שוב שאלה לגבי GTA3

על האש

New member
שוב שאלה לגבי GTA3

באחת המשימות של גו´אי יש לגנוב רכב ולהעביר פצצה לאן שהו גנבתי את הרכב המסומן והפעלתי את הפצצה אבל לאן אני אמור להעביר אותה? אין שום סימון על המפה.

גיא טל

New member
אתה הראשון שאני שומע עליו

שתקוע כל כך כבר בתחילת המשחק... הנה ההסבר: לך לג´ואי וקבל את המשימה, סע למקום המסומן על המפה בנקודה סגולה או ירוקה וגנוב את המכונית מהחניה. סע לאט ובזהירות (יש מספיק זמן במשימה הזאת) למקום של 8 Ball שמסומן במפה כ-8 (נדמה לי) והכנס את האוטו למוסך הקטן הזה. צא ממנו לאחר שהאוטו ממולכד וסע בזהירות לאורך כל הדרך (וגם לפני שהגעת לחנות עליך לנסוע בזהירות) משתי סיבות: 1. אם המכונית תיחבט יותר מדי כאשר היא ממולכדת היא עלולה להתפוצץ. 2. אסור שהאיש שגנבת ממנו את המכונית יבחין כי יש שריטות או שמשהו קרה לאוטו. אז אחרי שהמכונית כבר עם פצצה, סע למקום שממנו גנבת את המכונית ותחנה בתוך העיגול הכחול. עכשיו לחץ עיגול כדי להפעיל את הפצצה וברח מהמקום. עכשיו תראה את סרט הקאט-סין בו רואים את האיש מתפוצץ, ובין ההריסות עומד שם המסעדה על שלט: Marco´s Bistro: eat till u expload... נחמד לא? גיא

על האש

New member
תודה רבה אחי :)

עזרת לי המון לסיים את המשימה :). שוב תודה רבה. יש לי בעייה אני אוהב את המשחקים בפליסטיישן אבל יש לי בעייה להתמודד איתם. ואתם עוזרים לי המון תודה :).

למעלה