שוב פה

000שירה000

New member
אתה באמת רוצה לדעת מה אני אומרת?

אני אומרת שאני לא מסכימה עם הדעות שלך. אני אומרת שתפיסת העולם שלנו שונה מאוד. אני אומרת שהגדרת מושג ה"חופש" שלנו שונה לחלוטין (אצלי חופש אין פרושו אנרכיה). אני אומרת שאם עדיין מה שאתה רוצה ללמוד זה רפואה (כך זכור לי שאמרת לפני כמה חודשים)- אז תעשה עם עצמך הרבה חושבים לפני זה, כי מה לעשות שגם הומואים וערבים זקוקים לטיפול רפואי, ולמרות שאולי אתה לא מבין שהם בני אדם בדיוק כמוך- עדיין לא תוכל לשלוח אותם לטיפול בבי"ח וטרינטרי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה היה מתון ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מדי

1234aaa

New member
שירה פשוט טובה מדיי..

אתה צריך להעביר לה לתת קצת ספייס!

1234aaa

New member
נו כי את חילוניה שמעשנת גראס!!!!

חחחח סתם [נסחפתי משרשור אחר]. אתה פשוט טובה\נחמד\חמודה מדיי!!!! תהיי רעה כמו מיוז לפעמים! אני אומר לך בקצב ,הזה תהיה מנחה בערוץ הילדים בסוף!

000שירה000

New member
כי מה לעשות-

שדעות כל כך קיצוניות כמו שלו- אני כנראה לא אוכל לשנות. בטח שלא על גבי הפורום (חייבת להיות איזו הגבלה של מספר האותיות בהודעה...). לכן- לויכוח- אין לי מה להכנס איתו. אז איזה עוד אופציה נשארה לי? סתם לקלל אותו בגלל הדעות שלו? במקרה הזה, אני מאמינה שזה רק יגרום לו עוד יותר להאמין בעקרונות שלו, ולחשוב שאנחנו פשוט לא מספיק חכמים בשביל להבין. זה שהחברה כל כך במהירות ובקיצוניות מנדה אותו על הדעות שלו- רק מחזק אותו, וגורם לתחושה שהוא יודע וכל השאר פשוט קונפורמיסטים מדי בשביל לנסות להבין. בקיצור- זה רק יוציא אותנו רע מבחינתו, ולא יגרום לו לחשוב שוב על דברים, ולו לשניה אחת. ולכן- מלבד שעשוע שלנו- אין לזה מטרה. כמובן שאני בדרך כלל אוהבת להשתעשע... אבל המקרה הזה הוא כבר פשוט קיצוני מדי בשבילי. זה כבר לא מצחיק אותי. לגבי מה שכתבתי לו על רפואה- אני מוכנה להודות שהדעה שלי הרבה הרבה יותר קיצונית כאן, ואולי הייתי צריכה לומר את זה. פשוט, קרודיו פעם אמר לי שבמידה ואני לא אוכיח את עצמי בפסיכומטרי (למרות שיש לי בגרות טובה)- הוא מקווה שאני לא אתקבל לרפואה. וזה נורא עיצבן אותי, האיחול הזה. (אציין שהוא התנצל לאחר מכן). אז פשוט לא רציתי להחזיר לו באותה המטבע. כנראה שלדעתו, למי שאין פסיכו טוב לא מגיע ללמוד רפואה, אבל למי שעל הקליניקה שלו יכתוב שאין כניסה להומואים- כן. כי הוא בסה"כ בן אדם חופשי. אני לא יודעת מה נמחק כאן. ואני לא יודעת אם הציטוטים שהובאו לפה הוצאו מהקשרם (אולי בכלל הוא אמר את זה בציניות, או הביא ציטוט כדוגמא, ואלו אינן הדעות שלו? אח, אני מאוד רוצה להאמין שכן...). אני יוצאת מנקודת הנחה שאלו אכן הדעות שלו כי לא ראיתי שהוא הכחיש זאת כאן. ואם אכן כך הדבר- כל שנותר לי לעשות זה לקוות שכל ימי המיונים והראיונות האלה שעושים לרפואה באמת שווים משהו, כי כאן זה המבחן האמיתי שלהם. ולא באיך שהם מעיפים אנשים טובים שקצת נלחצו או לא נלחצו בראיון (כמו שראית בקומונה...). מה שנותר לקוות זה שאנשים שחושבים שיש לעלות על גרדום את אוהבי ההומואים- הם לא שקרנים כאלה טובים, ואולי הם גם יספרו את זה למראיין שלהם, אם הם כל כך בטוחים ומאמינים שהם צודקים. לי אין אף דעה שאני מתביישת לספר למראיינים. וכך צריך להיות כל מרואיין. אם אתה מאמין בדעות שלך- אמור אותן בגאווה בראיון, בדיוק כמו שאתה אומר אותן בתפוז.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כן רק../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

