שוב שואל את השמאלנים ומקווה שהפעם תהיה תשובה, מה הבעיה שלכם עם ועדת חקירה שיוויונית?

DANIAVNI

Well-known member
חצי מהחברים אתם תמנו וחצי אנחנו.
איפה כאן הבעיה?
ליצן שכמוך,
נא עיין בתשובות שקיבלת בעבר משמאל ומימין
אני מבין שהשיטה שלך היא להמשיך ולשאול עד שלא יענו לך
ואז תשאל " מה, בלעתם את הלשון ? "
ותציג את עצמך כצודק כי הנה, אין להם תשובה .

marabo

Well-known member
ליצן שכמוך,
נא עיין בתשובות שקיבלת בעבר משמאל ומימין
אני מבין שהשיטה שלך היא להמשיך ולשאול עד שלא יענו לך
ואז תשאל " מה, בלעתם את הלשון ? "
ותציג את עצמך כצודק כי הנה, אין להם תשובה .
מה לעשות שלא קבלתי תשובה עניינית מניחה את הדעת?
אתה עצמך ענית לי שלא יכול להיות שנחקר ימנה את חוקריו
ועניתי לך שזה נכון במציאות אוטופית
במציאות שלנו שהנחקר עלול למצוא עצמו מול חוקרים עויינים מלכתחילה שרק יחפשו מעל ומתחת לאדמה איך להפיל אותו יש צורך לתת לנחקר הזדמנות לוודא שחוקריו לא עויינים אותו, או לפחות מחצית מהם.
לי זה נשמע מאוד הוגן
וכאן אתה נעלמת ולזה לא ענית

evglev1

Well-known member
מנהל
במציאות שלנו שהנחקר עלול למצוא עצמו מול חוקרים עויינים מלכתחילה שרק יחפשו מעל ומתחת לאדמה איך להפיל אותו יש צורך לתת לנחקר הזדמנות לוודא שחוקריו לא עויינים אותו, או לפחות מחצית מהם.
לי זה נשמע מאוד הוגן
התביעה תמיד מחפשת איך להפיל, יכול להיות שאפילו מבחינת החוק גם אם במהלך התביעה מתברר שהנאשם חף מפשע, זה עניין למשפט, התביעה לא יכולה לחזור בה מכתב האישום, גם אם היא מגלה שהוא מוטעה. התביעה תמיד מחפשת להפיל את הנאשם ולכן צריכה להיות גם הגנה שמגינה על הנאשם גם אם יודעת בוודאות שהוא אשם כמשקל נגד.

marabo

Well-known member
התביעה תמיד מחפשת איך להפיל, יכול להיות שאפילו מבחינת החוק גם אם במהלך התביעה מתברר שהנאשם חף מפשע, זה עניין למשפט, התביעה לא יכולה לחזור בה מכתב האישום, גם אם היא מגלה שהוא מוטעה. התביעה תמיד מחפשת להפיל את הנאשם ולכן צריכה להיות גם הגנה שמגינה על הנאשם גם אם יודעת בוודאות שהוא אשם כמשקל נגד.
לא דברתי על תביעה אלא על חקירה
כאן לא מדובר בבית משפט אלא ועדה שלמסקנותיה משמעות ציבורית

DANIAVNI

Well-known member
לי זה נשמע מאוד הוגן
יש מישהו אחר שיענה לך במקומי

Harrington

Well-known member
מנהל
איפה כאן הבעיה?
הסיכוי שלך לקבל תשובה עניינית קלוש עד לא קיים. זה מהטעם הפשוט שכ99% מהקבוצה אליה אתה פונה בעצמה לא יודעת מה הבעיה. הם צווחים את מה שאמרו להם לצווח (בין אם במודע ובין אם מתוך שטיפת מוח). זהו. הא ותו לא. לכל היותר תוכל לצפות לכמה סיסמאות נבובות. שגרה בקיצור.

evglev1

Well-known member
מנהל
הסיכוי שלך לקבל תשובה עניינית קלוש עד לא קיים. זה מהטעם הפשוט שכ99% מהקבוצה אליה אתה פונה בעצמה לא יודעת מה הבעיה. הם צווחים את מה שאמרו להם לצווח (בין אם במודע ובין אם מתוך שטיפת מוח). זהו. הא ותו לא. לכל היותר תוכל לצפות לכמה סיסמאות נבובות. שגרה בקיצור.
אייל אשל ואלי אלבג לא יודעים על מה הם מדברים?

Harrington

Well-known member
מנהל
היתה אי פעם ועדה מהסוג השיוויוני?
לא יודע, אבל דבריך למעלה, אינם נכונים כאמור.
זו פשוט בדיחה לא מוצלחת ממי שלא מוכן לקחת אחריות.
זו הוועדה שבכוחה ליהנות מאמון ציבורי מקסימלי, מה לעשות. סיסמאות נבובות כמו צווחות 'זו בדיחה זו בדיחה' הן לגמרי אחלה, אבל בהיעדר תוכן או מהות, לא שוות יותר מדי.

jackie111

Well-known member
לא יודע, אבל דבריך למעלה, אינם נכונים כאמור.
כי זו המצאה חדשה שמטרתה לשתק את החקירה.
זו הוועדה שבכוחה ליהנות מאמון ציבורי מקסימלי, מה לעשות. סיסמאות נבובות כמו צווחות 'זו בדיחה זו בדיחה' הן לגמרי אחלה, אבל בהיעדר תוכן או מהות, לא שוות יותר מדי.
כיום חצי מהצבור כולל משפחות הנרצחים לא תומכים בהמצאה
המטופשת הזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי זו המצאה חדשה שמטרתה לשתק את החקירה.
לא הבנתי. דבריך למעלה אינם נכונים כי זה משהו חדש? אז תדייק בדבריך :). לא צריכה להיות בעיה מיוחדת לעשות זאת, בהנחה שזה מסוג הדברים שמעניינים אותך בכל אופן.
כיום חצי מהצבור כולל משפחות הנרצחים לא תומכים בהמצאה
המטופשת הזאת.
אולי לא, אולי כן. לדעתי הסבר קצר ופשוט שלא באמצעות סקרי ערוצי התרעלה יביאו להסכמה גורפת בציבור. אבל זה בכלל לא משנה. מה שמנסים לעשות זה להשיג אמון ציבורי מקסימלי ככל שניתן. הדרך ההגיונית ביותר לעשות זאת היא ועדה שוויונית עם סמכויות זהות לכל הצדדים וכו'. ככה פשוט :cool: (וגם בדבריך אלו, 0 הסבר, תוכן או מהות מה בדיוק הבעיה עם זה).

evglev1

Well-known member
מנהל
איפה כאן הבעיה?
שפוליטיקאים ממנים חוקרים שצריכים לחקור כשל מדיני וביטחוני שיש סיכוי גבוהה מאוד שהפוליטיקאים אשמים בו כמעט כמו הצבא או אפילו באותה מידה.

למעלה