שוב שלום לאודי....

TRANSFER

New member
שוב שלום לאודי....

זה המכתב השני שאני שולח ואני מאוד מאוד מאוד מקווה שהפעם הכתב יהיה יותר ברור ויותר ספונטני!! הפרטים שלי אני בן 17 והיד בה אני כותב היא שמאל!! אני רוצה שתגיד לי חוץ מהאיפיון האישי שלי גם איזה סוג מקצוע הכי מתאימים לי בחיים. תודה מראש.

אבל לפני רגע אמרת שהמכתב ההוא

היה הכי ספונטאני בעולם ואלתרת 'על המקום' אז זה הנוכחי עוד יותר ספונטאני ? אכן, זה יותר מוקפד ולכן ברור וקריא יותר, יותר ספונטאני ? בספק. מה זה הבלגן הזה בחתימתך ? מה כתוב שם ומה זה מצד ימין ? ומצד שמאל זה 2 יודים ? ולמטה, היכן שהקו שב על עקבותיו והתעבה, זה רגיל אצלך, אתה כותב שם מעל שם ? לגבי איפיון, נראה בהמשך, לגבי התאמת מקצוע, נבצר ממני, זה מסובך ולא מתאים לכאן.

TRANSFER

New member
הנה כל ההסברים.. לאודי....

החתימה שלי: בחתימה של מלמעלה יש את שם המשפחה שלי אילקנייב,שהאות האחרונה שלה היא ב' והיא מחוברת ביחד עם השם שלי שהוא מתחיל באות ב' אז חיברתי אותם ביחד ויצאה לי חתימה, מה הבעיה?, אגב בחתימה כתבתי את שם משפחתי ושמי באופן מלא ולא החסרתי אף אות. מה שיש בצד ימין של החתימה "הקשקוש" שרציתי לחתום וההתחלה לא יצאה לי טוב אז מחקתי, לגבי 2 היודים, כן אלה 2 יודים,ולמטה זה חיבור בין המשפחה לשם, וכן החתימה שלי היא שם מעל שם. ואני מקווה שתוכל להתסתדר עם כתב ידי ולנתח אותו. ועכשיו מה אני צריך לעשות בכדי שהמכתב יהיה ספונטני? אני מנסה לא לחשוב על כלום באותו רגע, ולא לתכננן כלום אבל זה לא יוצא לי. מה עלי לעשות בכדי שזה יהיה ספונטני מהראש?.

כל מכתב שתכתוב לצורך בדיקה יהיה

פחות ספונטאני מטקסט סתמי, אין בכך בעיה מיוחדת ולא צריך לעשות שנויים. הבנתי את הסבריך רק לא הבנתי למה "הקשקוש" שאמור להיות חתימתך לא יצא טוב, אתה אמור לקשקש טבעי ומה שיוצא זו חתימתך, אלא אם כן אתה מקיים איזה בקרה על מה שיוצא, אחד נראה לך והאחר נגנז ? אתה רוצה לומר לי שהחתימה בצד שמאל זה מקצה השיפורים של ה "קשקוש" הבלתי מוצלח בצד ימין ? או שלאור כשלון ה "קשקוש" בנית קונסטרוקציה מרשימה יותר. מה לא יצא שם טוב, הרי לפי עדותך אתה מתחיל את החתימה בכתיבת השם "אילקנייב" ורק בהמשכה אתה מחבר את ה ב' וכך הלאה, אז מה לא הצליח לך, כתיבת האותיות בשם ? סלח לי על החקרנות, זה סתם מעניין וגם מאמן את חברינו גולשינו בחשיבה חקרנית לגבי חתימות. אבל זו בדיוק הדגמא למשהו לא ספונטאני, לקחת חתימה שנכתבה בספונטאניות, מחקת והמרת אותה במשהו אחר. כמובן, אתה לא חייב לענות. בלי קשר אני לא מנתח הבית של הפורום, כל מי שרוצה מוזמן להתנסות ואם יהיה לי מה לכתוב על כתב ידך, אכתוב לך.

TRANSFER

New member
תשובות ותגובות לאודי......

