שוב ....שלום לכולם

ניקולי

New member
שוב ....שלום לכולם../images/Emo24.gif

מה שלומכם?? התחלתם סדר לפסח???? ואווו כמה עבודה זה..למרות שכל השנה מסדרים ומנקים אפר לחשוב.. בפסח הופכים את כל הבית...
.. תגידו אתם מכירים את הקטע הזה שנתפס לכם הקרלוס?? אוףף כמה שזה כואב..היום נתפסה לי הקרסול אולי שעה ישבתי על הרצפה בכדי לשחרר אותה..(טוב נו.. לא ממש שעה 10 דק´) אבל זה כואב רבאק.... ריקי ראיתי שלך נתפס הגב.. מה עשית בלילה?? עוד הפעם תנוחה לא טובה??
. יקרתי אני מאחלת לך החלמה מהירה.....
... מה חוץ מזה?? מה עם עזרא..נראה לי זאתי תפסה אותו ב.... עזראאאאאאא נשמההההה שיהיה לך לבריאות אינשאלה..
זהו למעשה אין לי הרבה מה לכתוב..אם יש פה מישהו/הי תכתבו.. אוהבת ניקול*

@@

New member
נשמההההה, אני פה, אבל...

רק לדקות הקרובות. חולהההההההה עלייך, מה קורה? איזה בעסה עם הקרסול זה יותר כואב מהגב, והפסח הזה, מאיפה הוא נחת עלינו? אין לי כוח לנקות, אבל איזה ברירה יש לנו? נשמה שלי, את יודעת שאני כבר שבועיים בנתק ממנו , איך אני? לא מגיע לי איזה טפיחה על השכם?
ביום ראשון אני הולכת לברית של חברים משותפים שלנו והוא יהיה שם, אני בטוחה שאני אהיה חזקה ולא ימס כמו איזה בחורה
. בכל אופן רציתי להביא איתי איזה "ידיד" לאירוע, מה את חושבת? או שזה מוגזם שאחרי שבועיים יש לי כבר מישהו? בכל אופן יקירתי נראה לי שאני מבלבלת לך את המוח. ניקיון נעיםםםםםםםם, או שבעצם איך תנקי עם הרגל? החלמה מהירה. חולההההההההההה עלייךךךךךךךךךךך מתוקה שלי מלאןןןןןן
ותתתתתתתתתת ו
גדוללללללללל
ריקי

ניקולי

New member
ריקי נשמה במיוחד בשביל..../images/Emo140.gif

מאמי את לא צריכה שום טפיחה על השכם, את צריכה להמשיך וזהו!!!! מה זה יתן לך טפיחה על השכם?? מה את ילדה קטנה, שצריכה סוכריה על מעשה טוב שעשתה?? לא נשמה!!! את לא עושה את זה בשביל טפיחה על השכם ולא בשביל תשבוחות , את עושה את זה בשביל עצמך,ורק לעצמך, לא לאף אחד אחר!!! אני כן יכולה לאמר שאני גאה בך!!!!!! והלוואי שתרגישי טוב עם זה שלמה עם עצמך..ולפתוח דף חדש בחייך
.. לגבי הארוע הזה שיש לך.. נשמה למה לא?? תקחי אתך את הידיד הזה..למה לא?? חוץ מזה מה זאת אומרת שבועיים?? אתם לא ביחד (חברים אני מתכוונת) שנה וחצי..אולי יותר..חוץ מזה מאמי ה -
לא עומד לטובתינו אלא לרעתינו.. מכל הבחינות אז למה לא להנות עם מה שיש??? את לא צריכה לדפוק חשבון לאף אחד בעולם..אל תרחמי עליו..הוא לא ידע לרחם עלייך בזמנים קשים שלך הרבה
הורדת בגללו..אז תגידי לי סיבה אחת שלא לבוא עם הידיד שלך..חוץ מזה אתם רק ידידים לא??? ומה היית עושה אם היה לך חבר גם היית מתחשבת בו?? אז לא!!!! תעשי מה שבראש שלך את חופשיה!!! בהקשר לרגל שלי היא בסדר השתחררה.. כבר ניקתי את הארונות בגדים..הוצאתי מלא בגדים שכבר לא עולים עליי....וואלה יש לי קטע נחמד..הוצאתי מהארון מכנס שלבשתי לפני שנתיים בערך (מידה 36 קטן) הראתי אותו ליהודה..הוא שאל איפה הברבי
..היום אני כבר (מידה 38.5 ) אוףףף ושום דבר לא עולה עליי..לא נורא העיקר שאני מאושרת וטוב לי..שנשמין רק מטוב ומבריאות נכון או לא????? ריקי אני מאוד מתגעגעת אלייך
אפילו
את לא מרימה יותר..אבל בטוח את עובדת קשה אז אני סולחת לך
.. וזהו יקרתי..שיהיה לך אחלה יום (בטח תראי את זה מחר) שבטח כבר נהפך להיום אז אני אוהבת אותך...מתגעגעת.. ניקול*

mariana

New member
ניקולייייי../images/Emo24.gif

את הגדים תשמרי לי אני באה לקחת. למרות שהמידה שלי הוא פחות מ36 כי כל בגד אני הולכת להציר אבל לא נורא אז תשמרי לי
אוהבת מרין

ניקולי

New member
מרינושקה..באמת???

