שוב נתקעה במעלית..... ראו קישור...
מ מתוקונת10 New member 1/4/05 #2 יווו יווו מסכנה שלייי!!! יאא כבר פעם שניה מה זה ?!?! אתם יודעים איז ה מפחיד זה להתיקע במעלית ועוד היא שהתה שם שלושתרבע שעה וואי זה נורא מפחיד אני שמחה שעכשיו הכל בסדרר!! מאיה שמרי על עצמך חח מתה עלייךךךך.!!
יווו יווו מסכנה שלייי!!! יאא כבר פעם שניה מה זה ?!?! אתם יודעים איז ה מפחיד זה להתיקע במעלית ועוד היא שהתה שם שלושתרבע שעה וואי זה נורא מפחיד אני שמחה שעכשיו הכל בסדרר!! מאיה שמרי על עצמך חח מתה עלייךךךך.!!
K k a b o o k New member 1/4/05 #3 יא, איזו מסכנונת.. מה נסגר איתה , אפילו המעליות אוהבים אותה.. ולא רוצים שתלך מקווה שהכול בסדר עכשיו , נראה לי היא התרגלה כבר
יא, איזו מסכנונת.. מה נסגר איתה , אפילו המעליות אוהבים אותה.. ולא רוצים שתלך מקווה שהכול בסדר עכשיו , נראה לי היא התרגלה כבר
מ מלודי מתה על מאיוש New member 1/4/05 #4 חחח יניב חח קרעת אותיי וואלה המעליות מעריצות אותה גם..חחח מסכנונההההההההה מתה עלייייהההה
ה הגרוש חולה על מאיוש New member 1/4/05 #5 מסכנה שלי!!! ועוד הפעם עם גיל ריבה! אלוהים ישמור!!!!!!! מעניין מה הוא עשה לה. סתם.. מסכנה זה מפחיד להתקע במעליתת
מסכנה שלי!!! ועוד הפעם עם גיל ריבה! אלוהים ישמור!!!!!!! מעניין מה הוא עשה לה. סתם.. מסכנה זה מפחיד להתקע במעליתת
ס ספיר נושמת מאיוששששש New member 1/4/05 #7 חחחחח אני מנוסה בזה חחחחחחחחח ואי מיסכנה מאיוש שלי!! המעליות באמת כניראה מעריצות אותה !! מאיוש אני מתה עלייךךךךךך
חחחחח אני מנוסה בזה חחחחחחחחח ואי מיסכנה מאיוש שלי!! המעליות באמת כניראה מעריצות אותה !! מאיוש אני מתה עלייךךךךךך
ח חן חולה על מאיה New member 1/4/05 #8 יאאא מסכנה שליייייי עוד פעםםםם יאאא כפרה עליההההה יניבי אתה צודק כנראה שהמעליות באמת אוהבים אותה וקשה להם להיפרד ממנהההה
יאאא מסכנה שליייייי עוד פעםםםם יאאא כפרה עליההההה יניבי אתה צודק כנראה שהמעליות באמת אוהבים אותה וקשה להם להיפרד ממנהההה