ולכל מי ששאל איך עושים חתימה קבועה: נכנסים ל,עדכון כרטיס אישי", האופציה בתחתית העמוד...
S swirrrly New member 25/4/02 #23 ולכל מי ששאל איך עושים חתימה קבועה: נכנסים ל,עדכון כרטיס אישי", האופציה בתחתית העמוד...
P pomelit New member 25/4/02 #25 חי חי חי ראיתי את השרשור בינך לבין נעמי נעמי בפורום משוב בתפוז נשמע שממש העלבת אותה
ל לא מצאתי שם New member 25/4/02 #28 העלבתי אותה??? סך הכל אמרתי לה שהיא לחצה פעמים על "שלח" ובגלל זה זה שלח לה פעמיים! חוץ מזה דיברנו על זה במסרים אחר כך והסברתי לה!
העלבתי אותה??? סך הכל אמרתי לה שהיא לחצה פעמים על "שלח" ובגלל זה זה שלח לה פעמיים! חוץ מזה דיברנו על זה במסרים אחר כך והסברתי לה!
A amirbilu New member 25/4/02 #26 תיכנס לכרטיס האישי שלך,ויש שם אופצייה לחתימה,עכשיו גם אני עשיתי לי אחת
א ארנבת היחידה New member 25/4/02 #35 קורה משהו בין גיל לסופי?????. התמונות שהם מתנשקים והם מתחבקים לא נראות לי מהסט אז מה קורה שם בידיוק?????
קורה משהו בין גיל לסופי?????. התמונות שהם מתנשקים והם מתחבקים לא נראות לי מהסט אז מה קורה שם בידיוק?????
A amirbilu New member 25/4/02 #36 אם אני לא טועה,שתיהם נשואים ויש להם ילדים(כמובן שכל אחד עם זוג אחר)
ד דנדוש 2 0 0 2 New member 25/4/02 #37 אתה קצת טועה.. גיל פרנק נשואי אבל רק באופן טכני בראסמי הם פרודים(למה תקעתי ראסמי?????) וסופי לפי מה שהבנתי נשואה לאיזה אחד ויש להם ילד משותף והם לא נראים לי פרודים סופי דיברה עליו טיפה ברייטינג..
אתה קצת טועה.. גיל פרנק נשואי אבל רק באופן טכני בראסמי הם פרודים(למה תקעתי ראסמי?????) וסופי לפי מה שהבנתי נשואה לאיזה אחד ויש להם ילד משותף והם לא נראים לי פרודים סופי דיברה עליו טיפה ברייטינג..
D dmoran New member 25/4/02 #40 גיל שלי בכלל לא נשוי, לא ראסמי ולא - לא ראסמי. יש לו ילד מחברה לשעבר (מירב גרובר) וזהו. והילד שלו מהמם, יש תמונה שלו ב"פנאי פלוס" החדש.
גיל שלי בכלל לא נשוי, לא ראסמי ולא - לא ראסמי. יש לו ילד מחברה לשעבר (מירב גרובר) וזהו. והילד שלו מהמם, יש תמונה שלו ב"פנאי פלוס" החדש.