לשמור לך כמה בגדים?? אין בעיה..מתי את באה לקחת?? מחר בבוקר אני בבית..א תבואי לפני שאני מעיפה אותם..תבואי לראות אולי באמת משהו ימצא חן בעינייך.. (נראה לי שכמה מכנסיים)..כשאני אומרת מחר אני מתכוונת מחר יום שישי לא יום חמישי כי בטח תראי את ההודעה שלך מחר ביום חמישי ואז לגבייך זה כבר יהיה מחר יום שישי.. אוףףףף הסתבתי, נראה לי שגם את
...

@@

New member
ניקולי......

אני ממש לא ראויה לטפיחה ולשום דברררררר, אתמול הוא התקשר, ואני "מקסימה" שכמותי דיברתי איתו שעה וחצי כאילו כלום לא קרה, בא לי לתת לעצמי סטירת לחי מצלצלת איזה אופי חרא יש לי?

golem

New member
דאבל שטרודל...

שאלה לי אלייך ילדה מקסימה שלי - הרגשת משהו -? התרגשת מהשיחה - או שזו הייתה שיחה כמו עם ידיד - נניח סתם - כמו שאני הייתי מתקשר?? בוא נראה מה התשובה לזה ואז אני יחליט אם מגיע לך מכות או לא..
שיהיה לך יום מקסים..!! ומה עם הגב??

@@

New member
עזראאאאאאאאאא, בוקר טוב ../images/Emo25.gif

הגב יותר טוב, אבל מה זה משנה. מה הרגשתי? לא רעדתי אבל נורא שמחתי, עקצתי אותו קצת, נתתי לו סטירה אבל במקביל גם ליטוף, עזראאאאאאאאאאאא בא לי למות. הוא לא התקשר כל הזמן הזה מכיוון שהוא שמע מצד ג´ שאני לא רוצה קשר איתו ושאני קצת "מלכלכת" עליו, היו קצת סצנות קנאה מצידו בטלפון, בייחוד שדיברנו בטלפון בא לבקר אותי ידיד חדש, אבל מה זה משנה בתוך תוכו הוא יודע שאני אוהבת אותו. עזראאאאאאאאאאא מה אני אעשה?

golem

New member
ריקוש חמודה שלי ../images/Emo24.gif

אני מכיר מה זה טוב את השיחות הטלפון האלו - זה כאילו שאת מרגישה - וואללה הנה הוא רוצה אותי ומתקשר ודברים בסגנון - הייתי שם.. אבל תכניסי לעצמך דבר אחד חזק חזק לראש - הוא לא רוצה אותך כנראה - כי אם הוא היה רוצה ממש ומכל הלב - הוא כבר היה פועל כפי שמצפים ממנו... אני לא רוצה להישמע מנייאק - אבל פשוט כל יום תשנני לעצמך שהוא לא רוצה אותך - וזה דבר אחד שתעשי - עכשיו עוד דברים - לא משנה מה - אל תתקשרי אליו - אם הוא רוצה ממש לדבר איתך שיתקשר אלייך וגם אז תישמעי קרירה ומרוחקת.... ותתחילי לצאת עם אחרים - וזה אולי הכי חשוב - לא בקטע של ידידים - אלא בקטע של פגישות, פגישות עיוורות - לתת צ´אנס לאחרים - אין לך מה להפסיד... תנסי את הדברים האלה - ואני מאמין בך ילדה יפה ...
אוהבבבבבבבבבבב אותך

@@

New member
עזרא, יקירי......

תודה שאתה מאמין בי, עד שהייתי ילדה טובה שבועיים אבל כנראה זה לא העיקר לא להרים את הטלפון אלא לנתק אותו מבפנים וזה כבר יותר קשה. לוקחת את מילותייך אליי עמוק עמוק ל
שולחת מלאאאאאאאאןןןןןןןן
אוהבתתתתתתתתתתת
ריקי

golem

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

קשה זה בטח - וידעת מראש שזה יהיה קשה... אבל אם אני הצלחתי אז גם את תצליחי - אני בטוח!! אני כבר ידבר איתך....
אוהבבב אותך עזרא

ניקולי

New member
ריקי אל תגידי את זה...

