שוב סתימה

• פותח הנושא k ah
  • פורסם בתאריך

Revili

New member
שימי לב..

האם לפני שהסתימה התרחשה דילגת על הנקה, אולי ישנת על הבטן או אפילו אם יש לך תיק שהכתפייה שלו לוחצת על האזור...הכל בכדי למנוע עוד סתימות
בהצלחה.

מינימי2

New member
באמת לא נעים../images/Emo10.gif

עוסויים עיסויים, קומפרסים חמים והוצאת חלב מן השד הם הפתרון כל זמן שלא מתפתחת דלקת. חישבי על הנקודות שרוילי העלתה... לפעמים אפשר לקשר את הסתימות למשהו שאנחנו עושות (אפילו רק שינה על הצד...) ושינוי קטן ימנע בעיות בעתיד.

k ah

New member
שוב סתימה../images/Emo41.gif

אני מניקה יותר משבעה חודשים, כל הזמן היו לי סתימותאבל רק בצד אחד. מאתמול יש לי סתימה בצד השני, כטואבת יותר וגדולה יותר. זה נראה שהכל סתום בפנים ולא רק צינורית אחת כמו שהיה לי עד עכשיו. הנקתי כל הלילה ובכל זאת עדיין כואב וסתום. מה עושים? זה בכלל נורמלי שיש סתימה בכזה שלב? (אני מקפידה על חזיות הנקה נוחות) תודה

k ah

New member
אני חושבת שאני יודעת מה גרם לסתימה

גופית סטרץ. היא לא הדוקה בכלל אבל כאני מרימה אותה בשביל לשאוב או בשביל להניק יש קצת לחץ על השד מלמעלה. נכראה לי שזה מה שגרם לסתימה. זה מוזר כי לבשתי אותה כמה פעמים ומעולם לא קרה לי דבר כזה, אבל אני ממש לא מתכוונת לקחת סיכון, היא נכנסת לארון להרבה זמן. עדיין סתום לי אבל פחות. תודה על כל העצות והתמיכה

מינימי2

New member
סתימות

יכולות להתרחש בכל שלב...
לפעמים אפילו שינה על הצד בצורה שלוחצת על חלק מהציצ עלולה לגרום לסתימה... כואב אבל בר שחרור
את יכולה לעסות את השד מתחת לזרם מים חמים עיסוי עמוק (כואב כואב כואב אבל עוזר), וממש לנסות לפורר את הגודש בעזרת האצבעות (תנועות פרור). אם מאוד כואב לך את יכולה לקחת נורופן (ד"ר ליבוביץ ממליצה על הכדור כיון שהוא גם אנטי דלקתי). תוך מספר ימים המצב יחזור לקדמותו, אבל הקפידי בעיסויים. במידה והאזור חם, אדום, יש לך חום או הכאב מתגבר מאוד כדאי ללכת לרופא כיון שייתכן והתפתחה דלקת שתצריך טיפול אנטיביוטי (רוב האנטיב' מותרות בהנקה).

למעלה