שוב צביעות השמאל מסריחה למרחקים

marabo

Well-known member
מסתבר שפיצול תפקיד היועמ"ש עליו הם מיללים היה חלק מההסכם הקואליציוני שלפיד בנט עשו עם סער.
להקיא...

Harrington

Well-known member
מנהל
מסתבר שפיצול תפקיד היועמ"ש עליו הם מיללים היה חלק מההסכם הקואליציוני שלפיד בנט עשו עם סער.
להקיא...
נו מה החידוש? זה גם משהו שהיועמ"ש עצמה עודכנה עליו והסכימה לו כתנאי לכניסתה לתפקיד לכתחילה.

ספק בכלל אם יש אנשי אופוזיציה שלא מסכימים וסבורים שצריך לפצל את התפקיד. הכל הצגה כעת במסגרת הרל"בית השגרתית [אבל צריך להיאמר, זאת השיטה הקואליציונית-אופוזיציונית, זה המשחק והוא לגיטימי לחלוטין. גם אם לעתים יוצא מפגר לחלוטין וכמובן צבוע (אבל זה כבר שגרה במחנה הזה, כך שמי שעדיין מתפלא על צביעות השמאל רק מצהיר בכך על עיוורנו)].

evglev1

Well-known member
מנהל
להקיא...
זה בדיוק הטיעון של ההגונים יותר מביניהם, שאם לא היה ראש ממשלה שעומד למשפט הם לא היו מתנגדים.

1ספי11

Well-known member
להקיא...
כשהפיצול נעשה על מנת להוציא את נתניהו מהמשפט, ההתנגדות היא כורח.

1ספי11

Well-known member
מה הקשר?
הפיצול קשור לזה שהיא רצתה לנהל חקירה בניגוד עניינים עד שבג"ץ זרק אותה מזה
הבג"ץ שמוותר על ניגוד העניינים של ראש הממשלה מוסר את הכדור ללוין שנגוע בניגוד עניינים.

Henry0

Well-known member
בג"צ קבע דווקא שלא :). אבל מה בית המשפט כבר מבין יחסית אליך...
שקרן כרוני.
בג"ץ קבע שכן,
כי אסור לקולה לעשות עוד תפקיד.

אלא, שקרן כרוני,
במקרה מאד קיצוני זה,
בג"ץ התיר לעבור על החוק,
כי בכל מיקרה יש עבירה על החוק הישראלי,
ובג"ץ חיפש את העבירה הכי קטנה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני.
אכן. אבל באותה כרוניות אין צורך שתציין זאת כל פעם מחדש בכותרת דבריך. הדברים ידועים לכל קורא שלך זה מכבר.
בג"ץ קבע שכן,
לא, הוא לא קבע "שכן" שקרן יקר שלי. אין לזה שום קשר לתפקיד שקולה כן או לא יכול למלא. נסיון הטעיה יפה, אבל תצטרך לסלוח לי אם אתעקש שהאמת תופיע לצד השקר וההמצאה שלך.
אלא, שקרן כרוני,
במקרה מאד קיצוני זה,
בג"ץ התיר לעבור על החוק,
סתם להשכלה כללית, בג"צ לא מוסמך בכלל "להתיר לעבור על החוק" וזה גם לא מה שהוא עשה במקרה הזה. המצאה חביבה, אבל ניכר ממנה שאו שלא קראת את פסק הדין או שלא הבנת את אמור בו. מומלץ בחום לשאול את נכד השכנים מה נקבע בו על-ידי בית המשפט. זה יכול לסייע לך רבות בהבנת הנושא שעליו אתה מתיימר להיות ידען גדול ודגול.

הרבה בריאות שקרן כרוני יקר,
מיצינו.

Henry0

Well-known member
אין לזה שום קשר לתפקיד שקולה כן או לא יכול למלא
שקרן כרוני

אם החוק לא מרשה עבודה נוספת,
אזי, מר שקרון כרוני,
ההצעה היתה עבירה על החוק.

מעבר לכך, מר שקרן כרוני.
החוק קובע למי מותר למנות,
ושר המשפטים אינו בין הורשים.

הפעם, באופן חד פעמי, ובניגוד לחוק הישראלי,
בג"ץ הרשה לשר המישפטים למנות,
וגם זאת תחת תנאים נוקשים.
בג"צ לא מוסמך בכלל "להתיר לעבור על החוק"
אידיוט ושקרן כרוני
הוכח את השטות המטומטמת שכתבת.

גם לא מה שהוא עשה במקרה הזה
אידיוט ושקרן כרוני

זה בדיוק מה שהבג"ץ עשה,
הוא התיר לרשות המבצעת להתערב במינוי של הרשות השופטת,
בניגוד לחוק הישראלי לעצמאות הרשות השופטת,
כפי שבג"ץ קבע בבג"ץ 1711/24

כאשר טימטום משתלב עם שקרנות כרונית,
מתקבלת התחתית האנושית הבזויה ביותר.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
שקרן כרוני

אם החוק לא מרשה עבודה נוספת,
אזי, מר שקרון כרוני,
ההצעה היתה עבירה על החוק.

