שוב שלג בבוסטון

17205

New member
בקליפורניה שרב

בשלושה ימים האחרונים ממש שרב בדרום קליפורניה, מחר אולי נלך לים

גם צפונה יותר, באיזור סן פרנסיסקו,

היה מאווווד חם בימים האחרונים. אתמול היינו על חוף הים, והיום סתם הסתובבנו בבגדים קצרים. אבל ביום רביעי צפוי כאן שוב גשם

17205

New member
היום הינו בבריכה מחר אולי ים

בבוקר היה ב weather.com מתוכנן גם אצלנו גשם ליום רביעי אבל הוא בוטל בינתיים........מתחילים לחשוב על פסח? להשתמע

כנראה נסע בסוף לקניונים

מחכים לכם שתואילו בטובכם להגיע לאיזורנו. נראה לי שבקצב הזה לא נגיע רחוק, והקיץ מתקרב (ואתו החזרה שלכם ארצה, לא???)
מה קורה ב-memorial day? אולי נצליח אז להתכנס למשהו?

sashkashurik

New member
כיף לא נורמלי!../images/Emo98.gif

הטמפרטורות בסביבות +80 בפרנהייט (או אולי יותר?), היום יום האחרון שלי לעבודה (לפני חופש של שבוע), מקווה שמזג האוויר יחזיק ככה, ואז באמת נלך לים.

Yaniv-DC

New member
אפילו בוושינגטון DC

אתמול, כל היום ירד שלג, אחרי ששלשום היו 20 מעלות (צלזיוס)... לא ברור פה כל הקונספט הזה של האביב.

Michal7

New member
היי נילי

אני מבינה אותך לגמרי. אם אתם יכולים להרשות לעצמכם, אולי תצאו לנופשון במערב או דרום מערב ארה"ב? אני יכולה להעיד שפה בפניקס לא חם מדי, לא קר מדי, פשוט מושלם!
מיכל פניקס, אריזונה (האביבית)

עם המזל שלי ../images/Emo57.gif

מערב או דרום מערב, לא משנה, ברגע שאתקרב, יתחוללו שם סופות שלגים עזות. אז כדי לא לקלקל לכם את הסטטיסטיקה אני נשארת כאן...

az ma

New member
מציע לך (ידידותי לגמרי) ../images/Emo124.gif לא

להתקרב לפיניקס
למרות שזה לא נראה כרוך בכאבים...

Michal7

New member
שוב פעם?

אני יודעת ש-"בעלי" ננס ושות' לא סובלים אותי, אבל חאלס עם הירידות על אימא שלי או מקום מגוריי! אתם מפרים את כללי הפורום בכל פעם שאתם עושים את זה. שמתי לב שלעדי נמאס לפקח כמו גננת עליכם, ואתם מנצלים את זה, אבל ברצינות, קצת תרבות דיון, אנשים!

ובדיוק כשעמדתי לכתוב

שכאן לא יורד שלג... אלא רק קר, התחיל לרדת השלג. והרבה. אוף!!

זאת בדיוק הבעיה! ../images/Emo5.gif

רק שאני עשיתי "סקי" שכזה כבר שלוש פעמים החורף, ואני לא חושבת שאני או הצפרדע נשרוד את ההחלקה הבאה!!!

למעלה