לאודי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תגובות!!!!
קודם כל באמת תודה על האבחון!! ועכשיו לגבי הדברים שכתבת.... לגבי המשפט: "אתה נראה לי שאפתן, עצמאי ובעל דעות משלך, עקשנות עד לחימה על עקרון, קושי לקבל את מה שנעשה/לא נעשה בנושא כנתון קיים שיש להשלים אתו. "--- נכון אני מאוד שאפתן, עצמאי ובעל דעות משלי! יש לי עקשנות חבל על הזמן, וגם קשיים לא קטנים לקבל את הנעשה כנתון קיים. לגבי המשפט: "ממוקד במטרות. יוזם הצעה ושנוי ובכך מבליט פעילות ותרומה בנידון בהשוואה לאוזלת יד וחוסר אכפתיות קיימים. אתה מסתכל על הדברים יותר מעשית פרקטית שמושית, מבחינת עד כמה זה משרת תכלית וצרכים, ופחות מן הפן המצפוני" -- אז ככה, זה נכון שאני מאוד ממוקד במטרות שלי למשל אם יש לי מטרה כלשהי אז אני מתמקד במטרה עד הסוף, לגבי "יוזם הצעה ושינוי" לדעתי אולי לפעמים אני יוזם אבל בד"כ אני אוהב לשבת בצד ולא לעשות כלום(אולי אני טועה) ולגבי "אתה מסתכל על הדברים יותר מעשית פרקטית שמושית"- אולי אני מסתכל הדברים בצורה פרקטית אבל לדעתי.. אני מסתכל גם מאוד בצורה רוחנית האם זה נכון?- לגבי" הצד המצפוני " מה ז"א ?? לגבי המשפט: "אך די נזעק, בשם הצדק כאשר אתה נפגע בשל טריקים 'מתחת לחגורה' שהפעילו אחרים להשגת מטרותיהם." --- נכון מאוד, אני שונא אנשים שמנצלים אנשים תמימים בכדי להשיג את מטרותהים. לגבי המשפט: "ייתכן שבהגדרה אתה אובייקטיבי, מפוכח, הגיוני ומתבסס על עובדות ונמוקים. ברקע ייתכנו דעות קדומות ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות. אתה ערני וקולט רשמים ומידע שנחוץ לך, ההומור לפעמים בלתי מובן, אולי בגלל שיש מאחוריו עמדה/שלילה אמיתית." ----- בהתחלה אני מאוד אובייקטיבי זה נכון ויש לי את הדואליות אבל כשאני מוצא את התשובה אז מן הסתם צד אחד יורד והדעה הופכת להיות סובייקטיבית. "מפוכח"- אני משתדל להסתכל על העולם בצורה שפויה. "הגיוני ומתבסס על עובודות ונימוקים" ---- זה נכון מאוד!! אני מחפש את ההגיון בכל דבר גם בצד הפרקטי של העולם ובעיקר בצד הרוחני. "ייתכנו דעות קדומות ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות"--- יש לי כמה דעות קדומות לפעמים הם מתנפצות ולפעמים אני עדיין ממשיך להאמין בהם למרות כל הלחץ מהחברה." ואולי השפעות עבר חזקים שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות."---- מה זאת אומרת השפעות מהעבר??. לא הבנתי, אולי אתה יכול להסביר לי למה התכוונת??. "שגורמים להחלטיות וצפי מראש של מה הולך לקרות-- זה נכון מאוד אבל יש דברים שאני מאוד החלטי(רוב הדברים) ויש דבר שאני כבר מתלבט שנה על החלטה כלשהי, אז לא תמיד אני החלטי, אבל רוב הזמן כן!!