שלא נראה לי שהוא יעשה את זה, וזה מחריד לחשוב, שבן אדם כזה יהיה רופא בסופו של דבר. בעוד שיש כ"כ הרבה אנשים, שמבחינת האישיות כן מתאימים לזה, אבל בגלל תנאי הקבלה, לעולם לא יתקבלו

קרודיו

New member
מיוזיק גירל

את רוצה להתחיל לריב איתי? אנילא מבין אותך תפסיקי לעקוץ ותנסי לכתוב משפטים הגיוניים אם משמעות וקשר!

קרודיו

New member
לשירה..

תראי שירה דבר ראשון עברתי ראיונות גם בעיברית לרפואת שיניים וגם בבאר שבע! אני לא רוצה חס וחלילה שתטעי ותחשבי שאני משהו בסגנון המייןסטרים של הניו אייז או המיינסטרים של האוטסטרים כי אני לא. אני נוטה לבחון כל דבר בצורה הכי אוביקטיבית שיכולה להיות והכי ישרה. דעותי הם מאד קיצוניות אבל חופש אמיתי זה אומר שגם הן מקובלות. לטעון שהוומוהים חולים ודפקטיביים זה לא חשוך! אני מסתכל בצורה אוביקטיבית על המושג הומוהים ואני מגלה בבהירות שהם פשוט קבוצה של אנשים נהנתנים וחולים שלא תורמים שום דבר לחברה ואם טיפול נכון ניתן לטפל בהם. האם בזה שאני טוען שהערבים זה האנטיתזה שלנו היהודים,ושהם פשוט דרגה מתחתנו זה חשוך?? לאור מאורעות 100 השנה האחרונות? לאור התהליכים שעוברים על המדינות האסלאמיות? אני לא חושב. האדם שבא וטוען "כולנו שוים" כי זה החינוך שהוא קבל ולא בדק את זה הוא החשוך. וברור שבראיונות הצגתי את עצמי בתור ההומוניסט האנושי והמושלם, שאני רוצה אני יודע לעשות את זה מצוין כי מה לעשות שיש סופה תתכופף ותתן לרוח לעבור מעליך ואחרי זה תתרומם כי אם תשאר זקוף תשבר, ככה זה החיים! קרודיו ו

1234aaa

New member
מה שעשית בעצם..

זאת צביעות ממדרגה ראשונה [והוכחת כמה דפוקה שיטת הראיונות ,אפילו של ב"ש]. זה לא מפריע לך שויתרת על כל הדוקטורינה שלך בשביל רווח אישי? ואם משהו יציע לך מיליון דולר אז תתחיל לאהוב הומאים\ערבים\וואטאבר. זה לא עסק ככה.. אם אתה מאמין בדעה שלך ,החוכמה האמיתית זה לשכנע גם את המראיינים ולא "להתכופף" ,כי זה מה שהומאים עושים בסופו של דבר..
[חבר'ה הכל ברוח טובה,זאת שירה שהכניסה את הפורום לאווירה מינית!!]

