סליחה, חשבתי ש...../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif
ענת שלום.
סליחה, חשבתי שאפשר להיכנס לכרטיס הישן ולראות. רצ"ב כל ההתכתבויות ביננו (הנ"ל מתאריך 29.10.02). אודה על תשובתך.
אני פשוט מ ש ת ג ע
תודה. אבי. ______________ ענת שלום. שמי אבי שם משפחה: 1,3,3,4 ת.לידה: 13.8.69 שם אשתי קרן תאריך לידה: 9.9.74 פתחתי (לפני כ - 11 חודש) חב´ אינסטלציה בשם: 2,7,2,1,4,5 בתקופה האחרונה, לא מסתדר לנו כלום !!!!!!!אבל כלום !!! כל מה שאנחנו עושים , לא הולך טוב. אני ואשתי עובדים כמו חמורים וכאילו אין "חייר" אין ברכה בכסף ואנחנו כל הזמן במינוסים גדולים (וזה בלי לבזבז שקל מיותר). עכשיו, נוסף על הכל קבלן שאני עובד איתו עושה לי בעיות עם כסף שהוא חייב לי . אנא , אימרי לי בבקשה, מה קורה לנו בתקופה האחרונה? מתי המצב הכלכלי ישתפר ? האם המצב הקשה יהיה עוד תקופה ארוכה? תודה רבה. אבי. _____________ תשובתך... אכן אתה נמצא בשנה קשה,השנה הכי קשה שיש . הקשיים מתבטאים בעבודה,בזוגיות ובכלל בכל התחומים. מקרי ערמומיות וגנבה מאוד נפוצים בשנה זו ועלייך להשמר מהם (הקבלן...). השתדל לשמור על נוהל תקין,המשל לעבוד והשתדל לא להכנע - דע כי מכל מצב תחלץ בשן ועיין גם אם זה יהיה ברגע האחרון. בשנה הבאה הכל יהיה קל יותר (ככל שתתקדם בשנת 2003 ) סבלנות. שפע ו עינת ________ תשובה נוספת שלך.. חוששני שעליך להתאזר בסבלנות ,שיפור יתחיל להיות מורגש ככל שנתקדם בשנת 2003 ותתקרב ליום הולדתך. בכל מקרה טוב יהיה אם תנסה להרגע. שפע ו עינת