שוב פעם...

AbraCadabrA

New member
שוב פעם...

והפעם בפינה "פאקים קטנים ומשמעותיים" סלקום עם דוד דאור. אוקיי בתילת הפירסומת דאור נראה מדבר בקול הסופרן {או הבריטון?} בניגון המוכר של שאר הפירסומות של סלקום ז"א מעט מילים במינימום זמן בגלל העלות של השיחות לחו"ל .הוא מספר לאמא שלו במעט מילים על זה שהיו חזרות כולם מפרגנים אבל הזכייה בספק בטענה שהכל פוליטיקה,אבל תקליטי בכל אופן הוא מסיים את השיחה. ואז הקריין עולה ואומר משהו על סלקום שעם השרות שלה לא צריך לחסוך במילים כי השירות זול ואפשר להרחיב במילים לספר פרטים וכו... המצלמה חוזרת לדודי{ככה הוא מזדהה באוזני אמו}שבוחר לספר לה הפעם בקול רגיל את מה שעובר עליו {חזרות וכו} רק מה עדיין הוא חוסך במילים!!! מה אני אמור להבין מהפירסומת?

אלוהים שישמור.

מה שאתה אמור להבין מזה שכתבת את ההודעה הזו, זה ש: א. אין לך חוש הומור ב. אין לך הבנה בסיסית בפרסום ואני ממש ממש ממש לא צוחק.

למורכב? אתה מפתיע אותי, ערן.

זו לא פרסומת מורכבת, זו פרסומת שמשתמשת בהומור שאתם כנראה לא מבינים (הייתי מעדיף לחשוב שזה מרוב חשיבות עצמית ולא מהעצלות להפעיל תאים אפורים במוח)... הפרסומת אינה "פאק קטן ומשמעותי", אברהקדברה. המסר מאוד ברור: זול לדבר בסלקום גם מחו"ל. הבדיחה ששניכם פיספסתם: כשדוד ד'אור אמור להיענות להמלצה "דבר רגיל..." הוא נענה לה רק במובן הזה שהוא עובר לדבר בקול הרגיל שלו ולא בקול המזמר שלו, אבל הוא עדיין מתקמצן במילים. כאילו, דא. יותר שקוף מזה?... פרסומת מעולה, אחת הטובות שעלו על המסך בזמן האחרון. פעם הבאה תנסו להתרכז קצת יותר בפרסומת וקצת פחות בלחפש על מה תוכלו להעביר ביקורת אח"כ בפורום. בהצלחה.

yos3221

New member
אכן הומור אבל

כאן הבדיחה היא בעצם על "באומן - בר": מקאן ממשיכים בכיוון של באומן כביכול אבל בעצם צוחקים על הפרסומות שלהם זהו הומור פנימי הרבה יותר מורכב ממה שזה נראה

AbraCadabrA

New member
כן אבל...

אם אפשר לדבר רגיל אז למה שחוזרים אליו הוא עדיין חוסך במילים? הבעיה היא לא אצלי!!!,מה עדיף להעביר דאחקה או להעביר מסר? נראה לי שזאת השאלה השקספירית שצריך לשאול את הוגי הרעיונות בארץ. ששוכחים לפעמים שפירסומת לא צריכה להיות מגניבה אלא להעביר מסר לא? טיפטיפונת שלום.

באמת אין לי חוש הומור

ואכן אני לא מבין בפרסום.. נו באמת, אני מצאתי את שינוי הקול שכבייכול הוא מדבר רגיל די משעשע אבל זה שאני אומר שזה מורכב זה לא בגלל שלא הבנתי אלא בדיוק בגלל השאלה של אברהקדברה ועוד אנשים, החוכמה בבדיחה היא שיבינו אותה, ולא אני(שלא אתן לפרסומת לעבור מבלי שאבין גם אם זה כרוך בלהתקשר לקופי של אותה פרסומת) אלא קהל היעד שברובו פיספס את הפנצ' אבל עדיין מקבל את הבדיחה שלו כדוד דאור עושה קול מצחיק, מבחינתי השוס של הפרסומת (שהיא מבחינתי חביבה ולא יותר) הוא זה שאומרים שעכשיו הוא יכול לדבר רגיל והוא רק משנה את הקול אבל כמו שאתם רואים זה התפספס כמו במקרה אברהקדברה שוב למרות שהסבירו את הבדיחה אחד לאחד בשרשור זה הוא עדיין שואל למה הוא רק שינה את הקול, והוא עוד מישהו שמתעניין בפרסום(אני מנחש) ולא סתם אדם שיעבור הלאה מבלי להקדיש לזה עוד מחשבה. ערן מימון- פורום פרסומות בנענע

AbraCadabrA

New member
עזוב ערן,,,

יש לי עבודה. אני צריך לשכנע אנשים ששיבוט זה דבר טוב. למרות ההסתייגות מהנושא אחלה בריף , שהטוב ביותר ינצח

niro8

New member
יוס...אהלן‮ ...מזה זמן, אני שם לב

שהנגטיביות שלך כלפי באומן בר ריבנאי מאוד מוחצנת וקצת רדיקלית מעבר למידת ביקורת פורומיסטית סטנדרטית, התרצה לשתף אותנו יוס במה שעשו לך או לא עשו לך באומן בר? אתה לא חייב, רק אם תמצא‮ בזה עניין לשתף את חברי הפו‮רום‮ בדבר. נ.ב. אין לי שום קשר לבאומן בר ריבנאי.

yos3221

New member
זה פשוט מאד

הם לא עשו לי כלום - ממש כלום הם פשוט גרועים מאד

למעלה