שוב שלום לכולם.

nikkey

New member
שוב שלום לכולם.

התגרשתי לפני שלושה שבועות. לאחר שנים של סבל רב, החלטתי סופית להתגרש. ( אני תבעתי את האקס שלי) יש לי שאלה, ואודה לכל מי שיענה לי. אני מאד שלמה עם ההחלטה הזו, ואין לי חרטות, רק לא מבינה את העצב ששוכן בתוכי במשך השבועות הללו. אם יש משהי\ו שחווה תחושות קשות של עצב, ותחושת פספוס והחמצה כמוני, והצליח להתגבר, אשמח אם יש לו\ה הצעות, שיתנו לי את הכוחות להמשיך הלאה. תודה

עינב 36

New member
ואני...

דווקא בעד העצב !!! תני לו מקום אל תחביאי אותו, אל תסתירי אותו.

nikkey

New member
תודה עינב. לתת

לעצב מקום? הוא כבר כבש כל חלקה שבי מבלי לבקש רשות. אני יודעת שזה תהליך שמתבקש מאליו,וההתמודדות היא אינדיבידואלית, אני די אפטית וכמעט לא מתפקדת. בורחת לשקט שלי, ולא מוכנה לראות אף אחד. נכון לעכשיו, אני מרגישה שלעצב שלי אין גבולות, ונורא קשה לי.

זה מאוד פשוט

את לא בוכה עליו,את בוכה עלייך. להגיע להחלטה להתגרש,זה בעצם להודות בכישלון הנישואין שלנו. להודות בכישלון זה לא דבר פשוט. תחושת הכישלון היא לא נעימה ויש בה עצב רב. את לא בוכה עליו ואת אפילו לא בוכה עלייך. את בוכה כי נכשלת באחד הפרוייקטים הכי חשובים של החיים נכשלת בנישואייך.

מיKה

New member
להתיימר להחליט בשבילה

על מה היא בוכה...נראה לי קצת בשמים.

כישלון?

קודם כל, כמו שכבר ציינו, מי אנחנו שנחליט בשבילה על מה היא מתאבלת? ומעבר לזה גירושין הם לא בהכרח כישלון של הנישואין, גירושין הם לפעמים סיום של נישואין שהיו טובים והצליחו עד שההצלחה הסתיימה.

תחושת כישלון

אתה יודע,כשחבילה מתפרקת אז לפעמים ככה זה מרגיש. היא שאלה,עניתי מהמקום שלי.התחברתי למה שכתבה וזוכרת מה הרגשתי באותה תקופה. היא שאלה,אני עניתי. מהמקום שלי ורק ממנו. אני יכולה לענות רק מה הרגשתי אני,מה היא מרגישה,זה אף אחד לא יכול לענות בשבילה.

nikkey

New member
מיס קוקי! מודה לך על דברייך,ולא

חושבת שיש לך על מה להתנצל.

nikkey

New member
תודה מיס קוקי. אכן

כן. יש לי תחושה של פספוס , והחמצה נוראיים. חלום שהתנפץ לאלפי רסיסים מול עיני. אני לא רואה שנכשלתי בפרוייקט החשוב ביותר שלי, מכיוון שעשיתי את כל המאמצים שברשותי כדי לשקם אותו, אך ללא הועיל. מהבחינה הזו אני מאד שלמה עם עצמי.

nikkey

New member
תודה למזל המזלות, ומאד

מקווה שאיזה מזל יפול בחלקי כבר היום.

תלתליפז

New member
גרושין הן לא תהליך קל

גם למי שמתגרש בהסכמה. גם לא למי ששלם עם החלטתו. זה תהליך של פירוק שותפות, פרוק משפחה, קשה שבעתיים כשילדים מעורבים בסיפור. העצב במקומו מונח. היה מאוד מוזר לו היית שמחה ומלאת עליצות.

nikkey

New member
תודה תלתליפז. בהחלט

אני מודעת לעובדה, שגירושים אינם סיבה להגיע לשמחה , אבל תחושת העצב שמלווה אותי מזה שלושה שבועות מאאאאאאאאד קשה, וזה בלשון המעטה.

למעלה