member
לא אוהבת שמקשרים את שני הדברים

אם הוא דתי, והא נמשך לגברים, אבל הוא מקיים מצוות ומאמין בה'- אז הוא חייב לבחור?! למה? מי קבע את זה? ואם הוא לא יכול לבחור? למה שהוא יוותר על האמונה שלו? ואם הוא ייבחר באמונה- אז הוא יפסיק להימשך לגברים??? זה לא נשמע לך מגוכח? למה את חושבת שהוא דתי רק למראית עין? העולם הוא לא שחור לבן. אוף! אני שונאת את השאלה הזו! גם אותי שאלו את זה מליון פעם.

Blackice

New member
מיניות ורגשות דתיים

אני לא מומחה בנושא, אבל גם אני התעניינתי לא פעם והתשובה שהכי שכנעה אותי- שיש יותר מדרך אחת להיות דתי. התורה והתורה שבעל פה מכילה מאות ואלפי הוראות שונות, ואם יש אנשים שמקיימים את כל ההוראות ב100%- אזי הם בודדים. לכן קובעים מה יותר חשוב ומה פחות, שזה כבר נתון לפרשנות. חלק מהדת שלנו, בשונה מדתות אחרות, שהיא מבוססת על תרבות הפולמוס ומנוסחת באופן שמעודד דיונים. לכן אנשים דתיים להט"בים יכולים להקפיד על כל שאר המצוות, ולא להיות פחות דתיים מאשר, למשל, אנשים דתיים שלא מקפידים לוותר על כל החובות שחייבים להם בשנת שמיטה. מעבר לזה, אין שום איסור בתורה להתאהב בבני המין שלך או להמשך אליהם- האיסור הוא אך ורק על האקט המיני. וכן יש הומואים דתיים שנמנעים מהאקט המיני עצמו. אני בטוח שתוכלי לקבל תשובות יותר מוצלחות בפורום הומואים דתיים, אם זה מעניין אותך: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1190

Bi Free

New member
אני חבר באתר okcupid.com

ששם יש גם אפשרות להגדיר את עצמך בתור בי ויש שם הרבה בי גם מישראל וזה אתר שפועל גם בעברית שזה בכלל נוח

sutul

New member
דווקא הגירסה באנגלית שלו טובה יותר

לדוגמה בצד איפה שנותנים לך רשימת אנשים שדומה לאותו אדם שאתה מסתכל על הפרופיל שלו כתובים ההבדלים.. כמו איכפתי יותר, קינקי יותר, מאושר יותר.. ומה לא בעיברית אין את זה

uvita

New member
אמ..

היא חייבת להיות ביסקסואלית? היא לא יכולה להיות סטרייטית עם ראש פתוח? ואני לא אומרת את זה כדי לסלק אות או משהו כזה-כי אשמח אם תשאר, אבל באמת שפה זה לא המקום כ"כ. יש אתרי הכרויות בשביל זה (רק מכונת אותך למקום בו כן תקבל הצעות ותגובות
).

גם אפשרי

אבל מהיכרות רחבה של נשים איזו אישה סטריטית ושלא נימשכת לנשים תקבל שבן זוגה יהיה עם גבר אחר? ואולי את יכולה להפנות אותי לאתרי היכרויות מתאימים?

למעלה