שוב שאלה לא
ר

burhtk1

New member
אף אחד לא יכול לעזור לי?בבקשה תעזרו

בדיג´ימון וורלד..... אני כבר תקוע איזה שבוע שלם בלחפש למה אני לא יכול לעבור את המחסום של החשמל....ואני כבר שאלתי פה את השאלה הזאת איזה 2 פעמים ואף אחד לא עוזר לי....אוקיי הנה עוד פעם אני שואל.....>>אני בדרייו דומיין (Drive Domain) ואני בקומה השנייה.....והדרך חסומה לי על ידי חומת חשמל שאין לי מושג איך לעבור אותה.....(לפעמים זה משגר אותי אחרי החומה הזאת אבל גם שם יש את אותה החומה שמפריעה לי לעבור) ואין לי מושג איך לעבור אותה (לבטל אותה) אז בבקשה אם מישהו יודע איך לעבור אותה אז שיגיד לי.....<< הנה אני שם תמונה של איפה שאני חסום.....

wallace

New member
שוב שאלה לא../images/Emo62.gifר

ממממ התקדמתי מלא גיליתי את העולם הזה על איי או איי ויש שם דיג´ימונים חזקים בטירוף אבל המגות שלי עמדו באתגר כיסחתי שוב את כל המאסטרים והשגתי את הדיג´יביצה של הידע ובעזרתה הגעתי ליבשת הצפונית ביותר וסרקתי את כולה ניצחתי שם את כל מאמני ה"מכונים" וכשאני מנסה להכנס לאסוקה (אני לא זוכר את השם החדש של העיר) יש שם נייטמונים שלא נותנים לי ואני לא מצליח להוריד לו כלום, עשיתי שלושה דיג´יגדילות סכנה: גריימון מלחמתי דיג´יגדל לאייזה מישהו שחור ומכוער, הדיג´יגדילת מגה של מונמון דיג´יגדלה לגריימון מלחמתי שחור (שים לב!) והטאומון שלי דיג´יגדלה למאלו מיוטיסמון והם עם המתקפות הכי הכי הכי חזקות שלהם לא הזיזו לו. האם יש דרך להכנס לעיר דרך דיגמון? ובאיזו דרך לבחור?

תשובה

עכשיו אתה בטח תעקוף אותי כי אני קצת אחרי ואני לא בבית עד יום חמישי :/ אני לא חושב שאפשר לנצח את נייטמון בקרב, אבל היה מישהו שאמר לי משהו על איך לעבור אותו, אני כבר לא זוכר מי אולי המנהיג של המכון השלישי במיראג´ טאוור. אבל לא הקשבתי לו ויצאתי משם מהר. בכל מקרה עכשיו אתה צריך לחזור לסרבר הראשון וללכת למכון האחרון שם. אני הספקתי לנצח אותו וזהו. מעכשיו אם תצטרך עזרה זה יקח זמן :)

יש לי בעיה.....

במשחק דיג´ימון וורלד{1 אני חושבת} יש לי בעיה אני לא יודעת מה עושים למישהו בא להסביר לי?????

burhtk1

New member
....איזה?

יש לי דיג´ימון וורלד 2 ודיג´ימון וורלד 3 (את בטוחה שזה דיג´ימון וורלד 1?)

burhtk1

New member
אף אחד לא יכול לעזור?

אין אף אחד שמכיר את המשחק מבפנים?

למעלה