שוב נתקעתי!

ashkeloni

New member
זהו....

אני רוצה לבכות... הרגע סיימתי את המשחק... שונא לסיים משחקים... חבל שאי אפשר להמשיך במשחק..... אני מת שיצא משחק ההמשך על סאגת בו!!!

digiash

New member
בעע ולי כבר נמאס לשחק...

הקרבות משעממים והעלילה כבר ידוע... \: עד איפה המשחק?

ashkeloni

New member
../images/Emo58.gif

זה עד הסוף של סאגת CELL GAMES כולל זה שטראנקס חוזר לעתיד והורג את האנדרואידים ואת סל...

digiash

New member
מתיי אני אזכה לשחק עם טרנקס??

כבר שיחררתי את 17 ו18.. \:

MegaTom X

New member
הגוהן שלי יותר חזק!

114 סטרנג' והשחקן הכי טוב שלי זה וג'יטה לא גוהן

MegaTom X

New member
איך אני פותח דלתות עם מספרים?

אתם יודעים אלה שרק מישהו מיוחד יכול להכנס נגיד רק פיקולו או רק גוהן...

MegaTom X

New member
אוף!! אני לא מוצא את הנאמקים...

צריך 6 יש לי אחד שזה נייל

ashkeloni

New member
חחחחחחחח

דבר ראשון....צריך 7....דבר שני...איך לעזאזל מצאת את נייל אם הוא עשה פיוזן עם פיקולו?

ashkeloni

New member
שים תמונה...

אני לא חושב שהיית יכול לעשות דבר כזה בלי קודים...ואם זה עם קודים זה כבר לא נחשב...

MegaTom X

New member
אתה מתבלבל!!!

קמי השתלב עם פיקולו ונייל זה הלוחם הסיאיינים שהתשלב עם פיקולו בנאמק מבין? זה לא קמי... ואני רק רוצה לדעת איך פותחים דלתות שאפשר לעבור בהם רק מישהו מיוחד נגיד רק פיקולו או רק גוקו אבל כאלה שיש אליהם מספרים!! כאילו זה לא נפתח כמו אלה שאין אליהם מספרים אז מה אני עושה?

digiash

New member
--;;;;; זה הרמה שדמות צריכה להגיע

אליה כדיי לעבור.. עוד כמה פעמים אתה רוצה שיגידו לך את זה?!

ashkeloni

New member
טיפש....

נייל התמזג עם פיקולו כבר לפני הזמן של המשחק...הנאמקיםשאהת רואה אלו סתם נאמקים...ובקשר לדלתות...נגיד יש דלת שאומרים שרק נגיד...גוקו יכול לעבור דרכה ומצויר עליה את המספר 40...אז צריך גוקו ברמה 40 כדי לעבור את הדלת...ואין סיכוי שהעלית את גוהן שלך ל-114 ב-STR כי המקסימום הוא 100 ואתה בעצמך אמרת שהוא לא רמה מי יודע מה גבוהה....אם זה נכון אז תביא תמונה...

MegaTom X

New member
תראה למה הוא לא אופך לסופר סיאיין?

הוא ברמה גבוה יותר משלך ואין לי אפשרות זאד כדי לאופך לסופר סיאיין... ואתה בדוק שיש גם שלב סופר סיאיין 2?! זה לא נראה לי אגיוני...

digiash

New member
יא חכם ה114 זה האנרגיה שלו

יש לו רק 62 ובכוח.. (לשלי יש 63 אבל אני מפציץ בו בקפסולות כוח.. והוא כבר רמה 29 אז אין לי פאקינג מושג איך שלך התחזק כל כך) אלה אם הם מתחזקים אחריי המוות כמו בסדרה.. (אני אף פעם לא מת..)

MegaTom X

New member
אני לא נתתי לו קונסולות בכלל...

נתתי את כולם לוג'יטה אבל עכשיו אני יכול לשחק רק עם גוהן או טראנקס ואני לא מוצא את בניי נאמק אני לא מת עם אף אחד מהם כי גוהן אצלי ממש ממש חזק וטראנקס אופ לסופר סיאיין... אבל אני לא יודע איפה אני מוצא בני נאמק מצאתי רק אחד בבית בעיר... למישהו יש קוד שעושה אנרגיה לא נגמרת? אני רוצה להיות כל הזמן סופר סיאיין

ashkeloni

New member
חתיכת רמאי...

זה לא שווה לשחק עם קודים...זה רק הורס את המשחק...זאת הרגשה הרבה יותר טבה לסיי םמשחק בלי קודים...

digiash

New member
אז איך יש לו סטטים כאלה???

מצאתי את כ-ל הקפסולות שהיו עד עכשיו (אני יודע כי סקרתי את כל חלקי המפות בכל האזורים שהיתי) ואת הרוב נתתי לגוהן והוא עדיין יותר חלש ממך איך תסביר את זה?

למעלה