שוב פיספסתי???

יעל@

New member
ועוד משהו

את ממש לא מבלבלת את המוח, הרי בשביל מה אנחנו כאן. ודרך אגב מה דעתך לשאול את פרופ´ זיידמן בפורום שלו... (הצעה). נשיקות, וחיבוק יעל

תודה, מתוקה

אני לא רוצה לשאול רופאים אחרים, אני סומכת על הרופא שלי... יכול להיות שכמו שנועם כתבה, כדאי שאלך אליו לפני שהמחזור הזה נגמר כדי להחליט מה הלאה. אפילו שנראה לי קצת חצוף מצידי להגיע לפני סוף המחזור והשלילי הודאי שיגיע. מה דעתך?

יעל@

New member
סוכריה

שום דבר הוא לא חצוף!!! זה הגוף שלך, והרגשות שלך ועל כן את צריכה לעשות מה שטוב בשבילך. ולכן את יכולה לפנות אליו ולשאול מה הלאה, וכיצד אתם ממשיכים אם זה לא ילך החודש. וזה ממש לא בושה. והלוואי והפגישה הזו תיהיה לחינם וסתם... ובסוף החודש תגלי שאת בהריון. גם אני הולכת מחר לרופא, אחרי הכשלון של ה IVF כדי לראות איך ממשיכים הלאה. ואני לא מתביישת לשאול שאלות,גם אם אני לא עושה את הטיפול החודש, הם רופאים וזה התפקיד שלהם. *** כמו כן יש דיכויים שנותנים עוד לפני קבל הוסת. נשיקות, יעל@@@@@

מרב.

New member
צוקריה שלי

אני לא מתיימרת לענות לך על שאלה שאין לי מושג ירוק בה, אבל אומר לך מה שכן הרגשתי כשקראתי אותך עכשיו- שלחשוב על IVF עכשיו זה מוקדם, מוקדם מדי. טומנם פספסת פעמיים ביוץ, שאין מילים לתאר את התסכול, רק אגרופים בקיר יתארו זאת, אבל זה עדיין לא מספיק. אני לא יודעת אם יש לך פרוטקציות בקופ"ח שלך (עקב הקשרים המשפחתיים הענפים), אבל קשה לי להאמין שאיזה רופא יאשר IVF בלי שעשית אפילו מחזור זריקות אחד. אני עשיתי הזרעה אחת עם האיקא וחמש עם זריקות, וכשרצינו לעבור ל-IVF ונופפתי בשלל הזרעותי, הרופא (לב רן) אמר שהזרעה עם איקאקלומין לא נספרת במנין ההזרעות הדרושות לפני ההפניה ל-IVF. אבל זו לא הנקודה החשובה, מה שחשוב זה שלאור 2 הפספוסים האחרונים (תרתי משמע), את צריכה פרוטוקול אחר, כזה שיאפשר שליטה על הזקיקים והביוץ. נראה לי שעקב כך כדאי יהיה לזנוח את האיקאקלומין לטובת זריקות המאפשרות שליטה טובה יותר, ואולי לשלב דיכוי כלשהו. את צריכה לראות איך את מגיבה להורמונים המוזרקים לפני שאת בכלל מגיעה ל-IVF, ואת עלולה (רחמנא ליצלן) גם להיכנס להריון מפרוטוקול שישמור את הביוץ שלך לעיתוי הנכון. לא עניתי על השאלה שלך, אני יודעת שאת משתוקקת לתשובה, בעיקר חיובית, במצב שלך, אבל את בטח יודעת שהכל נתון בידי המזל והגורל, ואם אף אחת לא הצליחה (או לא כתבה שהצליחה), אין זה אומר שאת לא תצליחי, ולהיפך. את יכולה לדמיין לעצמך סוכריה על מקל, גדולה, עגולה וצבעונית שכזאת, בהריון? אני כן. סוכריה עם בטן, סוכריה קטנה בתוכה
תשכחי את החודש (על משקל Forget Paris) ותתחילי לעשות שריר לקראת הזריקות
נשיקה ממני, מרב

מרבי

אני לא חושבת שיש תשובה אחת שהייתי רוצה עכשיו חוץ מ... את יודעת, בטא חיובית?
אני ממש מבולבלת, לא יודעת מה הכי טוב לעשות עכשיו. אני בפירוש לא חושבת שנכון לעבור ל-IVF, אבל אני רוצה משהו שיעבוד...

עמית@

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

אני לא הייתי רצה לIVF מה גם שאני לא חושבת שאת צריכה את זה כרגע, יש ביוץ, אפילו היית פעם בהריון מהזרע הזה, אין הוכחות שמשהו חסום או שהזרע פגם בצורה שמחייבת מעבר. אני די נוטה לאשרר (כתמיד
) את מרב, חייבים לעשות חושבים לגבי החודש הבא (עוד לפני המחזור!) דיכוי, זריקות, לא יודעת- אני יודעת שאת סומכת על בוצ´ן ואני בטוחה שהוא לא מחפפ איתך ובהחלט יגיד לך או יציע לך אופציות קיצוניות אם אלו ידרשו . רציתי לדבר איתך אבל המחשב שלי עדיין בתיקון. נשיקות בנתיים עמית

עמית@

New member
כן-

כדי לכסות את כל האפשרויות, כדי לדון בהמשך. זו לא נראית לי חוצפה, (למרות שמי כמוני מזדהה איתך עם חוסר הרצון להצטייר כנודניקית או היסטרית
) זה נראה לי כורח.

תודה, עמית

האמת היא שרון לוחץ יותר ממני ללכת, והוא אפילו רוצה לבוא איתי (זה די נדיר אצלנו) כדי "לראות מה העניינים". ככה זה גברים, חושבים שאם הם לא שם אז שום דבר לא יזוז

עמית@

New member
יהיו מכות? ../images/Emo8.gif

אני בהחלט חושבת שכדאי שרון יבוא איתך, הוא צריך לראות מי מטפל בכם וגם להשתתף בהחלטות (לגבי הזרע שלו ומעלליו ) ברגע שקיבלנו את תוצאות בדיקת הזרע והיה די ברור שזה לא יפתר בזריקות בביוץ ובסקס היה לי מאוד חשוב שגם הוא יבוא. עמית

לא נראה לי ../images/Emo3.gif

מקסימום אני ארביץ למישהו... רון כבר היה איתי שם פעם, וזה די הספיק לו. ממש לא איכפת לי ללכת לבד, אבל אם הוא מתעקש... שיבוא.

למעלה