שוב עתודה רפואית..

Light Spark

New member
שוב עתודה רפואית..

לא מזמן כתבתי כאן כשיש לי פכיכו 703 וממוצע בגרויות של בערך 13.4 בעברית ב116.3 בטכניון.... שאלה ראשונה היא איך אני בודקת את הסכם שלי בעיברית? באתר רק אפשר להכניס ממוצע ופסיכומטרי וזה אומר קבלה דחיה או המתנה..אבל איפה אפשר למצוא מספר סכם כמו בשאר האוניברסיטאות.. שאלה שניה...קיבלתי זימון לראיון של מרק"ם כי התקשרו ואמרו שאני עובדת בסף של הזימונים...וגם זימנו אותי למבחן מור בתל השומר. רציתי לשאול מה אומרת העובדה שקיבלתי זימונים אלו על הסיכוי שלי להתקבל? ושאלה נוספת..מה ההבדל בין מור ומרק"ם? למה עושים את שניהם? תודה רבה!

charmed2

New member
תשובות תשובות

יש לי חלק מהתשובות בשבילך.. דבר ראשון ההבדל בין מו"ר למרק"ם הוא שאוניברסיטת ת"א בחרה במבחני המו"ר כשיטת המיון שלה ואוניברסיטת ירושלים יצאה עם גירסה טיפה שונה שנקראת מרק"ם למרות שלא עשיתי את המרק"ם סביר מאוד להניח שהרעיון הכללי זהה.. העובדה שקיבלת זימונים אומרת אך ורק שהסכ"ם שלך עומד ברף הקבלה. מכאן המיונים יקבעו. בת"א סכם משוכלל עם ציון מור ביחס של 1:1, כלןמר 50% כל אחד מהם..

Light Spark

New member
תודה...

אבל לא ממש נראה לי שיש לי סכם בגרויות+פסיכו' מתאים לרפואה? ממתי 703 מספיק? אני רשומה רק לעיברית ולטכניון...אז בעצם מרק"ם קובע לעברית ומו"ר לטכניון?

itsish

New member
../images/Emo35.gif

חשבתי שהטכניון לא עושים בסוף מו"ר?! WTF אני מתחיל להיות מבולבל....

מו"ר קובע רק לאת"א.

את אומרת שקיבלת זימון מו"ר מהטכניון? בנוגע לירושלים-כנסי למחשבון באתר שלהם, הקישי את הנתונים שלך ובחרי רפואה, אין יותר פשוט מזה.

Light Spark

New member
כן..

קיבלתי מו"ר מהטכניון....נשלח ב30.08...וזה ל11.9...המוזר זה שהם לא כתבו שעה בכלל
... ובעיברית אני מסבירה שאם אני מכניסה ציונים זה פשוט אומר נגיד דחיה...אבל זה לא נותן מספר כלשהו...נגיד בטכניון הסכם שלי 92.87...בעברית לא יוצא לי לקבל מספר כלשהו בכלל אלא רק דחיה/קבלה/המתנה

Light Spark

New member
ועוד משהו..

כתוב שחלק מהעתודאים לרפואה מקבלים זימונים למבחני מו"ר...ואז הם כותבים שאני מוזמנה בתאריך כזה וכזה..

לא, זה לא זימון.

זה רק התראה. בסופו של דבר החליטו שם לבטל את מו"ר ולערוך ריאיונות רגילים.

JackoJack

New member
ואיזה ראיונות יהיו?

מתישים ומפציצים כמו באב"ג או כמו שהיה עד שנה שעברה(לעתודאים)?

Light Spark

New member
זאת לא התראה...

היום כבר יום חמישי והמו"ר שלי יום שני.... לא נראה לי שיבטלו...

את בטוחה?

אם ככה אז זה ממש מוזר. תראי אני קיבלתי התראה שבה נאמר כי 'עלי להיות פנוי בתאריך ה11 ל9' ועוד כמה הסברים על העניין הזה. לא היה שם שובר תשלום למרכז הארצי או משהו כזה, טוב אני אתקשר ביום ראשון לטכניון לברר, הם אוהבים להיות שם מאוד חשודים.

sidanb

New member
לא אין מור בטכניון

דיברתי עם הטכניון היום והם אמרו במפורש שמכתב לראיון ישלח עד שבועיים מהיום

שמעי זה עתודה

והספים לעתודאים נמוכים יותר בדרך כלל. ככה שקיבלת זימון למרק"מ רק בשל היותך עתודאית.

באתר מידעת

www.meidaat.co.il תיכנסי לסיכויי קבלה ואם אני לא טועה את צריכה איזו הרשמה פשוטה ואז את פשוט מקלידה נתונים וניתן לראות שם את ציוני הסכם של כל האוניברסיטאות לכל החוגים שלהם

למעלה