אל תגידי "בא לי למות" אף פעם.. את שומעת אותי??? אני אוסרת עלייך לאמר את המילים הללו שוב....!!!!!!!! היום עם מצבינו...אסור לדבר ככה...מכירה את הלא נודע??? אז תזהרי בפעם הבאה!!!!!! את לא צריכה למות ולא כלום, מעדת,ותמעדי עוד הרבה..אז כוס אמו...(סליחה על המילה הזאת)..אבל בשביל שום גבר בעולם..ושום אישה בעולם..לא צריך למות וכמו שאמרתי בסוף תלמדי... בסוף תצאי מזה... את יודעת מתי אני אתן לך טפיחה על השכם נשמה?? מתי שתספרי לי שיש לך משהו חדש..מישהו אמיתי,כנה ואוהב..ומתחשב בך..רק אז אני אתן לך טפיחה על השכם..כשאני אדע בוודאות..שההוא יצא לך מהראש!! שלך באהבה ענקית ניקול*

ניקולי

New member
את רואה ריקי????

את רואה למה לא מגיעה לך טפיחה על השכם?? כי אין לך שכם..את מבינה???..טפיחה על השכם נותנים למי שיש לו שכם.. ואת יודעת מה זה שכם?? שכם זה
...ואני מתכוונת לזה שטפיחה על השכם נותנים לאדם שיודע בדיוק מה הוא רוצה..ויודע בדיוק כיצד לנווט את חייו..ולא חוזר על טעויותתתתתתתתתתתתתתתתתת את שומעת טעויותתתתתתתתתתתתתתתתת...... את יודעת מה?? באמת תכניסי לעצמך
בפנים ה -
שלך..כי מגיע לך.. חוץ מזה אני רחוקה ממך ככה שאני לא מגיעה ללחי שלך
... ריקי ממוש תראי..כל מה שאת עושה את עושה לעצמך..כל מה שאת מבשלת תאכלי לבד!!! אני חושבת את צריכה לעשות לך הפסקה קלה..מעבודה, מחברים, ממשפחה, ובפרט ממנו..ללכת לעשות לעצמך רגע חושבים..לעשות לעצמך טבלה ולראות מה טוב לך ומה לא..(ואל תחששי לכתוב דברים שלא טובים לך אל תתפשרי)..ותראי יקרה שלי..שלבד אבל לבד..תראי ותביני שהגיעו מים עד נפש..שכבר את טובעת ב"אהבה..לא אהבה" הזאת!! בכל מקרה אני אוהבת אותך ומתגעגעת שלך ניקול*

ריקי, נראה לי שאת נלחמת בעצמך...

זה מזכיר לי את התקופה שהייתי בוכה אחרי כל שיחה... מקרים שונים לחלוטין כמובן - אבל ברגע שנכנעתי והמשכתי לדבר איתו... עם הזמן חזרנו להיות החברים הטובים שהיינו - ואני מרגישה עם זה ממש טוב. אצלך באמת כדאי לנתק קשר, אבל תחשבי טוב טוב מה יעשה לך טוב לנשמה - ואל תילחמי בעצמך. כשנלחמים בעצמנו - זה הכי נורא לדעתי... תחזיקי מעמד ותבחרי בדרך שהכי תתאים לך. אני פה בשבילך!! אוהבת... ר´.

ריקי.......... מה השתנה מאתמול...??

להיום? מה קרה? אולי פיספסתי משהו.... אני חושבת שרעיון ענק להגיע לאירוע עם ידיד!!! תלכי על זה. ודברי איתי... מקווה שאת מרגישה טוב עכשיו!!

golem

New member
באמת העזרא הזה...

באמת כזה חוצפן - איך הוא שכח אותנו - לא מתיחס יותר, לא מדבר יותר - באמת לא בסדר מצידו - איך שאני כועס עליו...אבל בעצם - -- - אני עזרא - ונראה לך?!?!?!?!?!? ניקולי חמודה שלי ששכחתי אתכם?? כשיוצא לי אני פה - אתמול כל היום הצקתי פה לאנשים - אבל היום - עבודה -> מה לעשות..
איך בעבודה החדשה ניקולי?? הולך טוב? ומה שלום יהודה והילדים?? הניקיונות האלה של פסח משגעים אותי - אפשר לחשוב פרעה היה מנכ"ל של סנו - רק לנקות ולנקות... אוהבבבבב

ניקולי

New member
עזראאאאאא ממוש../images/Emo24.gif

בחיי הרבה זמן לא יצא לי להתיחס אלייך.. מצטערת, אתה סולח?
מה שלומך??? ומה שלום לב
ית המקסימה??? באמת נכון הנקיונות לפסח מעייפים..זהו ש...פיטרתי את הכושי, והפלימינית בחופשת לידה...ומלשכת עבודה לא שלחו לי עדיין אף אחד/ת אז אני מנקה לבד..ותאמין לי כל אחד אוהב את הניקיונות שלו כשלעצמו.. אני בסדר והעבודה אחלה
חחחחחחחחחחח, ישאר ככה אמן!! יהודה והילדים אחלה, תודה על ההתענינות..השבוע יהודה נכנס לפורום וקרא כמה הודעות.. האמת היא שהוא לא כ"כ בקטע הזה שלכתוב..אבל הוא נהנה לקרוא את מה שכותבים לי..ומה שאני כותבת לאחרים הוא פשוט....חולה עליי
זהו עזרא, תמסור ד"ש ונשיקות אוהבת ניקול*

למעלה