שוב עניין ההתאבדות

LucindaPain

New member
שוב עניין ההתאבדות

אני בת 18 בקרוב ועד עכשיו ניסיתי להתאבד בחיי 3 פעמים וניצלתי. מדיום שאני מכירה אמרה לי שמלאך הציל אותי בפעם הראשונה וגם בפעמים האחרות הצילו אותי כי זה ממש מוזר שהצילו אוית בפעם האחרונה כי הייתי חסרת הכרה למשך הרבה זמן ולקח הרבה שעות עד שמצאו אותי והביאו אותי לבית החולים. גם כשנולדתי הייתי במצב מאוד קשה ולמישהי שילדה יחד עם אמא שלי נולד בן במצב כמו שלי באותו היום והוא מת ואני ניצלתי. זה נראה ששם למעלה ממש מתעקשים שאני אחיה אבל אני בעצמי מרגישה שמקומי לא כאן ושאני לא מסוגלת להישאר בעולם הזה. השאלה שלי היא מה קורה לנשמה של מתאבד- האם כשהיא חוזרת לעולם הרוחות מקבלים אותה באהבה כמו שמקבלים את הנשמות של אנשים שמתו באופן טבעי או נרצחו או שגוערים בה? והאם יכול להיות מצב שבו נשמה באמת לא צריכה להיות כאן וניקח כדוגמא את המקרה שלי- האם יש מצב שאני לא צריכה להיות כאן אך אני צריכה לעזור לעצמי לצאת מכאן? תודה!

רותי 11

New member
LucindaPain יקרה ../images/Emo24.gif

אני קוראת את מה שכתבת ובהחלט זה לא קל השאלה היא למה בעצם את מנסה לסיים את חייך כאן, מה מרגיש לך לא שייך לכאן? הרי אם הנשמה שלך החליטה להגיע לכאן יש לכך סיבות ואף אחד לא הכריח אותה להגיע לכאן ככה שהבחירה להגיע לכאן היא נקיה לחלוטין מכפייה. להתאבד זה לא פתרון וזה לא חלק ממה שבאת לעשות כאן ולא מה שאף אחד בא לעשות (להתאבד). זה שמתעקשים שתשארי זה לא סתם כי כמו שאמרתי את לא אמורה להתאבד יש סיבות לכך שהגעת לכאן ובמקום להתמקד בהן את מחפשת את הפתרונות "הקלים" ומנסה" לברוח כל הזמן וחבל הרי אם הנשמה בחרה לכאן וכמו שציינתי יש לכך סיבה ואת מתנגדת לה את לא מקלה על עצמך ולא על נשמתך. זה שיקבלו אותך באהבה זה ברור כל נשמה שמגיעה מתקבלת באהבה אבל השאלה היא אם תגיעי לשם לעולם הנשמות כי קורה לפעמים שנשמות של מתאבדים בגלל שהם מאוד מבולבלים, לא מגיעים לשם ונשארים באזור האסטרלי והסבל שם הוא יותר קשה, ועוד יותר חשוב שתדעי שאפילו שהגעת לעולם הנשמות את תחזרי לכאן תוך 12 שעות, ויכול להיות שאת תגיעי למשהו פחות נעים מהיום לכן לדעתי מה שאת צריכה לעשות זה לבדוק עם עצמך למה בעצם את באמת מנסה להתאבד, למה את לא חשה שייכת לכאן? למה קשה לך להתמודד עם הבחירות שלך? מה שאני יכולה לעשות למענך כרגע זה לבדוק למה בעצם את מרגישה ככה. חוסר השייכות שלך נובע מכך שאת פשוט לא רגלה להיות בגוף פיזי, את נשמה שלא חוותה הרבה בגוף פיזי וא םכן זה קרה כל כך מזמן שאת כבר לא רגילה לכך לכן הקושי. את צריכה להבין את זה להפנים את זה ולקבל את הגוף שלך כי יש לך כאן עבודה שבאת לעשות לא סתם את נמצאת כאן ויש לך משהו חשוב מאוד לעשות לכן יקירה בואי תתחילי בכך שאת צריכה להתחיל לקבל את עצמך כפי שאת והדברים יסתדרו לאט לאט, ככל שתקבלי את הגוף הזה יהיה לך יותר קל, אני מבינה שלא קל להתמודד עם הגוף הפיזי לא לנשמה כל כך גדולה. אם את צריכה עוד משהו תודיעי לי אנ יכאן

LucindaPain

New member
אני באמת מרגישה שאני לא רוצה להיות בגוף הפיזי

כשאני חושבת ומגיעה למסקנה שאני צריכה להתאבד אני חושבת לעצמי: לא טוב לי בעולם הזה ואני לא רוצה להיות בן אדם. אני מרגישה כבולה ואני צריכה להשתחרר כי אני לא נותנת לעצמי להיות מאושרת למרות שהרבה אנשים ניסו לעזור לי אך אני לא נותנת לעצמי לעזור לעצמי. אני לא נותנת לעצמי להשיג את האושר הריגשי שאני מחפשת. הרבה פעמים אני נתקפת בהתקפי חרדה ומתמלאת במחשבות טורדניות. בזמן האחרון התחלתי להיתדרדר קשות כולל סמים וכמויות עצומות של אלכוהול ואני מרגישה דחף עז לפגוע בעצמי ואני מרגישה שכבר לא אכפת לי מכלום ואפילו אני כבר לא ממש מפחדת להשתכר ולקפוץ מהחלון למרות הפחד הגבהים שיש לי. זה שאני לא מרגישה שייכת כולל את זה שאני לא מתחברת עם האנשים הנורמטיביים ואני תמיד מחפשת אנשים חריגים כמוני להתחבר איתם. אני באמת מרגישה שאני צריכה להשתחרר מהגוף הפיזי הזה ולחזור לעולם הנשמות וליהשאר שם לפחות בינתיים כי אני קצת מרגישה שהתגלגלתי בגוף הלא נכון או שפשוט אני עדיין לא מוכנה להתמודד עם העולם הזה כי אני תמיד מרגישה שהעולם הנוכחי לא נראה כמו העולם שאני רואה לנכון ואני רוצה לשנות. אני באמת מרגישה שזמני כאן נגמר ושאני צריכה לעזוב כי אני בעצמי לא אתן לעצמי להיות מאושרת בגלל ההתקפים והנטייה להרס עצמי. אני מאוד מודה לך על עזרתך והאם יש לך משהו להגיד על מה שכתבתי כרגע? ושוב תודה לך!

LucindaPain

New member
שכחתי להוסיף

אמרו לי שכבר התאבדתי בגילגול קודם ושבגלל זה יש לי נטיות התאבדותיות. כרגע אני מרגישה שבמוות יהיה לי טוב יותר ולכן ההתאבדות כל כך מושכת אותי.

אנטוליו

New member
יכול להיות שבאמת התאבדת בגילגול קודם.

לפני דברים מאת מיסטיקן אמריקאי שאני מעריך: The foregoing describes the ordinary conditions when the course of nature is undisturbed, but the case of the suicide is different. He has taken away the seed atom, but the hollow archetype still keeps on vibrating. Therefore he feels as if he were hollowed out and experiences a gnawing feeling inside that can best be likened to the pangs of intense hunger. Material for the building of a dense body is all around him, but seeing that he lacks the gauge of the seed atom, it is impossible for him to assimilate that matter and build it into a body. This dreadful hollowed-out feeling lasts as long as his ordinary life should have lasted. Thus the law of cause and effect teaches him that it is wrong to play truant from the school of life and that it cannot be done with impunity. Then in the next life, when difficulties beset his path, he will remember the sufferings of the past which resulted from suicide and go through with the experience that makes for his soul growth. כלומר, נפשו של המתאבד אחרי המעשה מרגישה משהו שדומה לרעב חזק שאוכל אותו מבפנים וגורם סבל נוראי שנמשך משך זמן שעל האדם היה לחיות בגוף פיזי אלמלא הוא התאבד. בדרך כלל אנשים שהתאבדו בעבר זוכרים את הסבל הזה ואינם מעיזים להתאבד שוב, כי זאת הפרת חוקי הבורא שנועדו לעזור לנו להתפתח מבחינה רוחנית. לכן, אני מציע לך לחרוק שיניים ולהמשיך בגילגול הנוכחי על מנת להתנסות בדברים כואבים אומנם, אך הכרחיים מבחינה רוחנית. רצוי לעשות חשבון נפש ולזכור שבריחה אלימה מהגורל, שהוא תוצאה של מעשינו מהגילגולים הקודמים, רק תחמיר את המצב לתווך ארוך ותצטרכי לשלם על כך בריבית דריבית בסופו של דבר.

רותי 11

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

אני יכולה להעיד על עצמי שהתאבדתי באחד הגלגולים שלי והיום אני יודעת להעיד על עצמי שאני ממש נגד זה, ושאני חושבת שהחיים חזקים י ותר מהכל ואם נדע לנווט אותם נכון גם נהיה מאושרים בסופו של דבר. חלק מהבעיה שלך היום נעוץ במה שאת עושה, לפי מה שציינת את היום בורחת לסמים ואלכוהול, קראתי לפני מספר שבועות ספר שבו מצויין מה עושים הסמים לבני האדם ואם היינו יודעים מה הם באמת עושים לא היינו משתמשים בהם, מצויין שם שבעצם ההתמכרות לסמים נובעת מכך שברגע שאנחנו מתחילים להשתמש בהם "נדבקים" אלינו כל מיני ישויות אפלות שבעצם שואבות מאיתנו את האנרגיה ואת הרצון לחיות הן אלה שבעצם גורמות להתמכרות ואלה הן שעושות לנו רע. (עכשיו נזכרתי באיזה ספר קראתי את זה ) לכן מה שעלייך לעשות לדעתי ואני מאוד מקווה בשבילך שלפחות תקשיבי לה זה שאת כרגע צריכה לעלות על נקיון פיזי, להיות במצב שפיכחות לראות את המציאות כמו שהיא באמת, נכון שאת הגעת לסמים בגלל קושי אבל אל תשכחי שאת עדיין מאוד צעירה ואת עדיין לא ממש יודעת מה מצפה לך בחיים, לכן מאוד חשוב שתנסי לפחות לעזור לעצמך באמת עם כל הכלים שיש לך, ויש לך ולדעת לפחות שניסית למען עצמך ורק אחר כך קחי החלטות מרחיקות לכת. אני מאוד מקווה בשבילך שתקשיבי ותנסי לעזור לעצמך יקירה, ואם את צריכה עזרה אנ יכאן לתמוך בך.

שאלה לרותי 11 לגבי המתאבדים

זה לא נשמע הגיוני ש שנשמות המתאבדים "חוזרות לכאן תוך 12 שעות" כמו שכתבת. הרי אנחנו נולדים מתוך בחירה וכי למה נשמה שסבלה פה תמהר כל כך ויותר נכון בכזה ספיד לחזור? מהידיעות שלי נשמה למעלה עובדת על מה שעברה וממשיכה להתפתח וזה מאוד נדיר לחזור כל כך מהר.אז למה לדבריך תוך 12 שעות?

רותי 11

New member
טופי הפיה יקרה

כן חמודה בכזה ספיד לחזור ולא תמיד חוזרים לגוף חדש הרבה פעמים זה יכול להיות לגוף שכבר סיים כאן (מוות קליני). סבל זה עניין סובייקטיבי וסליחה שאני אומרת את זה ככה יש כאלה שסובלים באמת מאוד מאוד ולא מתאבדים ויש כאלה שהכל קשה להם - אבל להתאבד זאת בכלל לא אופציה, זה ממש לא ברשימה, לכן חשוב מאוד לחזור מיד ולתקן את העניין יש לכך המון סיבות, נשמה שמגיעה לכאן היא לא תלויה רק בעצמה - היא גם תלויה בסביבה שמולה היא באה לעשות כל מיני דברים וכאשר היא קוטעת את זה היא קוטעת לא רק לעצמה אלא גם לסובבים אותה. כל זה עניין של גילאים ושמות ובהתאם לכך הדברים נקבעים אם לחזור מיד או לא ,לא כל מי שמתאבד חוזר מיידית אבל כל מי שמתצאבד מתחת לגיל 35 זה קורה לו. עניין הסבל זה בחירה מראש, הנשמה בוחרת לאיזה קשיים להגיע

למעלה