שוב שלום לכולם

orenin

New member
שוב שלום לכולם ../images/Emo13.gif

בטח כבר שכחתם אבל נכנסתי לכאן כמה פעמים בעבר, לצערי אין לי זמן וגם יכולת להשתתף בפורום בצורה פעילה אבל אני משתדל לפחות לקרוא את כל מה שרושמים פה ומיותר לציין שאני יוצא מהפורום הזה מחוזק מאוד
אז רק תזכורת קצרה- אני בן 18, ויש לי בנזוג כבר כמה חודשים. אנחנו מאוד אוהבים וברוך ה' אני באמת מאוד מאושר. קיימת אצלי גם משיכה לנשים וגם הזכרתי את זה כאן בעבר אבל הפעם זה לא הנושא. העניין הוא שלפני כמה שבועות סיפרתי לאח שלי עלי. בסופו של דבר גם הוא אמר: "אלה החיים שלך ותעשה מה שאתה מוצא לנכון, למרות שאתה עושה טעות וכ"ו", אבל עדיין אצלו אני מרגיש שזה שונה! לעומת חברים אחרים שסיפרתי להם (אין הרבה כאלה), הוא משתדל להתעלם מהנושא הזה באופן שיטתי מאז שסיפרתי לו. אני ממש מרגיש איך הוא משתדל תמיד שלא להיכנס איתי לשיחה על המשיכה שלי לגברים או על החבר שלי. אני יודע גם ממקור נוסף שקשה לו מאוד עם העניין ושהוא לא ממש יודע מה הוא צריך לעשות בשלב זה- האם לנסות ולשכנע אותי לצאת מזה או להניח לי לחיות את החיים שלי. לי מאוד מאוד חשוב להיות איתו ביחסים קרובים ואני מפחד שזה ירחיק אותנו. אז מה לדעתכם עלי לעשות?! הם לגשת ולדבר איתו על זה למרות שגם לי מאוד מביך להזכיר את הנושא? או שאולי צריך פשוט לתת לו זמן כדי להתרגל לזה? תודה מראש!

סבבב

New member
שאלה קשה...

אני יכול לספר לך שכשסיפרתי לאחותי היא קיבלה את זה ממש אחלה, ואנחנו מדברים חופשי. אבל לא כולם מקבלים את זה אותו דבר.. אני מציע שתתן לזמו לעשות את שלו עוד תקופה מסויימת. אם תראה שהיחסים בינכם נפגעו - תיזום איתו שיחה...

dkey

New member
תשובה טובה

ככל שתתיחס אל ההומוסקסואליות שלך כדבר טבעי ונכון כך יקבלו אותך. אתה תקרין בטחון. בהזדמנות תכיר לו את בן זוגך. ככל שתרחיב את המעגלים ותשתף, כך יהיה לך קל והדבר אף יטיב לזוגיות. הסביבה תאלץ להשלים, להתרגל או שתראה שהשד אינו נורא. המפתח אצלנו. אם אתה ממשיך לזהות אצלו מצוקה ביחס אליך, דבר איתו והסבר לו שאין כאן מה לעשות ושעליו לקבל אותך כמות שאתה. תאמר לו גם שהוא חשוב לך מאוד ושאתה דואג לו ולקשר ביניכם. זה רק יחזק את הקשר ביניכם. בהצלחה

orenin

New member
הוא לא מעוניין

להכיר את החבר שלי. רציתי לתת לו פעם אחת לדבר איתו בטלפון והוא דחה את ההצעה בצורה מאוד תקיפה כזאת! שנינו נעלבנו מזה למרות שאני כן מבין שקשה לו ומוזר לו לדבר עכשיו עם הבנאדם שאחיו נמצא איתו בקשר. אם באמת אני אראה שבתקופה הקרובה היחס שלו כלפי וכלפי החבר שלי לא משתפר- אני אזום איתו שיחה, מקווה שהיא לא תגרום רק נזק! תודה רבה לשניכם על העזרה!

סבבב

New member
אני מבין את אחיך...

גם אני לא מזדרז לשוחח בטלפון עם אנשים שאני לא מכיר.. קל וחומר - אם זה מישהו שמראש יש לי בעיה מסויימת איתו. אם אתה רוצה להפגיש ביניהם או לחילופין סתם שיראה אותו - אתה יכול להראות לו קודם כל תמונה שלו, וכך הוא יהפוך ממישהו סתמי שמדברים עליו - לדמות עם פנים. אני מניח שזה כבר ישבור מחסום כלשהו... בנוסף, תוכל ליצור איכשהו מצב של "מפגש מקרי" ולהגיד לאחיך שזה היה הוא... החבר...

למעלה