שוב שלום לכולם

orenin

New member
שוב שלום לכולם ../images/Emo13.gif

בהמשך להודעה הזאת.... אחרי שבועיים של נתק ממנו ראיתי שאני לא יכול יותר ונפגשנו. כרגע אני רק יודע שאני מאושר ככה ושטוב לי. לי יודע מה יהיה בעתיד אבל בלעדיו אני לא יכול וזה בטוח. אני מאוהב כמו שבחיים לא הייתי! אז אולי זה יגרור אותי לחיים של הומו, אבל כרגע זה מה שטוב לי, אז אני הולך על זה
בנוסף רציתי לציין שאני קורא פה כל הזמן בפורום ומאוד נהנה... תמשיכו ככה, ותודה לכולם! חג שמח

orenin

New member
אני מתכוון

לכך ש: 1) הידיעה שחיי לא יהיו נורמליים, ללא תא משפחתי רגיל. 2) הידיעה שיכול להיות ומשפחתי לא תקבל אותי בתור מי שאני. 3) הידיעה וייתכן ואסבול מדחיות של עוד אנשים רבים במהלך חיי. ויש עוד הרבה נגזרות מהמושג "חיים של הומו"... מה שאני יודע זה שאני כמובן לא רוצה בחיים האלה, אבל אם אני אראה שאני לא יכול להתגבר על המשיכה שלי לגברים אז אני אשלים עם המצב שבו אני נתון. ואני מדגיש שאני יודע שקיימת אצלי משיכה לנשים, אחרת בכלל לא הייתי מנסה להילחם נגד המשיכה לגברים שגם קיימת אצלי (וכרגע גם מולה אני לא נלחם)

religious7

New member
היי orenin...=]

אתה כל הזמן מזכיר את דעת המשפחה (ובכלל החברה) על הבחירות שלך בחיים, ואני מודע לכך שיש לזה השפעה, אבל גם לזה יש גבול. כלומר, אלו החיים שלך, ואם אתה חושב שזו הדרך המתאימה-אז לך בה, כי עדיף לעשות משהו שאתה שלם איתו, מאשר לעשות כי מצפים ממך, ואח"כ להצטער על כך... ל"ט, רליג'ס

SimsY

New member
בטח שיהיו לך חיים נורמלים

נורמלי זה יחסי - בשביל סטרייט חיים נורמלים זה משפחה אשה וילדים בשביל הומו/לסבית חיים נורמלים זה משפחה אשה/גבר וילדים. אין שום דבר לא נורמלי בתא כזה - להפך הילדים ככה גדלים להיות הרבה יותר סובלניים לשונה ולאחר. יכול להיות שבאמת אנשים ידחו אותך אבל מצד שני - אתה מעדיף לחיות לפי איך שאתה מרגיש שמספק אותך - או לפי איך שאת האחרים זה מספק ?! מה גם שהיום אני נוכח לדעת הקבלה של זה עולה מיום ליום. אה, ותיקח עצה מניסיון חיים של בן אדם ש=היה= שם - אתה לא יכול להתגבר על הצורך שלך באהבה ובמימושה (מין) - כמו שאתה לא יכול להמנע מהצורך שלך באוכל, בשתייה, בלינה, בנשימה. אני רוצה לראות את הסטרייט הממוצע מנסה שנה אחת לחיות בלי להמשך למין שמושך אותו - זה לא יילך לא זה חתום - אז למה שאתה תצטרך לסבול את זה ? רק בגלל ש=מישהו= החליט ככה?

orenin

New member
../images/Emo26.gif

"אין שום דבר לא נורמלי בתא כזה - להפך הילדים ככה גדלים להיות הרבה יותר סובלניים לשונה ולאחר" אני לא מבין איך אתה יכול להגיד את זה... גם אם אני אחיה חיים עם בנזוג אני אף פעם, אבל אף פעם לא אגדל ילד, לא משנה עם דרך אם פונדקאית או אימוץ או כל דרך אחרת... ולמה? בגלל שמדובר בלהרוס את החיים של אדם נוסף! ילד שגדל בבית חד מיני יצטרך להתמודד עם קשיים רבים כ"כ בחיים שלו... למה לי לעשות לו את זה?

SimsY

New member
זה מה שאתה חושב ורק אתה

למה אין נורמלי בתא כזה? זה תא אוהב של אנשים, שבדיוק כמו סטרייטים אוהבים אחד את השני מאוד, כל השאר הומופוביה. מעניין שכשגבר ואישה מתחתנים מביאים ילדים ומתעללים בהם עדיין זה נחשב נורמלי תא כזה - אבל לא כשזה תא של שני מבוגרים נורמלי שרוצים לתת אהבה לילד. אם אתה רוצה לענות את עצמך, ולחיות בשנאת העצמי שלך זאת כבר בעייה שלך אני ממש מצטער. אין ביננו לבין הסטרייטים בנושא הזה שום הבדל - זה שאתה חושב שהומואים יכולים להשפיע לרעה על הילדים - זה רק תוצאה של הומופביה עצמית.

Winston Guy

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה ואני מקווה שעם הזמן ההגדרה שלך תתחלף ל..."חיים של בני זוג מאוהבים ומאושרים" רק טוב. וינסטון גיי.

למעלה