שוב שאלה

לירונעע

New member
שוב שאלה../images/Emo13.gif

כתבתי הצעת מחיר לפריט מסויים ומופיעה הודעה מאיביי: Did you know? eBay automatically bids on your behalf up to your maximum bid. If the item ends for less than your maximum, that's all you'll have to pay תוכלו להסביר לי מה זה אומר? כי נראה לי שלא בדיוק הבנתי את הכוונה. תודה

ozitex

New member
כן

כשאת שמה ביד על מוצר כלשהו, בכל פעם שמישהו ישים ביד גבוה מהביד האחרון אבל נמוך מהביד המקסימלי שאת שמת מלכתחילה, איביי יבצע עבורך "ביד" חדש עד שמישהו ישים ביד גבוה משלך או שהמכירה תסתיים. בכל מקרה תשלמי רק מקסימום - את סכום הביד ששמת ולא מעליו.

לירונעע

New member
זה אומר

שכשאני שמה ביד אני צריכה להציע 2 מחירים? אחד למוכר ואחד לאיביי כביכול? ומה קורה אם כתבתי רק ביד ללא המקסימום? זה נחשב כמקסימום לבד?

The Experience

New member
את שמה מחיר מקסימלי שאת מוכנה לשלם על המוצר

נגיד המכרז כרגע עומד על 10$ ואת מוכנה להשקיע במוצר עצמו 30$ אז את יכולה לשים 30$ והמחיר של המכרז "יקפוץ" בחצי דולר ל10.5$ אבל המחיר המקסימלי שלך ישמר במערכת של EBAY עד שמישהו אחר יבוא ויציע נגיד 20$ ואז את עדיין תהיי מובליה במכרז עם 20.5$ וכך זה יקפוץ עד שיבוא הגיבור שיתן נגיד 35$ ואז הוא עוקף אותך בהצעה המקסימלית שנתת והמחיר שיהיה במכרז הוא 30.5$ והוא יהיה המוביל

למעלה