קרודיו

New member
לא ותרתי על כלום

לא ותרתי על כלום אבל בדרך למטרה שמשם אני יוכל יותר להשפיע אני יעשה הכל גם אשקר. כי אז אחרי שאני אגיע למה שאגיע אני אוכל להשפיע על החברה. ואני לא לא אתחיל לאהוב. אבל אני אגיד לו שאני אוהב בשביל 100 דולר גם ואחרי שאני אקבל את המאה דולר אני אצחק לו בפרצוף.ואדחוף להומו מקל של סברס מאחורה....:)

000שירה000

New member
ואיך בדיוק תשפיע?

תשלח את הפציינטים ההומואים שלך לטיפול בכפיה ובכך תנקה את החברה שלנו מהתופעה המזוויעה הזו? אם אתה באמת רוצה להשפיע- לך להיות פוליטיקאי. לפי מה שאמרת על ה-100 דולר ומה אתה מוכן לעשות בשבילם- זה בדיוק המקום בשבילך, ואתה תתקדם שם יפה מאוד.

קרודיו

New member
תשמעי מה שאת אומרת

את צוחקת על הזונות? זה פלורליזם??? זה חופש??? בן אדם שמוכן לעשות משהו בשביל כסף כל עוד הוא לא פוגע באדם אחר זה כבודו וזכותו. את רואה איך את בריבוע שלך?? הבאתי דוגמא וכן אני חושב שלרופא יש מעמד והשפעה וכוח. לא שזה הסיבה שאני רוצה ללמוד רפואה. הסיבה כי הדבר שאני הכי אוהב לעשות בחיים שלי והדבר היחיד שאני אהיה מסוגל לעשות לאורך שנים זה לעזור לאנשים אני יודע שזה נשמע לך מגוחך. אבל בניגוד אלייך שזכור לי צטוט מפיך בסגנון זה "כבוד..בשביל סבתא.. ועוד כמה קשקושים" אז ישלי סיבות אמתיות.

000שירה000

New member
חחחחחח

כן...נכון... זה באמת הסיבות שלי...חחח...תעשה לי טובה... הומור- שמעת על כזה דבר? מה שעשיתי שם זה לפרט את כל הסיבות הלא נכונות ליהיות רופא, לא את הסיבות שלי. חחחחחחח...הרגת אותי עם הנאום שדפקת עכשיו...מה זונות? מה פלורליזם? מה חופש? מה ריבוע???? אני לא אמרתי שום דבר לגבי זונות, פלורליזם, וחופש, ולא הבעתי לגבי זה את דעתי. אז חבל על כל האנרגיות שהשקעת ועל כל ההתלהבות שלך. אתה כנראה סתם מחפש להתווכח. אז לי אין כוח להתווכח איתך, טוב? אתה צודק, וכולנו טועים כי אנחנו מתייחסים למושג השיוויון כמושג יסוד סתום ולא באמת חושבים על מה שאנחנו אומרים. יופי? נגמר הויכוח. כולנו מסכימים איתך. כדי להמשיך להתווכח- תחזור לפורום חופש, אני רואה ששם הם מצליחים להוציא ממך את כל הטוב שבך. אגב, מה שאמרתי על ה100 דולר היה בעצם ירידה על הפוליטיקאים, שעושים דברים מושחתים בשביל כסף ומעמד. שוב- הומור... אבל יפה איך שמזה ישר רצת להסיק שאני צוחקת על זונות, חיה בריבוע של עצמי וסותרת את הדעה שלי (שאתה אפילו לא יודע מה היא כי לא נכנסתי בכלל לנושא באף רגע) לגבי הפלורליזם והחופש.

UrbanDK

New member
שירה, אני מתחנן, זה ממש מתחיל לכאוב

לי... די לענות לו

למעלה