שוב עברית לאנגלית

august west

New member
../images/Emo26.gif גילה לי את אמריקה

הפעם לא אטעה אותכם עם ביטוים באנגלית שלא מתאימים... הנה ההקשר בקיצור: X: אז מה אתה עושה כרגע? המספר: אני עובד X: במה? המספר: אני רואה חשבון "זה מקצוע מאד מעניין," *גילה לי X את אמריקה*, "אתה עושה את זה הרבה זמן?"

Fanja

New member
נדמה לי שכבר כתבו לך, מנרי סבניה:

Queen Anne is dead What else is new? No kidding! Where have you been? Wakey-wakey והיא מפנה גל ל"נפקחו עיניו": The peny dropped (=נפל לו האסימון!) a real yee opener יש עוד , אבל לא מתאימים​

august west

New member
כן, אבל שוב אלה תגובות

תגובות יש המון: So, what else is new Duh No kidding או כמו שהבת שלי אומרת: No shit, Sherlock אני לא מחפש תגובה, אלא פועל שמתאר את מה ש-X עשה: *גילה לי את אמריקה* זה לא: ירד ל-X האסימון וזה לא: נפקחו עיניו של X

Fanja

New member
ok, אגיד דעתי ואז אתחבא בפינה:

כנרא שאין ביטוי מקביל מדויקץ מה רע בזה: X: אז מה אתה עושה כרגע? המספר: אני עובד X: במה? המספר: אני רואה חשבון "זה מקצוע מאד מעניין,"he stated a real eye opener "אתה עושה את זה הרבה זמן?" or you can paraphrase: "זה מקצוע מאד מעניין,he really opened my eyes "אתה עושה את זה הרבה זמן?" רהי האירוניה מובנת מן ההקשר , לא? עכשיו רצה לפינה. תודיע לי מתיי אתה מגיע ארצה ואני יכולה לצאת

Fanja

New member
לא, לא... יש עון עבודה.....אבל

ליד המחשב זה לא נידח מספיק?

august west

New member
../images/Emo26.gif הברקה רעיונית

תוך כדי שיחה בה כולם מדברים בקלישאות, המספר הוסיף *הברקה רעיונית* משלו תרגמתי פשוט ל-clever saying אבל אני מחפש משהו יותר קולע

Fanja

New member
a stroke of genius

נרי מסכימה וגם מוסיפה: a capital idea a brainwave

august west

New member
המממם....

אולי - stroke of brilliance flash of brilliance לא מדויק אבל נשמע טוב

למעלה