שוב שלום לכולם :)

swirrrly

New member
גלי??!! *מזועזעת*

זה שם של בת! איכס זה שם ממש דוחה, מצטערת... גל זה שם הרבה יותר נורמאלי אבל גלי זה כזה כינוי חיבה מתקתק ומעצבן...

actress

New member
מירב היא סופר כישרון, מוכשרת מאוד!

ולא קשור אבל הם הכירו בהצגה "המורדים" ואני נהנתי לראות את שניהם על הבמה. והתגרשו גם בגלל ההצגה החדשה שקצת חירפנה אותה "תמרה" וגם בגלל עוד כמה דברים....

איזה תמונות יפות!!!!!!!!

יו אבל כמה תמונות של סופי?????? הייתי מבינה אם זה היה יהודה לוי.... אבל חפיף היא גם מזה חמודה אבל היו תמונות שהיא נראתה מוזר... ולמה לעזאזל גיל פרנק וסופי צדקה התנשקו מחוץ לסט??????????(משהו אולי הולך בינהם?)

pompii

New member
גם אני שאלתי את עצמי

את אותה שאלה... איזה מוזר, בטח איזה מישהו שצילם אמר להם להתנשק כי זו תמונה יפה דווקא חבל שהוא מחזיק סיגרייה ביד כל הזמן, עכשיו אני מבינה למה השיניים שלו נראות כמו שהן נראות....(וגם יהודה לוי!) תמונות ממש פצצות, תביא עווודדדד אני רוצה תמונות כאן עכשיו והרבה!
וחוץ מזה, גם גיל וגם סופי נשואים פלוס ילדים סופי לאיזה יהלומן וגיל לאיזו שחקנית ששחקה גם בשבתות וחגים. יש תמונה שלהם ביחד בגיליון פנאי פלוס החדש שבו דרך אגב יש כתבת שער על גיל פרנק ודן תורג´מן ביחד.

chisi תפרט לגבי התמונות של גיל ו

וסופי אתה אמרת להם להתנשק? תפסת אותם במקרה (על חם) ? או שזו היתה סתם בדיחה בשביל התמונה?

סופי וגיל דפקו צרפתית!!!!!!! .....

הייתי בשוק... איזה מפחיד זה היה, הם מזה דפקו צרפתית וזה היה בחוץ לסט לא תפסנו אותם, סופי ראתה את גיל, היא ישר רצה אליו, מתישבת עליו בתנופה ונשקת אותו חבל"ז... איזה מפחידה... לא הבנתי כלל וכלל מה הקטע.. אישית, נראה לי שהיא הגזימה... - ניבה

אולי...

אולי ואולי.. אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה עבר בראש של סופי באותו הרגע.. אולי הם התאמנו אולי היא התערבה עם מישהו (כמו ששירלי אמרה) אולי סתם התחשק לה אולי מתפתח בינהם משהו? בקיצור הרבה אוליי..אח אבל ת´אמת הם נראים יפה ביחד.. אבל היא נשואה בכל זאת!!!! האולי שלי.. אולי הם מתנשקים ככה כאילו זה נשיקת ידידים (כלומר הם רגילים להתנשק ככה אז בשבילם זה כמו נשיקה על הלחי - אנערף..)

אולי אולי אולי, מה שבטוח....

זה שהם מה זה יפים ביחד.....אולי זה רק בגלל הסדרה, אבל זה נראה טוב! אגב, בני כמה סופי וגיל במציאות???

למעלה