שוב פרק חדש!

fluppster

New member
שוב פרק חדש!

שימו לב שבעקבות תלונות על פרקים קצרים מדי, צירפתי פרקים מסוימים ביחד. בעקבות זאת יש לי רק 11 פרקים בינתיים.....
יש לי כבר רעיון מה זה יפה לפרק הבא, ואני כבר עכשיו מתחילה לכתוב אותו, אז למקרה שיש בעיה עם הפרק הנוכחי- תגיבו!!!! וגם אם לא- תגיבו!!!! Thanks..... חן

Marty McFly

New member
אני ממש מצטער...

אני יודע שזה עלוב מצידי, בייחוד שאני כותב פאנפיק שאני רוצה שכולם יקראו אבל באמת שאין לי כוח לקרוא את זה... אני מבטיח שתסיימי את כל הפאנפיק אני אקרא את כולו!! נשבע!! Cum on evertbody דניאל

fluppster

New member
פרק 12!!!!! ../images/Emo28.gif

ואו, נשארתי ערה עד 4:30 לפנות בוקר כדי לכתוב אותו, אבל זה היה שווה את זה....... אוקיי, לפני שאתם קוראים אותו, אזהרה
קטנה: יש קטעים בפרק שלא מיועדים לילדים קטנים... לא שזה סרט כחול או משהו, אבל בכל זאת..... אני מקווה שתהנו, ואני בטוחה שכשתסיימו לקרוא אותו אתם תמותו על רון והרמיוני בדיוק כמוני. כמה זוג יכול להיות חמוד???!!!!
טוב, תהנו, ואני הולכת לישון, כי אני כמעט מתעלפת פה, ואני צריכה לקום עוד 7.5 שעות.
לילה טוב!
חן

S.Riddle

New member
חן- אני חולה עלייך!!!!

איזה כיף! עוד פרק! אני פשוט חולה על הפיק הזה דאמיט!!!!! *מתפגרת* ^^שמוליק ובניו יצוא בננות רקובות*

וואו! איזה פרק יפה!

וגם הקודם (פרק 11)... ידעתי כל הזמן שקורא משהו עם צ´ו... s@me @ne

Mooa-nami

New member
איזה סיפור יפה!

נוראאאאא אהבתמי אותו אני קוראת אותו כבר כמה זמן ועכשיו אני תודה לאל יכולה להגיב כי סוף סוף זה התתקן לי! הפנפיק הכי יפה של הארי פוטר שקראתי עד היום! וקראתי הרבה. מיכלוש

S.tal

New member
איזה יופי...!!!!!

איזה פאנפיק יפה...! וגם שני הפרקים האלה ממש ממש יפים! טל, t@l

PopPy

New member
אווו איזה יופי!

חיכיתי לרגע שניפטר מצ´ו והארי יהיה עם ג´יני! ורון והרמיוני.. חח טוף אולי קצת נסחפת ב.. אר.. תיכנון מראש חחח, אבל ממש חמוד!
|S| פופי |S|

S.tal

New member
נכון...!

אני שונאת את צ´ו! וסוף כל סוף הארי עם ג´יני! וגם היה מקום שבמקרה כתבת הרמיוני במקום ג´יני..., כשהארי מספר לה שצ´ו נפרדה ממנו. טל, t@l

Mooa-Numi

New member
גם אני

צ´ו רעה אבל להארי לא מגיע את ג´יני. אני אומרת על משיהי מרייבנקלו כי אין להם כבוד והםן הכי טובות בעולם.

מה מתלהבים מזה? ../images/Emo35.gif

חן?, אני לא מבין מה מתלהבים ממך את בסך הכל מערבבת מכמה ספרים דברים קצת ממציאה וכל השאר אהבה ואהבה, זה לא מותח זה לא כלום!

LuNaTiC

New member
רבי אריה פוטר הא?

אני אגיד לך.. הפאנפיק הזה הוא: 1) קיטשי וחמוד... ואי אפשר לעמוד בפני זה.. 2) רומנטי נורא.. שוב, אי אפשר להתנגד... 3) הוא כתוב יפה!! לעומת זאת.. מה שאתה פירסמת פה? ממש פספס את הכוונה.. זה היה אמור להצחיק? זה לא.. זה רק עצבן נורא כמה אנשים... יש דברים שצריך להתלהב מהם ויש דברים שלא..

S.Riddle

New member
בהחלט!

ואני ממש לא מצאתי את ה"בדיחה" שלך מצחיקה, ואני בטוחה שאם אורי אורבך היה רוצה שיקראו את זה, הוא היה שם את זה אישית פה. וחוץ מזה, אתה לא חושב שזה פוגע בחילוניים שיש פה? ואפילו הדתיים חושבים שזה ממש מגוחך! אז פעם הבאה תשים את זה בפורום "דתיים" או משהו, כי פה זה לא המקום ^^לירון, חילונית גאה ששונאת כאלה שטויות^^

S.Riddle

New member
אה..... מה?

דיברת אלי? כי אם כן, אז כדאי שתדע שאני בת, ורוב האנשים פה ממש לא אהבו את זה.

S.tal

New member
הוא דיבר אליו ולא אליך....

ואני חושבת שהפאנפיק ממש יפה כמו שכולם חושבים כאן, ואם אתה פחות אוהב אותו, לפחות אל תעליב ככה ותכתוב ככה!!!

אני לא מבין!

אני לא מבין מה הקטע שלך! אני די בטוח שרולניג תמצא דברים יותר נורמלים ומגוונים כדי לגרום לך לקרוא את זה ולא בכל פינה לתקוע נשיקה שכיבה מין וכו´

למעלה