לגבי הקשקוש בחתימה- התחלתי את החתימה לא כמו שצריך במקום להתחיל עם שם המשפחה בחתימה אני התחלתי עם השם ולכן מחקתי ושניתי את זה. ולגבי השאלה השניה שלך, האם אתה מקיים איזה בקרה על מה שיוצא,אחד נראה לך ואחר נגנז? אז כן!!! יש לי בקרה לחתימה שלי והחתימה שלא יצאה לי אני מוחק ומשנה אותה, כל מה שלא מתאים נגנז. ולגבי השאלה: אתה רוצה לומר לי שהחתימה בצד שמאל זה מקצה השיפורים של ה "קשקוש" הבלתי מוצלח בצד ימין ? כן בדיוק החתימה שיש בצד שמאל היא מקצה השיפורים ל"קשקוש" שיש בצד ימין. ולגבי המשפט: או שלאור כשלון ה "קשקוש" בנית קונסטרוקציה מרשימה יותר.אז לא . עשיתי קשקוש כדי למחוק את מה שהיה, ומכיוון שלא היה לא טיפקס ביד אז לא מחקתי עם הטיפקס אלא עם העט.ואז עשיתי את החתימה שלי. ולגבי המשפט: מה לא יצא שם טוב, הרי לפי עדותך אתה מתחיל את החתימה בכתיבת השם "אילקנייב" ורק בהמשכה אתה מחבר את ה ב' וכך הלאה, אז מה לא הצליח לך, כתיבת האותיות בשם ?נכון אני מתחיל את החתימה עם השם המשפחה שלי ומחבר אותה עם השם הפרטי שלי, ומכיוון שהמילה הראשונה שיצאה לי הייתה השם שלי אז מחקתי אותה והתחלתי חתימה חדשה עם השם המשפחה שלי ראשון. ועוד דבר לגבי החקרנות לא איכפת לי שתשאל 1000 שאלות.. רק ע"מ שתנתח לי את כתב ידי. אגב.... אני שולח לך עכשיו עוד מכתב ושם למטה יש את החתימה שלי בלי קישקושים!!!!

TRANSFER

New member
לאודי..........

יש לי בקשה...אני מאוד מבקש שתנתח את כתב ידי כמה שתוכל.. מאשר שלא תנתח כלום.

טוב, כמה התייחסויות, בלי אחריות.

אתה נראה לי שאפתן, עצמאי ובעל דעות משלך, עקשנות עד לחימה על עקרון, קושי לקבל את מה שנעשה/לא נעשה בנושא כנתון קיים שיש להשלים אתו. ממוקד במטרות. יוזם הצעה ושנוי ובכך מבליט פעילות ותרומה בנידון בהשוואה לאוזלת יד וחוסר אכפתיות קיימים. אתה מסתכל על הדברים יותר מעשית פרקטית שמושית, מבחינת עד כמה זה משרת תכלית וצרכים, ופחות מן הפן המצפוני. אך די נזעק, בשם הצדק כאשר אתה נפגע בשל טריקים 'מתחת לחגורה' שהפעילו אחרים להשגת מטרותיהם. ייתכן שבהגדרה אתה אובייקטיבי, מפוכח, הגיוני ומתבסס על עובדות ונמוקים. ברקע ייתכנו דעות קדומות ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות. אתה ערני וקולט רשמים ומידע שנחוץ לך, ההומור לפעמים בלתי מובן, אולי בגלל שיש מאחוריו עמדה/שלילה אמיתית. כשצריך גם מתעקש ומתמקח, לא ממהר להסכים ועומד בהשפעות. נוקט מחוות כדי לשכנע ולעודד אחר לצאת מהתחפרות ולשתף פעולה. פה ושם בפייסנות ונוחות אך כשצריך לחדד צפורניים ואף ליצור התניה בין היענות מצידך לבין צעדים סימטריים למלוי דרישותיך שלך. לעתיד, ורק כניחוש ייתכן שתמצא דרך להתברגות פוליטית עסקית, ותשלב זאת הן לקידום ושיפור בנושאי התפקיד, ולא מזיק כמנוף רב השפעה לקידום עסקי או אחר. ברמה האישית הייתי אומר שיש בך גם נקודות אופי קשות יותר ובלתי מוותרות ומתגמשות, וכאשר הצד השני לא משדר על אותו גל, אתה יכול לשדר קרירות ודחיה ולהפעיל לחצים וחישובים כ "עו"ד" ופחות על ציר חברי רגשי. למרות שהארכתי קח בחשבון שעדין זה במסגרת רשמים ובמדה שנפלו טעויות או נפגעת מדבר, קבל את התנצלותי.

