שוב פעם..

ה אש

New member
שוב פעם..

שוב פעם היא אכזבה אותי.. נתתי לה את הזמן, ובסוף היא אמרה שהיא לא תהיה איתי.. היא אמרה שזה לא זה.. וחוץ מזה היא עדיין מאוהבת בחבר שלי הזה. אין.. היום היא שברה אותי לגמרי.. מה אני כבר יכול לעשות?

ה אש

New member
אני שבור לגמרי כבר..

אמרתי לה שאני לא יכול להישאר ידיד שלה.. אבל אח"כ התחרטתי ואמרתי לה שעדיף שנדבר..

לעשות?

אין לך מה לעשות הבחורה אמרה שלא מתאים אז לא אתה לא מתכוון לכפות את עצמך.... (אני מקווה) חוץ מזה אולי היא באמת עוד קצת אוהבת את ההוא מאז ואז עדיף לך שלא תהיה איתה אם בחורה לא יכולה לתת מעצמה 100% לזוגיות ולאהבה אין טעם . יעבור קצת זמן והכל ירגע ותמצא שאולי הכל לטובה.

None13

New member
אחי, הרגע...

אחי קח את עצמך בידיים, אני יודע עד כמה זה כואב, ומכביד על הלב. אתה צריך להיות חזק, ולהתגבר על הכל, אתה יכול לעשות זאת, ואני בטוח בכל מאת האחוזים שאתה תצליח.

None13

New member
אחי, הרגע...

אחי קח את עצמך בידיים, אני יודע עד כמה זה כואב, ומכביד על הלב. אתה צריך להיות חזק, ולהתגבר על הכל, אתה יכול לעשות זאת, ואני בטוח בכל מאת האחוזים שאתה תצליח.

ה אש

New member
שוב...

אני כ"כ מנסה להתנתק ממנה, ולהתגבר, והאמת שדי הצלחתי, אבל היא אומרת לי פתאום שהיא מאוכזבת מאיך שאני מתנהג, מזה שאני מתרחק, היא לא חושבת עליי. היא אנוכית, היא לא רואה שיותר קל לי ככה.. היא חושבת רק על זה שהיא רוצה אותי בתור ידיד ולא משנה, לא משנה לה כלום ממה שהיה בינינו... היא גורמת לי להרגיש רע.. מה אני צריך לעשות? היא רוצה שנישאר ידידים כאילו כלום לא קרה..

kay4

New member
תסביר לה

אתה צריך להסביר לה שאתה לא מרגיש נוח עם הידידות עימה כיוון שעדיין יש לך רגשות כלפיה ולכן כרגע זה לא מציאותי שתעמידו פנים שהכל בסדר

למעלה