שוב שישי

Wisper

New member
שוב שישי ../images/Emo82.gif

שוב הגיע יום שישי.. אתם בטח אומרים- "איזה כיף אין עבודה קצת חופש..." למה אני היחידה שלא אוהבת את היום הזה? עבורי ערב שישי מסמל בדידות, שירים שקטים ברדיו.. ולבדדדדדדדדדד. ברדיו מתנגן לו השיר "לבד לבד שבתות וחגים". תחושת הזדהות מוחלטת הכל שקט בחוץ...אין חנויות, כל החברות עם החברים, אלא שלא נסעו להורים שגרים רחוק.. ושוב שישי.. זכרונות.. עצבות.. בדידות.. יאוש.. מחכה ליום ראשון..

chaofix

New member
את חושבת שאני אוהב אותו?

אגיד את זה בקצרה מאוד נמאס לי כבר זהו... עכשיו הולך לישון. כן, אחלה בילוי ליום שישי. אחלה של תענוג..... ביי לכם

העכביש2

New member
שוב שישי....

איזה כיף אין עבודה קצת חופש!!! איך אני אוהב את יום שישי!! קצת חברים, קצת בטלה, קצת טלוויזיה...אחחח...החיים הטובים
(כמובן שזה נאמר בהומור אז לא להפגע)

../images/Emo13.gif

גם אני פעם לא אהבתי את ימי שישי.. זה משפחתי מידי
אבל לא חשבתי על זה יותר ואני משתדלת לא להיות בבית שישי שבת אלא לצאת ולבלות כמה שיותר
וככה הוא עובר לי מהר <
>

liormk

New member
כשכל החברים תפוסים עם בנות זוג

או פשוט גרים בצפון, זה דיי בלתי אפשרי..

גל של חתונות

לפני 4 חודש זוג חברים התחתנו לפני חודש בת דודה התחתנה אתמול חברה שלי קיבלה הצעת נישואין לפני שבוע זוג חברים קבע תאריך לחתונה השבוע חברה אחרת אמרה שזהזה אבל עיניין של זמן גם אחותי בע"ה אחרי הלימודים מה קורה פה? מה איתי? אני שקופה?! אני די מפרגנת וממש שמחה אבל אני רוצה גם קצת מהעוגה

שיהיה במזל../images/Emo57.gif

גם אחי הציע נישואים השבוע לחברה שלו!!! איך אומרים
בקרוב אצלנו

חשבתי לעצמי

כשאנחנו קטנים אנחנו רוצים להיות גדולים כשאנחנו גדולים אנחנו רוצים להיות קטנים כשחורף מתגעגעים לקיץ ובקיף מתגעגעים לחורף האם זה אותו דבר גם בנישואים? הרי יש מלא זוגות שלא טוב להם אז... מזל טוב אמן וכולם יצליחו גם אנחנו

exterior

New member
אני מעדיפה את יום שישי על פני שבת,

ושונאת שונאת שונאת את יום ראשון.... אין על שישי :), גם אם לא יוצאים ולא עושים כלום (לדעתי, גם לא לעשות כלום זה כיף....)

liormk

New member
זה רק עניין של זמן

עד שהנושא יהפוך לחלק משאלון

למעלה