שוב שאלה

hendrixx

New member
שוב שאלה

קראתי קצת בטגליינס לבקשתכם וזה לא הוסיף לי הרבה. מה שחשוב לי הוא המחיר שאני מוכן להשקיע, בסביבות 2000 שקל. האם באמת אפשר למצוא דיגיטלית טובה במחיר הזה ? וטובה אני מתכוון באמת איכותית עם 2.5 3 מליון פיקסל ?

moon light boy

New member
בטח שאפשר...../images/Emo26.gif

ואפילו יש כמה מצלמות בקטגוריה של המחיר שלך... CANON A70 PANASONIC DMCLC33 NIKON COOLPIX 3100 (גם היותר ישנה של ניקון נחמדה..)

moon light boy

New member
../images/Emo41.gif כולם להכנס בבקשה...../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gif

טוב, לא רציתי לפתוח שרשור חדש.... אבל, זהו. הגעתי לקו הסיום, התחתי לכתוב פה בפורום לפני משהו כמו חודשיים כשהתחלתי להתעניין בקניית מצלמה דיגיטלית.. ועכשיו אחרי מחקרים רבייייייים הגיעו לקו הסיום שלוש מצלמות.. ואני בתור נער בן 17 שמוציא את הכסף מכיסו מתלבט.. כי אלו 2,000 ש"ח יקרים מאוד בשבילי..חח.. ההתלבטות היא בין שלושת המצלמות האלו - CANON A70 (זיכרון - CF) PANASONIC DMCLC33 (זיכרון - SD) NIKON COOLPIX 3100 (זיכרון - CF) מה אתם אומרים..? ההתלבטות היא גם כמובן לגביי כרטיסי הזיכרון המתאימים ומחיריהם.. שזה גם תוספת מחיר גדולה בשבילי.. מה אתם אומרים? ההתלבטות הגדולה היא בין הניקון לקנון.. מה לקנות
תודה מראש לכולכם.

ted

New member
אם רצית במצלמה אוטומטית קטנה

שמצלמת בלי לחשוב הרבה, הניקון היא התשובה. אם רצית במצלמה שאפשר לשלוט בה ידנית, אך היא גדולה יותר - הקנון היא התשובה. מבחינת איכות התמונות - אין הבדל משמעותי.

yuv3

New member
אני משתמש בקנון ואני מרוצה לאללה...

מצלמה מעולה למתחילים!

כן.ראה את הדגם c4000 של אולימפוס

שנמכר במחיר הזה - מצלמת 4 מגהפיקסל ותוכניות גם אוטומטיות וגם ידניות,כושר מקרו טוב,וכרטיסי זכרון לא יקרים

moon light boy

New member
האולימפוס דיי בעייתית....

מכיוון שהמחיר שלה הוא 2000+ ש"ח, אני רוצה לקנות גג ב- 2,000 וגם שזה יכלול כרטיס זיכרון 128, ובטריות+מטען... לכן האולימפוס לא באה בחשבון..
תודה בכ"ז.

יש גם דגמים ב1500 ש"ח-אבל הבדל אדיר

חפש במיכרזים או זאפ. יתכן וגם HP תתאים לך- יש כבר כמעט ספר משתמש כאן בפורום

yuv3

New member
למה לא הקנון

מה רע בה? אפשר להשיג ב1800 ואם כרטיס 128 זה 2000 שקל בערך

idohal

New member
הניקון 3100 מחירה כ 1500 ש"ח ובמחיר

הזה תוכל לקנות גם את ה PENTAX OPTIO 33L.

למעלה