לפני שאתם מסייעים לקרודיו, תבדקו...
שאתם לא הומוסקסואלים או ערבים או סתם לא יהודים. הוא ממש לא אוהב אותכם אם אתם שייכים לאחת הקבוצות הנ"ל: על הומוסקסואליות: "לא התכונתי לשים להם טלאי צהוב. אבללבטל את מצעדי הגאוה , לאסור גילויי אהבה בן גברים או בן נשים בפומבי , טיפול אפילו בכפיה באנשים בעלי הנטיות הללו. האנשים האילו משחיתים את החברה שלנו ומקומם הוא או במוסדות טפול או בכלא." (קרודיו בפורום חופש) קרודיו באותו פורום על מדינת הלכה: "זכותנו הטבעית על א"י ועל המדינה שהקמנו פה היא זכות הסטורית שמקורה בתנך ובתורה. שהתורה זה אומר הלכה, ואם אנחנו מנפנפים בתנך בתור זכותנו המוסרית על א"י איננו יכולים להשליך את התורה והמצוות. כי אז זכותנו ההסטורית תאבד ולא נהיה צודקים," והנה קרודיו תומך בחופש לפרט: "מדוע אסור לי לשלול מערבים כניסה לחנות שלי??? מדוע אסור לי להכריז שהכושים נחותים?? אם נצא לרגע מקונספפציה ה"המודרנית" שבשם החופש המדומה הציעה ערכים מטומטמים של דוגמות אנטי גזעניות אולי נגיע לחופש אמיתי." (פורום חופש) ועוד קצת על הצדקה לגזענות (הפעם מפורום כלבים): "החברה הפשיסטית הינה חברה הרבה יותר מהוגנת וראויה מהחברה הדמוקרטית קפיטלסטית שלנו" "אתה אוהב הומוהים מתימר להיות פלורליסט אתה הסרטן הקשה של החברה הישראלית ומקומך הוא על הגרדום או על הכסא החשמלי. מי יתן וכבר בגיל צעיר יזהו גרורות סרטניות שכמוך וידעו להשמיד ולאבד אותם ותהיה זאתכפרה לכלכה האמסטף חבר הישע שנרצח בידי החברה המנוהלת ע"י דפקטים חולניים וחשוכים כמוך" אז לפני שאתם עוזרים לו תחשבו אם אדם כזה צריך להתקדם בחברה שלנו.