שוב עבר לו שבוע...

ZoHaRoT

New member
שוב עבר לו שבוע...../images/Emo192.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע מוצלח ויעיל!:]

שיר m

Well-known member
אם את אומרת הוא כנראה עבר...

היום הכי טוב בשבוע: אה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: או ספר השבוע: אי סרט השבוע: אממ סדרת השבוע: השועלים.. שיר\דיסק השבוע: דור דניאל- כל הדיסק ציטוט השבוע: היה לי.. שכחתי... תמונת השבוע: אין... משהו לצפות לו השבוע: שיחלוף גם הוא

עבר מהר מידי

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: טיול עם אור ספר השבוע: סרט השבוע: זוהי סדום, שוב
סדרת השבוע: כוכב נולד שיר\\דיסק השבוע: חופשי זה לגמרי לבד ציטוט השבוע:איזה תאריך להוציא היום? תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: עבודה...

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: חמישי:] הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים... ספר השבוע: --- סרט השבוע:יש לה ביצים.. פעם ראשונה נראה לי שאני רואה סרט פעמיים... סדרת השבוע: השועלים וסטארגייט:] שיר\דיסק השבוע: מירי מסיקה- כל מיני שירים... ציטוט השבוע: --- תמונת השבוע: Nole אלוף האלופים:] משהו לצפות לו השבוע: מחר מסיבת סיום (למרות שאני לא משתתפת) ויום רביעי חמישי ושישי של חופש צרוף.

שיר m

Well-known member
אני בספק אם יש דבר כזה

"חופש צרוף" לפני פסח

ranch22

New member
אני...

היום הכי טוב בשבוע:ראשון? כי אז עוד לא הייתי חולה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע:כלום. ספר השבוע:התלקחות, סיימתי. סרט השבוע:- סדרת השבוע:- שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:להבריא. ואוף, עבודה. אה, וכדורעף, אם אלך בכלל.

שיר m

Well-known member
../images/Emo201.gif

תשמרי על עצמך... ותראי את היתרונות, קצת מנוחה מהעבודה

ranch22

New member
כמעט

ולא הייתי בעבודה מרוב חופשי מחלה. והבעיה שאני לא מרגישה יותר טוב. ויש לי תסמינים ממש מפחידים.

שיר m

Well-known member
אויש

שתפי אם בא לך... אני יכולה להציע חיבוקים... כאלה
ואפילו משמחים יותר

ranch22

New member
תודה!!

אני לא יודעת עוד :/ נראה מה יהיה עם הבדיקות שלי...

למעלה