שוב עוברים

הילית111

New member
שוב עוברים

לא לציטוט בראשי. די לא עומדת בזה יותר חודש וחצי לפני שאנחנו אמורים לחדש חוזה מודיעה לנו חגיגית בעלת הדירה שהיא לא מעונינת להמשיך החלטה משפחתית זו דירה של כמה בני משפחה שמשכירים אני עם ילד בכיתה א וילד בגן נכנסתי לדירה לפני שנתיים לא מסוגלת לעבור עם ילדים כל פעם דירה בחוזה כתוב התראה של 60 יום אבל גם אם נתעקש על 60 יום מה זה יעזור לי גם ככה אני צריכה לעזוב בחתימה על חוזה שנה הבאה למה צריך לשים לב הרי אף בעלי דירה לא יעשה איתי חוזה לשנים אני לא מסוגלת לעבור דירה עם ילדים כל פעם . והכל מחדש איך מתמודדים? איך אתם מתמודדים ? אני כל כך כועסת ומיואשת לא לציטוט בראשי

naty3

New member
את יכולה להציע לחתום לשנתיים מראש בתמורה

להורדה בשכ"ד

אפשר לבקש אופציה

להבהיר לבעלי הדירה שאתם מעוניינים בשכירות לטווח ארוך ולהתעקש על אופציה להארכת חוזה, ואם בעלי הדירה מסרבים - לא לחתום איתם.

עוד דבר שחשוב לוודא זה אפשרות למכירת הדירה בתקופת השכירות, מה שיכול לשנות את האפשרות לאופציה, או שינויים אחרים - כמו תמ"א/פינוי בינוי וכדומה.

B L I M P

New member
לדעתי הכי חשוב

לעשות תיאום ציפיות. להסביר בכנות את המצב - שאתם מעוניינים בדירה לטווח כמה שיותר ארוך, ולשאול את בעל הדירה אם יש לו כרגע כוונות (או אם יש סכוי שיהיו לו כוונות) לעשות משהו אחר עם הדירה בתקופה הקרובה.

קשה לי להאמין שבעל דירה ירצה לכבול את עצמו אליך ליותר משנתיים, בדיוק כמו שלא הייתי ממליצה לך לחתום על חוזה שבו את כבולה (לכי תדעי מה יהיה עוד כמה חודשים/אולי הדירה תסתבר להיות לא משהו/השכנים נוראיים וכו).

אחד החסרונות הגדולים של שכירות עבור משפחה עם ילדים, זה שיש תמיד סכוי שלא יאריכו את החוזה. אין דרך לבטל את זה לגמרי, אבל כמו שאמרתי- תבררי עם בעל הדירה הפוטנציאלי מה הכוונות שלו (כמובן שזה גם לא בטוח, אבל בואי נגיד שזה מקטין את ההפתעות).

סתםאחד20

New member
זה מכעיס וכואב לשמוע

אבל תמיד חוזה הוא על הנייר וצריך אומץ כדי לנסות לעמוד על שלך
ולהלחם משפטית על כך ועל שליטה בחייך. חברות ביטוח לרוב אינן נותנות את הכסף שאנו משלמים להן כל כך מהר. כמה פעמים הלכת לדרוש
אחריות על איזשהוא פריט שנפגם בתוך טווח האחריות שלו? בדרך כלל אין לנו רצון וזמן לכך. אולי יש איזו קבוצת הורים או קבוצת קניה משהו עם
אותה אג'נדה של חינוך או רצון לצדק חברתי או מניע מאחד אחר שאפשר לנסות להצטרף ? קהילה /"קיבוץ" עירוני מסוג כלשהוא?

אני מאמין שזה קל יותר הפעם לפחות כשזה מגיע בקיץ, ולא באמצע שנת לימודים שאז באמת פוגע ישירות בילדים. שיהיה בהצלחה ותני מבט על הקטנים שלך כדי לקבל כח להיות מסוגלת. להכל.

למעלה