שוב פעם בעיה בפייפאל

יעל176

New member
שוב פעם בעיה בפייפאל

לפני חודש עשיתי קניה גדולה שפייפאל ביקשו מימנו קוד בעל 4 ספרות שבו הם מורידים לי 2 דולר..בקיצור..לחצתי שם עוד פעם על הקוד ארבע ספרות וחייבו אותי פעמיים על 2 דולר קיבלתי את החשבונית של חודש שעבר ואני רואה שרשום שם פייפאל ושני מינוסים של 8 שקלים ולא ראיתי שום פלוסים של 8 שקלים..איך זה יכל להיות שהם לא החזירו לי??? ולגבי הכסף שהבחורה שהשאירה לי בחשבון בפייפאל..איך אני מושכת את זה לחשבון בנק שלי בארץ? עם מי אני צריכה לדבר? אני חדשה בכל הרכישות ופייפאל ויש לי חשבון צעיר ככה שאני לא ממש מבינה בכל העניין.. תודה שוב על העזרה.

יעל176

New member
הם כאלה מעצבנים,

שלחתי להם הודעה והם חזרו אליי ואמרו לי שהם השאירו את הכסף שכביכל הם חייבו אותי על הקוד 4 ספרות בחשבון הפייפאל ולא העבירו את זה ישירות לחשבון בנק שלי בישראל. אז אם אני עכשיו יעביר את הכסף הזה ועוד כסף שמוכרת אחת שלחה לי לחשבון אני ישלם על זה עמלה! הקטע זה שהם החזירו לי פעמיים 8 שקלים כי פעמים ניסיתי לאשר את החשבון לפני חודש והשבוע עשיתי קנייה מאיביי ואני לא רואה שהכסף הזה הורד לי מהקניה, ז"א הכסף הזה נישאר שם ולא הורד לי על הקניה שרכשתי. מה הבעיה שלהם להעביר לי את זה אוטומטית לחשבון בנק שלי בישראל??? מעצבנים!

panayotiss

New member
הם גוף עסקי

הם לא עובדים לשם שמיים. אם את רוצה למשוך את הכסף את רשאית רק שהכל כרוך בעמלת משיכה. 8 שקלים למשוך זה לא הכי נכון לעשות.

לירונעע

New member
אני ממש מתחילה להילחץ,

כולם שואלים על הקוד של 4 ספרות ועל 2 דולר, ולי לא היה שום דבר כזה כשנרשמתי. הם הורידו לי 2 דולר בלי לבקש ממני שום קוד? זה יכול להיות?

panayotiss

New member
תיכנסי לעמוד של הוספת כרטיס אשראי בחשבון ה PP

תהיה לך שם אפשרות לאשרר את החשבון. לחברת האשראי נשלח קוד, אותו את צריכה להזין ואז החשבון שלך יהיה מאושרר

לירונעע

New member
אני צריכה להתקשר אליהם לבקש את הקוד?

ואם יש לי ויזה נטענת, אז לאן אני אמורה להתקשר? אם עד עכשיו הצלחתי לקנות ללא התהליך הזה, למה בעצם צריך לבצע אותו? תודה!

panayotiss

New member
כי יש מוכרים שלא יימכרו לך

יש מוכרים שלא מעוניינים למכור למי שהחשבון שלו לא מאושרר. רמאים ועוקצים בדרך כלל לא מאשררים את החשבון שלהם. ככה את מעלה את רמת האמינות שלך גם בעיני פיפאל. ייתכן שבשלב מסויים פייפאל יעצרו לך את הפעילות ויחייבו אותך לאשרר. זה לא עולה כסף, הם מושכים לך 2$ ומחזירים לך אותם לאחר שאת מזינה את הקוד.

panayotiss

New member
בשמחה, את מתקשרת לחברה שהנפיקה את הכרטיס

ויזה כאל או מי שכתוב על הכרטיס הם קיבלו את הקוד, שיחפשו אותו. אם יש לך גישה באינטרנט את יכולה להיכנס לדפי הפירוט ומחפשת שורה שכתוב עליה paypal ותראי שם קוד בסגנון *1234

יעל176

New member
נכון..זה לא יהיה נכון להעביר כסף..אבל

לפחות הכסף שהעבירו לי ילך לקניה הבאה, מה שלא קרה! התקשרי לתא קולי שאומר לי את מחיר הרכישות שביצעתי השבוע ועובדה שהוא אמר לי את אותו הסכום שקניתי בו באייבי..ז"א שלא הורד שקל מהחשבון בפייפאל.

Shpritz

New member
כנ"ל

גם אני אישררתי את החשבון ופעמיים הורדו לי 8 שקלים. בחשבון שלי ניתן לראות 16 שקלים שנמצאים שם. זה אמור לרדת מתוך הקניה הבאה שלי או שאני צריך באמת ליצור קשר עם מישהו עלמנת לקבל חזרה את הכסף?

Shpritz

New member
אנצל"ש את עצמי לצורך שאלה נוספת

מה אתם אומרים על מוצרים שלא סגורים באריזתם המקורית לצורך משלוח זול יותר (קופסא קטנה יותר)? מצאתי משהו שתפס את עיניי, אבל זה מוצר טכנולוגי ואני קצת חושש מעקיצות.

למעלה