אידיוט ושקרן כרוני
הוכח את השטות המטומטמת שכתבת.

אידיוט ושקרן כרוני

זה בדיוק מה שהבג"ץ עשה,
הוא התיר לרשות השופטת להתערב במינוי של הרשות השופטת,
בניגוד לחוק הישראלי לעצמאות הרשוטת השופטת,
כפי שבג"ץ קבע בבג"ץ 1711/24

כאשר טימטום משתלב עם שקרנות כרונית,
טוב חמודי. תצטרך לסלוח לי, אבל הסתפקתי בקריאת הפסקה הראשונה. אין לי כוח לדברי ההבל שלך, צר לי. אז יקירי, תמשיך לשקר [הייתי אומר לטעות שכן כך זה נראה, אבל מאחר ובחרת להציג את עצמך 3 פעמים לפחות (לא קראתי את הטקסט עצמו, אבל הצבע המודגש הספיק כדי לזהות זאת) לצערי אין מנוס אלא לקבל בהכנעה את הגדרתך העצמית ולתאר כך את דבריך].

הרבה בריאות. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני, אני מניח שעמוק בפנים אתה יודע את הדרך להגיע לכך. פשפש שם בעצמך, אם צריך כאמור קודם תיעזר בילדי השכנים, ואם תחפוץ נפשך בדיון, נמשיך משם. עד אז, שקר כאוות נפשך, תקוף, השמץ וקלל ככל שאתה חייב מנטלית ופיזית. האמת לא תשתנה בעקבות כך :). מאחר והיא מופיעה כבר למעלה ומאחר ובניגוד אליך אינני מרגיש צורך לחזור על כל דבר 889 פעמים, אסתפק בכך.

מיצינו.

Henry0

Well-known member
טוב חמודי. תצטרך לסלוח לי, אבל הסתפקתי בקריאת הפסקה הראשונה. אין לי כוח לדברי ההבל שלך, צר לי. אז יקירי, תמשיך לשקר [הייתי אומר לטעות שכן כך זה נראה, אבל מאחר ובחרת להציג את עצמך 3 פעמים לפחות (לא קראתי את הטקסט עצמו, אבל הצבע המודגש הספיק כדי לזהות זאת) לצערי אין מנוס אלא לקבל בהכנעה את הגדרתך העצמית ולתאר כך את דבריך].

הרבה בריאות. אם וכאשר תחשוק נפשך בדיון ענייני, אני מניח שעמוק בפנים אתה יודע את הדרך להגיע לכך. פשפש שם בעצמך, אם צריך כאמור קודם תיעזר בילדי השכנים, ואם תחפוץ נפשך בדיון, נמשיך משם. עד אז, שקר כאוות נפשך, תקוף, השמץ וקלל ככל שאתה חייב מנטלית ופיזית. האמת לא תשתנה בעקבות כך :). מאחר והיא מופיעה כבר למעלה ומאחר ובניגוד אליך אינני מרגיש צורך לחזור על כל דבר 889 פעמים, אסתפק בכך.

מיצינו.
מרחן ושקרן כרוני

במקום להתנצל שאתה משקר ומשקר ומשקר,
אתה מורח מתוך תקווה שאיש לא יוכל לקרוא את המריחות שלך.

כאשר טימטום משתלב עם שקרנות כרונית ומריחות בלי סוף,

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן ושקרן כרוני

במקום להתנצל שאתה משקר ומשקר ומשקר,
אתה מורח מתוך תקווה שאיש לא יוכל לקרוא את המריחות שלך.

כאשר טימטום משתלב עם שקרנות כרונית ומריחות בלי סוף,
בעיה קטנה :), אני לא יכול להתנצל שאני משקר בלי לשקר :cool:. אז סורי, אבל תצטרך להמציא משהו מוצלח יותר בין שאר המצאותיך.

בכל מקרה יקירי, לא קראתי מעבר למשפט הראשון (אחרי הצגתך העצמית). מקווה שתוכל לסלוח לי על כך :). אם לא, תרגיש חופשי לקפוץ בזיגזגים.

הרבה בריאות (ודע שמרוב שדבריך צפויים ומשעממים, תגובתך הבאה תיכתב ככל הנראה ללמפה).

מיצינו.

boriska1

Well-known member
שקרן כרוני.
בג"ץ קבע שכן,

אלא, שקרן כרוני,
במקרה מאד קיצוני זה,
בג"ץ התיר לעבור על החוק,
אכן שקרן. כרוני? אולי. לפעמים יוצא לו להגיד גם אמת

Henry0

Well-known member
אכן שקרן. כרוני? אולי. לפעמים יוצא לו להגיד גם אמת
2 תשובות

קח לדוגמא את ביבי,
האם הוא תמיד משקר?
כן !
גם כאשר מה שהוא אומר זו אמת,
כי הוא לא אמר זאת כדי לאמר אמת,
אלא בגלל שזה היה באותו רגע האינטרס שלו לאמר זאת.

כאשר אידיוט מנסה לשקר,
קורה גם שיוצאת אמת.

למעלה