שוב שלום ד"ר קרן

בבילון43

New member
שוב שלום ד"ר קרן

שוחחנו לפני כשנה וחצי בעניין כריתת בלוטת התריס וגרורות בצורת נגעים בחלל הריאות. קיבלתי בזמנו טיפול רדיואקטיבי ביוד אולם השבוע התברר כי הנגעים נותרו ואף גדלו קצת. אשמח להישאר בקשר כאן ולהתעדכן דרכך.

בבילון43

New member
מבקש ממך חוו"ד

בהמשך לטיפול ביוד לפני כשנתיים ביצעתי השבוע בדיק C.T נוספת ולהלן עיקרי הממצאים ובהשוואה לבדיקה מלפני שנה: הסננת שומן במדיאסטינום הקדמי העליון מעט בולטת יותר. ללא עדות לתפליט פלוירלי. הצללות גסות בפסגות דו צדדית דומות. קישרעות חדשות קטנות מאוד ב - URL קישרית נוספת ב- URL בקטר 8 מ"מ ללא שינוי ברונכים פתוחים אדרנל שמאלי מעט מעובה ללא שינוי. הסיכום : מלאות באיזור אונה ימנית של בלוטת התריס ללא שינוי 2 קישריות זעירות חדשות ב - URL שאלתי ד"ר היא האם שוב נדרש טיפול ביוד או שניתן לדחות הטיפול?

לא ממש אחראי ממני כך

שלום לך, סה"כ המקרה שלך בהחלט לא פשוט. אני לא חושבת שהיה אחראי ממני לחוות דעה כל כך נחרצת. ככלל זה כמובן תלוי גם ברמת התירוגלובולין. על פניו נראה שיש לך עוד גרורות, וכי אף נוספו חדשות מאז הטיפול האחרון. לפי דעתי זה אומר שאת זקוק לעוד טיפול, אבל כאמור, זה ממש על רגל אחת. לא תורה מסיני. אם אתה רוצה חוות דעת נוספת אמיתית ואחראית, על נושא כזה, לא הייתי מסתמכת רק על האינטרנט, אלא נפגשת עם מי שאמרו לתת את חוות הדעת הזו.

בבילון43

New member
תודה

בכל מקרה אני אמור להיפגש עם מי שאמור לתת את ההחלטה הסופית.מודה לך על ההתייחסות

למעלה