שוב פיגוע

אנחנו נוסעים לארה"ב לחודש../images/Emo160.gif

בעלי נוסע מהעבודה לחודש לארה"ב- לסאן דייגו אז הפעם במקום לשבת בבית ירין ואני מצטרפים.אנחנו נוסעים ב- 6 למאי בערב יום העצמאות
וירין ואני חוזרים ב- 3 ליוני. בעלי נשאר עד ה- 9 ליוני. אז נקווה שנעשה חיים קצת
. תחסרו לי חודש שלם
. עוד אכתוב עד שאסע. יש עוד שבוע.

בנדה1

New member
ושימותו הקנאים....

איזה כייף, נשמע חלומי. את רואה יש איזשהו יתרון... נתגעגע...

מירבי*

New member
לירון..איזה כיף..

בטח שתעשו חיים, להחליף אווירה זה תמיד מרענן. נסי להתחבר לפורום משם..יהיו כאן הרבה בשורות טובות לספר, חבל שתפספסי
מחבקת אותך יקירה..

לירון נסיעה טובה יקירה מגיעה לך

חופשה וניקוי ראש!!!!!!!!! תודה על התמיכה ועל האצבעות!!!!!!!!!!!! מקווה שתסעי יחד עם בשורה טובה מאיתנו!!!!!!!!!!!!!

יוווווווווווווווווווווווווווו

הבטחת שתהיי קרובה אלי בלידה... אני אמורה ללדת בסוף יוני רק שלא יהיו הפתעות לפנייייייייייייייייי.......... לירון אני יתגעגע מאוד!
תעשי חיים מתוקה ואל תשכחי חפשי איזה מחשב להציץ מדי פעם ותכתבי באנגלית זה בסדר נענה לך באנגלית פה.... כבר מתגעגעת

תודה על התגובות החמות../images/Emo24.gif

אני אשתדל לכתוב משם. וליידי לא תלדי לפני שאחזור- יש לי הסכם עם זה שבבטן. וחוץ מזה יש לי עוד שבוע לבלבל לכן בראש. נשיקות

mondani5

New member
שוב פיגוע../images/Emo7.gif../images/Emo59.gif

היה פיגוע לפני כשעה וחצי,ממש צמוד למקום שבעבר המאבטח מנע פיגוע בטיילת ליד שגרירות ארה"ב,אבל הפעם לצערי לפחות 3 הרוגים ועשרות פצועים. ממש אסון. לצערי התעוררתי בגלל הידיעה. נקווה לימים טובים יותר. אירית

שמעתי בלילה על הפגוע

זה מאוד קשה לשמוע בלילה, לא ישנתי אחר כך כמעט כל הלילה מרוב הפחד. איזה מסכנים האנשים שם, באו לבלות ומתו. מה יהיה כבר עם כל המצב הזה בישראל? וגם השביתה הזאת הורגת אותנו, אחותי צריכה לטוס מחר בבוקר והיא לא יודעת מה לעשות, כל החברות שובתות או שרק אל על?

mondani5

New member
תעשו חיים!!!!

תמצאי שם "קפה אינטרנט" וספרי מה קורה שם. אוהבת אירית.

למעלה