שוב שלום לכולכם...

SteveVay

New member
שוב שלום לכולכם...

כתבתי כאן לא מזמן, על החבר שלא עובד, גר עם האקסית, ועל כל הסלט שנהיה לי בחיים, ואני בכלל לא חובבת ירקות... והנה, הכל נגמר... החלטתי לנתק את הקשר גם איתו וגם עם האקסית שלו, למרות שהיא בחורה מקסימה, למרות שהיא, בדרכה שלה, עזרה לי להגיע לכל התובנות האלו שלמעשה תמיד היו שם... הגעתי למצב שבו הרגשתי שמעבר לאהבה שלי אליו - אני מרחמת עליו... גבר בגילו, שלא עשה ולו דבר אחד משמעותי בחחיו, וסביר להניח שגם לא יעשה בעתיד הקרוב - גבר כזה לא ראוי לאהבה שלי, לנתינה ולתמיכה שלי... והוא עוד אמר לי, שאני חוסמת אותו ומקרינה סביבו אנרגיות שליליות... לך תבין אנשים...

seeyou

New member
../images/Emo22.gif-לך תבין אנשים...../images/Emo140.gif

אם אני זוכר טוב גם אז הייתי בדעה שחבל לך על זמנך. אני חושב שאת לא צריכה להבין את אנשים הזרים דבר ראשון להבין את עצמך-מה טוב לך. זה שהוא לא עושה כלום "משמעותי " בחיו זאת בעיה שלו. היא תהפוף לבעיה שלך עם אתם זוג. ברור שכאשר את מעורבת ריגשית זה קשה יותר אבל את צריכה מה טוב,נוח ונעים בחיים תארגני מחדש את סדר עדיםויות אהבה באמת זה דבר כואב : או שהיא מחממת את הגוף או שהיא שורפת ת`לב keep smiling יוסי

כמה טוב שהגעת להחלטה!

ושיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך. בדרך כלל יש נטייה להאשים את הצד השני בחסרונותיך, זה מוכר. הכי קל לראות את הגיבנת של האחר.

למעלה