TRANSFER

New member
לאודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תגובות!!!!

קודם כל באמת תודה על האבחון!! ועכשיו לגבי הדברים שכתבת.... לגבי המשפט: "אתה נראה לי שאפתן, עצמאי ובעל דעות משלך, עקשנות עד לחימה על עקרון, קושי לקבל את מה שנעשה/לא נעשה בנושא כנתון קיים שיש להשלים אתו. "--- נכון אני מאוד שאפתן, עצמאי ובעל דעות משלי! יש לי עקשנות חבל על הזמן, וגם קשיים לא קטנים לקבל את הנעשה כנתון קיים. לגבי המשפט: "ממוקד במטרות. יוזם הצעה ושנוי ובכך מבליט פעילות ותרומה בנידון בהשוואה לאוזלת יד וחוסר אכפתיות קיימים. אתה מסתכל על הדברים יותר מעשית פרקטית שמושית, מבחינת עד כמה זה משרת תכלית וצרכים, ופחות מן הפן המצפוני" -- אז ככה, זה נכון שאני מאוד ממוקד במטרות שלי למשל אם יש לי מטרה כלשהי אז אני מתמקד במטרה עד הסוף, לגבי "יוזם הצעה ושינוי" לדעתי אולי לפעמים אני יוזם אבל בד"כ אני אוהב לשבת בצד ולא לעשות כלום(אולי אני טועה) ולגבי "אתה מסתכל על הדברים יותר מעשית פרקטית שמושית"- אולי אני מסתכל הדברים בצורה פרקטית אבל לדעתי.. אני מסתכל גם מאוד בצורה רוחנית האם זה נכון?- לגבי" הצד המצפוני " מה ז"א ?? לגבי המשפט: "אך די נזעק, בשם הצדק כאשר אתה נפגע בשל טריקים 'מתחת לחגורה' שהפעילו אחרים להשגת מטרותיהם." --- נכון מאוד, אני שונא אנשים שמנצלים אנשים תמימים בכדי להשיג את מטרותהים. לגבי המשפט: "ייתכן שבהגדרה אתה אובייקטיבי, מפוכח, הגיוני ומתבסס על עובדות ונמוקים. ברקע ייתכנו דעות קדומות ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות. אתה ערני וקולט רשמים ומידע שנחוץ לך, ההומור לפעמים בלתי מובן, אולי בגלל שיש מאחוריו עמדה/שלילה אמיתית." ----- בהתחלה אני מאוד אובייקטיבי זה נכון ויש לי את הדואליות אבל כשאני מוצא את התשובה אז מן הסתם צד אחד יורד והדעה הופכת להיות סובייקטיבית. "מפוכח"- אני משתדל להסתכל על העולם בצורה שפויה. "הגיוני ומתבסס על עובודות ונימוקים" ---- זה נכון מאוד!! אני מחפש את ההגיון בכל דבר גם בצד הפרקטי של העולם ובעיקר בצד הרוחני. "ייתכנו דעות קדומות ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות"--- יש לי כמה דעות קדומות לפעמים הם מתנפצות ולפעמים אני עדיין ממשיך להאמין בהם למרות כל הלחץ מהחברה." ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות."---- מה זאת אומרת השפעות מהעבר??. לא הבנתי, אולי אתה יכול להסביר לי למה התכוונת??. "שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות-- זה נכון מאוד אבל יש דברים שאני מאוד החלטי(רוב הדברים) ויש דבר שאני כבר מתלבט שנה על החלטה כלשהי, אז לא תמיד אני החלטי, אבל רוב הזמן כן!!