ולגבי " יש לך צפי מראש של מה הולך לקרות"- זה נכון מאוד לפעמים אני בונה מהלכים כלשהם וצופה אל העתיד, ז"א מה יהיה הצעד הבא של מהלך כלשהו. לגבי המשפט: "אתה ערני וקולט רשמים ומידע שנחוץ לך, ההומור לפעמים בלתי מובן, אולי בגלל שיש מאחוריו עמדה/שלילה אמיתית. כשצריך גם מתעקש ומתמקח, לא ממהר להסכים ועומד בהשפעות." -- אני מאוד ערני וקולט במהירות רשמים שנחוצים לי, זה פשוט נכון מאוד!! לגבי:" ההומור לפעמים בלתי מובן אולי שיש מאחוריו עמדה / שלילה אמיתית" --- זה נכון !! אני חושב שהתכוונת שאני ציני מאוד וזה נכון יש לי הומור מאוד ציני מתוך שלילה של משהו או עמדתי שלא כמו של כולם. לגבי: כשצריך גם מתעקש ומתמקח, לא ממהר להסכים ועומד בהשפעות."--- זה נכון מאוד !!!!!!!!!. לגבי המשפט: "נוקט מחוות כדי לשכנע ולעודד אחר לצאת מהתחפרות ולשתף פעולה." -- חחח קלעת בול!! כשאני רוצה לשכנע לצערי לפעמים אני נוקט במחוות שגובלות בפראייריות, לפעמים כשאני מגבש דעה משלי ואני רואה אנשים אחרים לא רואים את מה שאני רואה אז זה מאוד מצער אותי.זה צד שלילי שלי לדעתי. לגבי המשפט: "לעתיד, ורק כניחוש ייתכן שתמצא דרך להתברגות פוליטית עסקית, ותשלב זאת הן לקידום ושיפור בנושאי התפקיד, ולא מזיק כמנוף רב השפעה לקידום עסקי או אחר."-- אודי, אם אפשר, תרחיב על מה שאמרת לגבי "ייתכן שתמצא דרך להתברגות פוליטית עסקית" -- זה נכון שאני מאוד מתעניין בפוליטיקה ואני אפילו בתנועת נוער פוליטית, אבל יש לי שאלה האם עבודות שקשורות יותר לצד הרוחני לא מתאימות לי?? ומה זאת אומרת התברגות פוליטית עסקית?? (אני מאוד מבקש שתענה לי על זה),לגבי: "ותשלב זאת הן לקידום ושיפור בנושאי התפקיד, ולא מזיק כמנוף רב השפעה לקידום עסקי או אחר."--- מה זאת אומרת , האם אתה יכול להרחיב בבקשה למה אתה מתכוון???? ולגבי המשפט:"ברמה האישית הייתי אומר שיש בך גם נקודות אופי קשות יותר ובלתי מוותרות ומתגמשות, וכאשר הצד השני לא משדר על אותו גל, אתה יכול לשדר קרירות ודחיה ולהפעיל לחצים וחישובים כ "עו"ד" ופחות על ציר חברי רגשי. "-- אם יש לי נקודות אופי קשות, זה נתון לשיפוטך(בנינו לכל אחד יש את זה)...לגבי :"וכאשר הצד השני לא משדר על אותו גל, אתה יכול לשדר קרירות ודחיה ולהפעיל לחצים וחישובים כ "עו"ד" ופחות על ציר חברי רגשי."--- זה נכון בפרנציפ, אם אני לא מתחבר עם אדם כלשהו מבחינה כלשהית , אז אני לא מרגיש שייך בחברתו ולכן אני משדר קרירות, אבל לדעתי אם אנשים שאני מתחבר אני רגיש ולא אדיש בכלל! ולגבי: "למרות שהארכתי קח בחשבון שעדין זה במסגרת רשמים ובמדה שנפלו טעויות או נפגעת מדבר, קבל את התנצלותי."-- אני מאוד מודה לך שהארכת את האבחון שלי!!! ואל תדאג אצלי הכל בעירבון מוגבל.!! ואין על מה להתנצל האבחון שלך היה סבבה!!. ושוב תודה על האבחון.