שוב פעם עשיתי את זה...

מאיה ה

New member
שוב פעם עשיתי את זה...

שוב פעם הלכתי לשירותים וקרעתי את הגרון בניסיון להוציא כל מה שניכנס... חבר שלי פה, הוא יודע שאני עושה את זה, ודואג, אבל משום מה זה לא עוצר אותי מלבצע את זממי שוב ושוב. היום דווקא הצלחתי לא להקיא,(עד עכשיו). בעצם, לא אכלתי כל כך הרבה...גם זו שיטה. אתם יודעים שרוב האנורקסיות שמתות זה בגלל ההקאות? יחד עם כל שאר הצרות שאנו מעוללות לגוף שלנו, זה גורם לדום לב פיתאומי. ככה, פיתאום, וגמרנו. ואת האמת - אני לא מפחדת. אולי אני אפילו מחכה לזה באיזשהו מקום. כמו שכבר כתבתי פעם, זו התאבדות איטית. לאט אבל בטוח. אל תשימו לב אלי היום, כמו שאפשר לראות - זה לא היום שלי. מקווה שמחר יהיה יותר טוב. מחר גם יש להורים שלי שיחה בבית החולים, עם הפסיכיאטרית והפסיכולוגית. מקווה שזה יעבור בשלום. ושוב, סליחה על הדיכאון שאני מפילה עליכם, תישארו חזקים ועל תתנו לזה להשפיע עליכם. אני סתם שופכת קצת מהלב. שלכם, מאיה הפרה.

מקסימונת שלי מאיו`ש!

תיהי חזקה יקירונת! אני כאן.. קצת דיכאונית... אבל יותר טוב מכלום.. ואת לא פרה! שלך בהמון אהבה הפרה עדנה (יעלי)

מאיה נשמתי....

חמודה שלי אל תעשי את זה.את לא מזיקה רק לעצמך אלא גם לסובבים אותך.דברי איתי תשפכי את הלב אבל אל תזיקי לעצמך

A-naT

New member
למאיה-הלא-פרה ! ;-)

אני כל כך מבינה אותך, גם לי בזמן האחרון היו בעיות שליטה. אבל בדברי תגלוש- איזה כיף שאחרי כל יום עסל בא יום בסל! (או ההפך, אין לי מושג) שלי כבר הגיע, ולמרות שאני לא בטוחה שזה לא ישתנה שוב, אני נהנית בינתיים, ושלך אמור להגיע כל רגע! ובקשר למוות בגלל הקאות, וואו, ממש לא ידעתי את זה, זה ממש הפחיד אותי. טוב, אולי זה יגרום לי להפסיק, יותר גרוע לא יהיה.. ;-p אוהבת, ובברכת יום בסל! (או עסל! מה שאומר יום טוב!) עינת

sha

New member
דבש ;-)

עסל-דבש בסל-בצל (זה די דומה לעברית, לא?) שמתם לב שאפילו הפתגם הזה קשור לאוכל? שכל חייכם יהיו עסל!!! בהצלחה!!! :p

עינתי מה שלומך?

אני הולך לישון אבל אני אחזור ב-2 בלילה.אוהב ורוצה לשמוע ממך.דודי.

@tagel

New member
עסל, עסל.....

עסל אומר עסקים - יום טוב, כי העסקים פורחים. בסל אומר בצל - יעני יום נאחס, בצל, דימוי לכלום. הא? איך אני? מממממוווווואאאאאאהההההההההההההההההה

עופרי-

New member
היי מאיה

טוב אני כבר לא מציינת שאני מקיאה, כי זה קורה אחרי כל ארוחה. זה חלק מהריטואל היומיומי. והנורא הוא שזה לא נראה לי יוצא דופן או נורא. אולי תשתפי את החבר יותר? אולי הוא יהיה פעיל יותר.א ני אל יודעת. החברים שלי יודעים ברובם, אבל היחידה שהצליחה לשכנע אותי לחשוב על טיפול הייתה הבוסית האחרונה שלי. היא טרטרה לי בראש וביקשה ממני להבטיח לה משהו בראש השנה: שהשנה אני מטפלת בעצמי, ורק בעצמי (במקום בכל העולם). אז הבטחתי. ויום אחרי גם שכחתי. מאיה, תרגישי טוב. יהיה בסדר, אני תמיד מאמינה בזה. שלך ע`

@tagel

New member
מתוקה שלי - הדאגת אותי

הייתי שם, זה לא נעים את רוצה דום לב? למה לעשות נזק שאין ממנו דרך חזרה את צעירה ויפה, ויש בך המון לתת אל תראי את עצמך כמועמדת לחורבן את עוד תצאי מזה את תגדלי ותפרחי ויש חבר שעומד לצידך כבר זמן רב והאהבה מאירה לך פנים. אל תשאפי להרוג את עצמך, את כבר שלב אחד אחרי כעת תשאפי רק להחלים. אני איתך, והבטחתי לך יחדנתמודד מול החולי הזה אני לא משאירה אותך לבד. שלך, תגל

למעלה