שוב שאלה

• פותח הנושא iel12
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

iel12

New member
שוב שאלה

שוב שאלה
הוא דרש גט - אני הסכמתי. נפתח תיק לסידור גט - נקבע תאריך למתן גט. מה קורא אם הוא יודיע פתאום על...מחלה. או קריאה מיוחדת במסגרת תפקיד? איך היחס של הרבנים להתחמקויות מהסוג הנ"ל? ז"א, הוא! ביקש גט וקיבל המלצה וכעת הוא מתחמק....ההמלצה יכולה להפוך לחיוב? (הוא נשבע להשאיר אותי עגונה - באותו יום ומקום שפתח תיק לסידור גט. הפקידים וכן הרבנים שמעו והמליצו לי לכתוב בקשה מיוחדת לזרז את התאריך הגט כדי שלא יתחרט.) שוב תודה

תשובה

שוב שאלה
הוא דרש גט - אני הסכמתי. נפתח תיק לסידור גט - נקבע תאריך למתן גט. מה קורא אם הוא יודיע פתאום על...מחלה. או קריאה מיוחדת במסגרת תפקיד? איך היחס של הרבנים להתחמקויות מהסוג הנ"ל? ז"א, הוא! ביקש גט וקיבל המלצה וכעת הוא מתחמק....ההמלצה יכולה להפוך לחיוב? (הוא נשבע להשאיר אותי עגונה - באותו יום ומקום שפתח תיק לסידור גט. הפקידים וכן הרבנים שמעו והמליצו לי לכתוב בקשה מיוחדת לזרז את התאריך הגט כדי שלא יתחרט.) שוב תודה
תשובה
אם הבנתי נכון את שאלתך התיק נפתח בהסכמה ולפני זמן קצר. אם בעלך יסרב לתת לך גט לא סביר שהרבנים יחליטו בשלב זה על חיוב בגט ביחוד כל עוד לא הוכחת עילות גירושין. אני מציעה לך להתרכז בפרידה מבעלך ולאו דווקא בגירושין ממנו. כך תשדרי לו שיכולת הסחיטה שלו כלפייך אינה כל כך גדולה כפי שחשב. בהצלחה, עו"ד מור אוזרקובסקי

גן חיות

New member
פני לייעוץ ל"יד לאשה"

שוב שאלה
פני לייעוץ ל"יד לאשה"
הן מטפלות רק בנשים עגונות ומסורבות גט. 02-6710876 בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה