שוב על מחשב

ליייייי

New member
שוב על מחשב

אז פיצ קבל ליומולדת 2 תכנות של גורדי, והוא פשוט נדלק על הענין חבל על הזמן. הבעיה היא (אותה בעיה) ,הוא יודע את כל התשובות ,צורח אותן בהתלהבות או מצביע, מזיז קצת את העכבר אבל עדיין לא קשר את תזוזת העכבר עם ההתרחשות על המסך. ניסינו את האתר המקסים שרז הציע,(בובה) אבל הוא רוצה רק את גורדי.... היום קבלתי המלצה על תכנה בשם "קליקי" שממש מיועדת לענין ,שכל פעם שהילד מזיז את העכבר יש מחיאות כפיים או משהו כזה- האם משהו מכם, ניסה,מכיר ,ממליץ?

השירים והמשחקים של עוזי חיטמן

זו התוכנה שעזרה לשני הבנים שלי ללמוד את השימוש בעכבר. היא עלתה בסה"כ 30 שח אצל קומפדיה ונמצאת עד היום אצלנו. אם יש לו תת תחושה בגפיים, מה שמקשה על החלק של תכנון התנועה, אז כדאי להבריש ולתרגל קודם ואז להתיישב עם המחשב ולתרגל עם היד שלך על היד שלו על העכבר. הוא יכול גם להשתמש בתוכנת הצייר של חלונות שנמצאת בכל מחשב. הרעיון הוא להראות לו שתנועת היד שלו מפעילה את המחשב וברגע שהוא בין איך- אז השמיים הם הגבול. ועד שהוא יצליח לבד- שבי איתו על הברכיים ושימי את היד שלו על עכבר מתאים- כדאי יותר קטן מהסטנדרטי - ותרגלי איתו, כולל ההקלקה עם האצבע. הוא ילמד כמו שכולם לומדים- דרך תרגול

yonitbrk

New member
הייתי מוסיפה

שאצלי זאת הזדמנות נוספת לשבת נטו עם הילד, כן גם טל, למרות גילו המופלג (9) , עדיין מתחמק מלגעת בעכבר. תשומת לב אישית, אותה אני מנצלת לתקשורת מילולית, לדוגמא במשחקי מחשב בהם צריך להרכיב פאזלים. ואז הוא צריך לאמר לי מה לקחת ואיכן לשים.

למעלה