ולגבי " יש לך צפי מראש של מה הולך לקרות"- זה נכון מאוד לפעמים אני בונה מהלכים כלשהם וצופה אל העתיד, ז"א מה יהיה הצעד הבא של מהלך כלשהו. לגבי המשפט: "אתה ערני וקולט רשמים ומידע שנחוץ לך, ההומור לפעמים בלתי מובן, אולי בגלל שיש מאחוריו עמדה/שלילה אמיתית. כשצריך גם מתעקש ומתמקח, לא ממהר להסכים ועומד בהשפעות." -- אני מאוד ערני וקולט במהירות רשמים שנחוצים לי, זה פשוט נכון מאוד!! לגבי:" ההומור לפעמים בלתי מובן אולי שיש מאחוריו עמדה / שלילה אמיתית" --- זה נכון !! אני חושב שהתכוונת שאני ציני מאוד וזה נכון יש לי הומור מאוד ציני מתוך שלילה של משהו או עמדתי שלא כמו של כולם. לגבי: כשצריך גם מתעקש ומתמקח, לא ממהר להסכים ועומד בהשפעות."--- זה נכון מאוד !!!!!!!!!. לגבי המשפט: "נוקט מחוות כדי לשכנע ולעודד אחר לצאת מהתחפרות ולשתף פעולה." -- חחח קלעת בול!! כשאני רוצה לשכנע לצערי לפעמים אני נוקט במחוות שגובלות בפראייריות, לפעמים כשאני מגבש דעה משלי ואני רואה אנשים אחרים לא רואים את מה שאני רואה אז זה מאוד מצער אותי.זה צד שלילי שלי לדעתי. לגבי המשפט: "לעתיד, ורק כניחוש ייתכן שתמצא דרך להתברגות פוליטית עסקית, ותשלב זאת הן לקידום ושיפור בנושאי התפקיד, ולא מזיק כמנוף רב השפעה לקידום עסקי או אחר."-- אודי, אם אפשר, תרחיב על מה שאמרת לגבי "ייתכן שתמצא דרך להתברגות פוליטית עסקית" -- זה נכון שאני מאוד מתעניין בפוליטיקה ואני אפילו בתנועת נוער פוליטית, אבל יש לי שאלה האם עבודות שקשורות יותר לצד הרוחני לא מתאימות לי?? ומה זאת אומרת התברגות פוליטית עסקית?? (אני מאוד מבקש שתענה לי על זה),לגבי: "ותשלב זאת הן לקידום ושיפור בנושאי התפקיד, ולא מזיק כמנוף רב השפעה לקידום עסקי או אחר."--- מה זאת אומרת , האם אתה יכול להרחיב בבקשה למה אתה מתכוון???? ולגבי המשפט:"ברמה האישית הייתי אומר שיש בך גם נקודות אופי קשות יותר ובלתי מוותרות ומתגמשות, וכאשר הצד השני לא משדר על אותו גל, אתה יכול לשדר קרירות ודחיה ולהפעיל לחצים וחישובים כ "עו"ד" ופחות על ציר חברי רגשי. "-- אם יש לי נקודות אופי קשות, זה נתון לשיפוטך(בנינו לכל אחד יש את זה)...לגבי :"וכאשר הצד השני לא משדר על אותו גל, אתה יכול לשדר קרירות ודחיה ולהפעיל לחצים וחישובים כ "עו"ד" ופחות על ציר חברי רגשי."--- זה נכון בפרנציפ, אם אני לא מתחבר עם אדם כלשהו מבחינה כלשהית , אז אני לא מרגיש שייך בחברתו ולכן אני משדר קרירות, אבל לדעתי אם אנשים שאני מתחבר אני רגיש ולא אדיש בכלל! ולגבי: "למרות שהארכתי קח בחשבון שעדין זה במסגרת רשמים ובמדה שנפלו טעויות או נפגעת מדבר, קבל את התנצלותי."-- אני מאוד מודה לך שהארכת את האבחון שלי!!! ואל תדאג אצלי הכל בעירבון מוגבל.!! ואין על מה להתנצל האבחון שלך היה סבבה!!. ושוב תודה על האבחון.

TRANSFER

New member
לשיר....

אני רואה שאת קולטת מהר את אופי בני אדם..ובמיוחד אותי..(בציניות)

אני אענה לך באיסיקיו...

אבל רמז לקיצוניות שלך, וליצר הפוליטי שלך אפשר היה לראות כבר בניק שלך ובתגובות שלך... שלא לדבר על השיחה באיסיקיו...

TRANSFER

New member
אבל..

לא זכור לי שהוא כתב משהו על הקיצוניות שלי, ואני לא יודע לגבי האם יש לי יצר פוליטי.. יכול להיות..(בכל אופן אני יותר מקווה לעסוק בצד הרוחני של החיים)

למעלה